Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 869
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
За добавки споделихте, та изправих ушите 😀😀😀 с моя пълен шкаф само ще си замълча. Всичко, каквото трябва, резултати да има!

# 346
  • София
И аз в кюпа с добавките 😂 Аз в момента съм на Б12, Б6, вит Д, биотин, CoQ10, желязо, селен, рибено масло 😃 Естествено правя паузи и почивки, и редувам с други.

# 347
Относно чая от малинови листа - и аз пия от днес, но като гледам слагам повечко (така пише за начин на приготвяне) - една пълна супена лъжица на една чаша. Слагам 2-3 такива в каничка тип френска преса и са за към 2 чаши. Относно обаче пиенето по време на бременност - аз знам, че и тогава може (естествено ако е одобрено от док)? Не мисля, че при бременност е противопоказно?
Също знам, че чай от коприва много помага..
Иначе за добавки, разписвам се след днешната ми доставка: Б12, селен, комплекс хром, канела и липоева киселина, магнезий, ашваганда, Q10, Д, омега 3 и пренатални комбинирани. Чай от малинови листа, коприва и тулси... 😀
Здравейте, момичета! Чета ви от известно време, тъй като темата за така желаното бебче е на дневен ред и при мен Hug С приятеля ми опитваме от 3 месеца, но за момента без успех. Знаех, че е трудно да стане от първия път, но някак с всеки следващ месец ми става все по-тежко и мъчно, когато ми дойде цикъла Confused  Допълвам и че просто спряхме да се пазим, не следя овулацията по никакъв начин, но цикълът ми е доста редовен - през 28-29 дни и в повечето случаи мога да усетя кога е овулацията. Имам ли повод да се притеснявам, че вече 3 месеца не се получава? Дали да започна да следя овулацията с тестове? Знам, че 3 месеца е кратък срок, но аз започвам да се притеснявам и да мисля само за това...
Три месеца не са много време, нямаш повод за притеснение. Естествено ако искаш, можеш да следиш с тестове за овулация.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 13:28 от AnMary

# 348
Относно обаче пиенето по време на бременност - аз знам, че и тогава може (естествено ако е одобрено от док)? Не мисля, че при бременност е противопоказно?
Също знам, че чай от коприва много помага..
Чаят от малинови листа е противопоказен преди 34 г.с., след товаа се пие като подготовка за раждането- може да предизвика контракции, подобрява кръвоснабдяването и помага за отварянето и изглаждането на шийката. Пиенето му през първата половина на цикъла при бебеправене  действа регулиращо на цикъла, подпомага нарастването на МЛ и срещу крампи. При болки по време на М пия вместо обезболяващи “женски” чай - комбинация от лимонена трева, листа от малина, бял равнец и коприва. Действието на малиновите листа се дължи на фитоестрогените и според мен трябва да се внимава с дозировката.

# 349
  • София/Севлиево
И аз в кюпа с добавките-Вит.Д,Е,Мета ФК и мета Б12,калций,магнезий и цинк,отделно билково хапче за разбиване на песъчинки в бъбреците с вит.А,омега3,чай от малини и сигурно има  и още ,ама не мога да се сетя...
И май не съм ви казала,но вчера си получих заповедта от фонда Simple Smile

# 350
  • София

People Couple With HeartBelieve*: М - 03.10; О - 20.10; Т - 03.11
People FamilyBrandywine18: М - 21.09; О - 06.10;
Т - 21.10
People Couple With Heartmargolotta: М - 02.10;  О - 15.10; Т - 30.10
People Couplekiss TD03: М - 10.09; О - 22.09; Т - 07.10

Скрит текст:
За записвания - ЛС. Pencil2

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 22:30 от rave

# 351
Ели, пускала ли си изследване на цинк? Чудя се и аз дали да не взема една комбинация цинк+мед, но малко ме е шубе без да му знам нивата. И без това косата ми пада доста последните 2 месеца, четох нещо за негативни последствия при натрупването. Ту се надъхвам да го взема към другите, ту се разколебавам. А калция и без това ми е на горна граница, от вчера добавих и К2, за да го разпределя на правилните места. Иначе и аз пия всичко възможно. Моя приятелка, която прави опит в Плевен пиеше цинк при трансфера, явно и го бяха изписали.

# 352
  • София/Севлиево
Да,следя го и не го пия постоянно.И моята коса беше зле,но Ейнджилчето ме светна за шампоана с хинин и си взех и хининова вода,ампули за коса и една маска с кератин и след около месец положението е доста по-добро.

# 353
Елислава, честита заповед.

За всички, които приемате вит. Д е важно и трябва да добавите и К2. Има готови варианти включващи двата витамина в подходящо съотношение. Колкото до цинкът - наистина помага против косопад, а при ММ даже взеха да никнат нови косъмчета на оплешивелите места.

# 354
Fillme, ще споделиш ли малко повече за витамин К и защо е важно да се пие с вит.Д? Simple Smile

# 355
Нахлувам с въпрос. За колко дни се чисти ЧХГ в урината? Чакам да ми дойде цикъл след БХБ за да правя изследвания ва 3ти ден. Реших за направя тест и излезе това. Нормално ли е? Не сме правили целенасочени опити, на принципа прекъснат полов акт, заради изследванията.

# 356
Здравейте, тъкмо си взех витамин Д на спрей на Абофарма, пише едно впръскване на ден. Аз също бих се радвала на инфо за витамин К. Може ли да си взема отделно, на капсули, по колко да приемам.
И още един въпрос, забелязали ли сте напълняване от фолиевата киселина?

# 357
  • Варна
Да , напълнях с 2кг за месец и полоеина . И други мои приятелки са забелязали че от фолиевата качват.

# 358
Ето една статия за двата витамина https://revita.bg/blog/zdrave-i-krasota/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0 … %BE-%D0%B5-%D0%B4

Черешке, зависи до какви стойности е достигнало ЧХГ. Ако е било над 40000 може и 40 дни да минат, но ако е била биохимична стойността едва ли е била повече от 1500 та вече щеше да е изчистено.

# 359
  • София
Елислава, какъв е този шампоан, че и моята коса от много добре стана много зле само за месец Fearful Взех си биотин (Б7), четох, че помагал.

Общи условия

Активация на акаунт