Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 848
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет и от мен. Последните странички за съжаление са минорни. Аз мога да кажа,че чухме сърчице,иначе лежа у дома,защото ми е лошо. Обаче ходих при имунолог доц. Русев в клиника Малинов,назначи изследвания и току що видях тази сутрин,че имам завишени NK клетки и много се притесних. Чакам да стане човешко време и да му звънна Sad

# 241
Aз вчера видях, че глюкофажа е принципно за диабетици, и се чудя дали да го пия, при положение, че не съм изследвала инсулин и според мен кръвната захар ми е ниска, та се чудя...

# 242
Ми и аз не знам как го назначават без изследване, но се дава за ИР също.

За минорното настроение -  времето е такова май Simple Smile

# 243
Момичетааа искам да ви пожелая,нов месец,нов късмет,нека всяка види двете чертички и нека новият месец да няма НИТО една лелка 😍🍀🍀🍀🍀🍀🍀!!!!

# 244
  • София
Гърлче,спокойно.  С този механизъм на действие,който има, той намалява само болестно повишена кръвна захар и не предизвиква хипогликемия.

Aз вчера видях, че глюкофажа е принципно за диабетици, и се чудя дали да го пия, при положение, че не съм изследвала инсулин и според мен кръвната захар ми е ниска, та се чудя...

# 245
Ggirl дано бързо се оправят нещата! Не знам какво да те посъветвам за Глюкофажа, най-добре попитай и си кажи притесненията, иначе се изписва масово за ИР Simple Smile
Lira81 честито сърчице ❤️, дано скоро отминат неразположенията. Не се стресирай за НК клетките, свържи се с доцента, доколкото съм чела правят вливки и всичко е наред! Успех 🍀
Hariom1 браво за резултати🤗 Желая скорошен успех до финал!
  Тааа да си се оплача. Тотално, категорично отрицателен тест.... (ползвах експрес, дето са с чувствителност 10)
За жалост много надежди възложих, че ще се получи, защото на 16.09 имах супер ДФ. Лигавица - префектна.
Последва маратон 😂 и на 21.09 бях да проверим дали се е спукал и дааа беше се спукал, нямаше ЗФ както повечето случаи които имах. Което ме зареди с такъв оптимизъм, че бях сигурна, че ще стане...
  Е, сутринта си спомних отказ от една песен, "вдигни глава не се предавай, живота продължава" та и аз така 😂
   Да ви попитам, някоя пила ли е Пикногенол? Бях чувала отдавна, че уж помагал много. Та се чудя дали да купя и да започнем да го пием с ММ, докато си чакам часа за Надежда (декември месец 🥴).
   Успех момичета и дано има + тестчета, че да се заредя с оптимизъм 🤗🍀❤️

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:27 от Believe*

# 246
Lira, честито сърчице ! Всичко ще е наред ! А тези НК клетки са по-скоро при имплантацията, щом вече имате сърчице не го мисли Heart

Belive, с теб все заедно си вървим Grinning Трябваше вчера да ми дойде, та предния ден и аз пробвах Експрес тест ама нъцки. Позорната самотна черта. Вчера не ми дойде, днеска сутринта също и БТ продължава да си седи около 36.90, та се навих да правя пак тест днес, ама пак нищо. За първи път ми се случва на мен да ми закъснее пък да няма причина. Нито стрес , нито нещо се е случвало извънредно. Знам и О точно кога е била, няма как и след това да е станало, защото не сме опитвали. Седя и се вкарвам в разни филми за задържани фоликули , а никъде не намирам как би изглеждала БТ графика...

За ИР и аз се изследвах, но уж излезе, че нямам. И хома индекса ми беше добре. Само дето Русев случайно забеляза, че Цибалаб не са ми изследвали инсулин на 120 мин, а само на 0  и 60, което той каза, че все едно е нищо. И все пак, и аз гледам да избягвам въглехидратите и за сега се сбогувах с 4кг.

# 247
И аз се присъединявам към минорното настроение в темата. Последните дни ми се събраха страшно много проблеми на главата и ми е апатично и уморено, даже изплаших ММ с някои изказвания и той ме кара да съм ходела на лекар да ми изпишат нещо за депресията. ПМСя си здраво, М чакам днес или утре, та няма да има добри новини от мен, нямам никаква надежда и съм решила да не хабя тест за Б,
И при мен килограмите не мърдат в момента (освен нагоре), и като не искат да ме изследват за ИР сама взех мерки - освен че си се ограничавам така или иначе в храната (въглехидратите), почнах и да пропускам закуската, че иначе не виждам как ще вляза в калориен дефицит, за да свалям. Почнах да пия и чай от гимнема преди хранене и определено има ефект - не ми се помирисват даже сладки неща, а в този период на месеца мога само от това да живея по принцип.
Believe, май само пикногенол не съм пила от всички добавки, цитирани из форума да са с голям ефект, засега само го мажа на лицето Grinning Силен антиоксидант е, и има противовъзпалително действие, но не е панацея за забременяване според мен.
Лира81, честито сърчице, от тук нататък все такива добри новини и дано скоро ти премине гаденето.
Благодаря на всички бременелки за прашеца, вземам си с пълни шепи!
Желая на всички бързо регулиране на всички здравословни проблеми и много положителни тестове като резултат!

# 248
Локо  Дано този нов месец да ни е на късмет.
За БТ много съм боса там 😂 И аз меря обаче несериозно го карам, тоест спазвам само часа и мястото (което си е досадно и неприятно 😁) с дигитален и щом изпищи го вадя 😊. Дано по компетентните по БТ да имат отговор.
Аз днес спирам утрогестана така че ще ми закъснее. (АГето ми го назначи на 21.09 когато бях последно на преглед.)

Оххх, да идва и да си заминава, гадната лелка, че вече ми е досадна и я мразя....
Все се надявах, че ще стане септември и тези 2 години чакане ще се наградят с тлъсти чертички ама.... Увии 🥴

ПС
Марго благодаря за инфото. И аз не съм го пробвала и за това нещо започна да ми се върти из мозъка 😂 Удавник за сламка какво да ти кажа.
Дано отминат скоро ПМС. Мене от няколко дни ме беше хванала яка нервност, ама много яка... Днес ми е едно нещо като нищо, много странно настроение 🤷‍♀️

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 09:56 от Believe*

# 249
Добро октомврийско утро момичета! Flowers Maple Leaf Flowers Jack O Lantern Flowers Fallen Leaf
Чета си ви и реших да обсипя темата малко с бебешки феромони, да минат през уши, нос, всяка пора и да бият всеки есенен тъжен импулс. Пожелавам си нова есенна бебе вълна, както имаше на пролет.  
Есента може и да е момент за уют и сплотяване с полвинката, а и като захладнее щракането май по лесно се получава, повечко време в къщи аа уу...
Лира честито сърчице, още малко и ще си отдъхнеш! Heart
На момичетата с ИР, диета му е майката, ако не са крайни резултатите бих опитала стриктно хранене (което съвсем не значи глад и кофти храна) преди медикаменти.
Локо твоя Ц се бъзика с тебе щото имаш чуство за хумор, много те чакам да забременееш ей!!
Всички ви чакам.

# 250
  • София
Lira81, това с НК клетките вече ми става съмнително. Два пъти правих в Малинов - завишени, после направих в Надежда - в норма. Не знам на кое да вярвам. Според мен, ако си се притеснила много, пусни и някъде другаде.
Честит първи Октомври, и честита започваща есен Flowers Jack O Lantern Flowers Fallen Leaf Flowers Leaves Нека ни е на късмет и ни донесе много + тестчета!

# 251
  • София
Хммм,ще изчакам да чуя доцента,после и аг-то,и наистина мога да повторя.
Благодаря за идеята за Надежда! Стреснах се,защото четох,че повишени нк-клетки били причина за спонтанни аборти. Казах си - леле,първо тромбофилия, после тсх 4,сега това само ми липсваше....
И дано през есента като листопад завалят 2 чертички върху всички ви❤

# 252
  • София/Севлиево
Честито сърчице Лира.
Метформина ММ го пиеше без да има нужда,след като гледахме едно предаване по нейшънъл джиографик,където казаха ,че удължава живота,предпазва от диабет и Алцхаймер и още нещо имаше и той реши да си направи експеримент.Нищо му нямаше,известно време след като го спря го накарах да си направи и той Хома тест и всичко му беше наред.Аз не одобрявам подобни опити,но не мога и да го спра.Сега се е хванал да прави ниацинов флъш като веднъж на 1-2 седмици поглъща огромно количество ниацин,после прави зверска тренировка и накрая приключва в сауната.Аз изпих само 50 мг ниацин и щях да умра,а той взема 1000 или 2000 и нищо му няма...
НК клетките е нормално да се повишат по време на бременност,но мисля че е добре да се следят и да се консултира човек с някой лекар,който разбира от тях.

# 253
Момичета, аз се слагам на по строга диета (без прегрешения дори от време на време, освен 1 парченце черен шоколад 😁). Също така реших да си взема, втора ръка разбира се 😂 кростренажор и да се заема сериозно да тренирам. Работата ми е в офис в седнало положение без движение, а до работата ходя с колата (живея извън града, около 8км посока) Дано успея да сваля кг с диета и тренировки 🤗.
Ели аз ако можех не бих го пила този гаден метформин, по-скоро мио инозитол и фолиева киселина, протеин... също и тренировка. Това е което мисля да започна да правя от този месец и то сериозно.

# 254
Lira81, това с НК клетките вече ми става съмнително. Два пъти правих в Малинов - завишени, после направих в Надежда - в норма. Не знам на кое да вярвам. Според мен, ако си се притеснила много, пусни и някъде другаде.
Честит първи Октомври, и честита започваща есен Flowers Jack O Lantern Flowers Fallen Leaf Flowers Leaves Нека ни е на късмет и ни донесе много + тестчета!

И моите  в Малинов бяха завишени, а на следващия ден при повторение в Надежда - в норма. Мен това ме накара да се замисля и отказах вливане на интралипид. Което не означава, че на много хора не е помогнало, а и би трябвало да има значение колко са повишени. Чисто лаишки си разсъждавам, че това са клетки, свързани с имунитета , и без явна необходимост, не би следвало да се пипа там, особено в сегашната пандемична обстановка.

Общи условия

Активация на акаунт