Подгответе се за красива есен с продуктите на SNB Professional

• 5 772
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Нямам специален крем за есенно-зимния период. От ароматите на Предпазващ крем за ръце и тяло SNB Professional най-много ми допада Портокалов цвят.

# 46
Нямам специален крем за есени зимния период.Най- много ми допада аромата Портокалов цвят.

# 47
  • Пловдив
За по-студените месеци залагам на крем със съдържание на уреа. Много добре се отразява на кожата ми.
Допада ми ароматът на ябълка и канела /празничен/.

# 48
През студените дне ползвам крем за ръце по-често. Харесвам  предпазващия крем за ръце и тяло SNB Professional с Портокалов цвят.

# 49
  • София
Използвам био хидратиращи кремове с естествени съставки. Обичам да са ароматни - на лимон, на канела. Обичам да ползвам такива продукти!

# 50
Специален крем нямам, използвам подхранващ. От новите ви предложения бих се спряла на Портокалов цвят.

# 51
Използвам хидратиращи кремове.
Допада ми ябълка и канела.

# 52
Използвам глицеринов крем за ръце, добре ми действа!
Бих пробвала предпазващия крем за ръце и тяло SNB Professional с аромат на ябълка и канела.

# 53
Най  - много ми допада аромата на ябълка и канела. За есенно зимния период нямам специален крем .

# 54
Използвам подхранванща терапия с три био- кремчета. От ароматите на SNB Professional най- много ми допада Джинджифил и Върбинка.

# 55
През зимата използвам много по- често хидратиращ крем. Кожата на ръцете ми е много суха и не е приятно. Нямам любим аромат, но с радост бих опитала вашите продукти.

# 56
  • Габрово
Използвам хидратиращи кремове

# 57
  • Северозапада
През зимата ползвам хидратиращи и подхранващи кремове и мажа по-често. От предложените аромати най-много ми допада този на портокалов цвят.

# 58
  • София
Нямам специален крем, старая се да мажа по-често през есента и зимата и главно вечер преди лягане. От ароматите на SNB Professional ми допада Портокалов цвят.

# 59
Използвам хидратиращ крем целогодишно. Мисля че би ми допаднал предпазващ крем Портокалов цвят.

Общи условия

Активация на акаунт