Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 868
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
m-angel благодаря за  надъхването, имам нужда от него определено. Имам още въпроси предвид че съм в подобна на твоята ситуация, но ще пиша на лично Hug
Тая пуста лигавица и тя ме притеснява Cry

# 331
Тикълс, честито и до финал Hug Мисли позитивно, пожелавам ти този път всичко да е наред и лека бременност HugFlowers Four Leaf CloverHug

# 332
Tickles, мисли положително и се опитай да бъдеш спокойна, всичко ще е наред този път, имай вяра. Стискам палци 😉

Миналия месец пропуснахме, този най-вероятно също.ММ е с много силни болки в кръста и крака, беше на обезболяващи и кортикостероиди. Не му минава, май ще се ходи на Павел Баня на процедури. АГ каза да пропуснем и този месец, за да де изчисти сигурно. Бях разочарована много, но важното е да се справим с проблема и да подновим опитите.

Тази пауза обаче някакси ме успокои, по-рядко влизах да чета, спрях тестовете за овулация, спрях да следя дните и да чакам резултат и сега се чувствам спокойна. Отрази ми се добре, явно се бях пренавила и изнервила.
Дано се справим с проблема скоро и да подновяваме опитите. А ако някой е имал такъв проблем с кръста или е ходил в Павел баня може да ми пише и на лични, да даде някакъв съвет за справяне с проблема, че много се притеснявам и го съжалявам, така го боли милия.

# 333
Благодаря на всички за пожеланията! Да ви се връща!!
Все още нямам никакви признаци за бременност, но имам правилно нарастващо ЧХГ и се опитвам да мисля позитивно.

Честито, Tickles!! Прекрасна новина!
Спомена, че си спряла добавките - това свързано специфично с мутациите, които са ти излязли ли е? Аз също пуснах само тромбофилии и чакам резултати след седмица, та затова и питам. Ще се радвам и да споделиш ако са ти назначили терапия (както и каква е връзката с добавките).

Кари, спрях всичко от някаква апатия, не по докторска препоръка. Аз и не пиех нещо кой знае какво - фолиева киселина, Ортомол натал, Витех, витамин D и омега 3.
Все още не съм ходила на доктор и нямам назначена терапия. Ще пиша отново след прегледа.

# 334
Честито Tickles -че , успокой се всичко ще бъде наред ! ❤

# 335
Здравейте,
Минавам на бърз отчет и с въпрос естествено Joy
Док каза че пролактина ми е ок и излишно се притеснявам. И кистата се е изчистила УРААА! Blush Назначи ми Климара заради пустата тънка лигавица. Точно се облепих аз и гледам че навсякъде пише че всички естрогенови препарати се приемат заедно с прогестерон. Само че док нищо не ми спомена. Каза да лепя лепенките и след седмица съм на контрола. По-късно ли се почва прогестерона, някой има ли минал през това? Аз до преди 10 дни бях на Дуфастон за предизвикване на цикъла, нз дари има значение това?

Tickles едно голямо и малко закъсняло честито!! Hug

# 336
Здравейте, момичета! Чета ви от известно време, тъй като темата за така желаното бебче е на дневен ред и при мен Hug С приятеля ми опитваме от 3 месеца, но за момента без успех. Знаех, че е трудно да стане от първия път, но някак с всеки следващ месец ми става все по-тежко и мъчно, когато ми дойде цикъла Confused  Допълвам и че просто спряхме да се пазим, не следя овулацията по никакъв начин, но цикълът ми е доста редовен - през 28-29 дни и в повечето случаи мога да усетя кога е овулацията. Имам ли повод да се притеснявам, че вече 3 месеца не се получава? Дали да започна да следя овулацията с тестове? Знам, че 3 месеца е кратък срок, но аз започвам да се притеснявам и да мисля само за това...

# 337
Здравейте момичета.Пиша в темата,защото може някоя от вас да е запозната . Мина един месец и 5 дни от моята лапароскопия, за премахване на извънматочна бременност.Преди 2 дни ми дойде първата менструация,която е доста по странна от обичайното, има и аленочервена кръв вече,но е по оскъдна от обикновено.Пуснах тази сутрин Чхг и стойността е 19. Очаквах вече да е по малко и затова се чудя дали това е менструация или пък се доизчиства.Ходих на прегледи всяка седмица след операцията,казаха ми че всичко е нормално.Утре също съм на преглед.Но ако някоя от вас знае нещо по въпроса,ще съм благодарна,ако пише.Благодаря.я

# 338
Тикълс, много се вълнувам и съм с добро усещане Simple Smile
Jaienvie, не знам как намалява след бременност, но като се слага хориомон, някъде 10 дена се чисти, така че ако е бил висок нищо чудно. Надявам се някой още да коментира.
Анабел, разбирам те, паузата и мен доста ме успокои, нищо че съм дърта и трябва да бързам.

# 339
Момичета, я дайте акъл тези листа от Малина как да ги направя на чай? Ще съм благодарна за насоки, че за първи път ги купих и не знам как да процедирам с тях Hug

# 340
Аз го пия сутрин и вечер - 2 чаени лъжички запарени за 10 минути в чаша в кипяща водя, пие се от първи ден на М до О, опасен е за ранна бременност.

# 341
И аз след 2 седмици го почвам чая, горе долу и аз като Маргото, лъжица две си запарвам с кипнала вода ама не помня по колко време го държах, ще се разровя тия дни за точните указания. Така или иначе аз ще го пия за преди раждане може да има разлики някакви, но основното е както казва Маргото, правиш си запарка. Като черен чай е на вкус, на мен ми беше приятен.

# 342
Благодаря, Марго. Отивам да го правя Joy
Между другото, само аз ли съм която пие 25536322563 добавки и витамини? Имам чувството, че кой какво прави, аз все нещо пия и изчислявам. Grin Сега пия инозитол, б12, б6, фолат, Л-тироксин, селен, МВИ, пробиотик, желязо, магнезий, Д+К и NAC.

# 343
Да, на мен ми е много приятен на вкус, понякога го правя наведнъж и го пия през дена студен. От датата на О до първи ден на М пия по същата схема чай от шапиче с разбъркан на върха на ножа прах Bryophyllum 50% на Weleda - успокоява матката, естествен прогестерон, подпомага задържането при имплантация и срещу спонтанни аборти - пих и по време на кратката ми бременност, акушерката ми беше препоръчала до края на 3 месец да го пия.
Ако ви е интересно, ето още инфо:
http://www.biberonbg.com/info/forbaby.htm
https://zdrave.rozali.com/bilki/shapiche-cariche-jenska-bilka.html
Тук са много популярни тези чайове и се пият масово от искащите да забременеят или в инвитро процедури.
Ив, кога минаха тия седмици, щом стана вече време за чая от малина Heart
Raulista, не си сама, даже са малко, аз пия повече (+ убиквинол, PQQ, NMN, омега, ресвератрол и т.н.)  Joy

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 17:26 от margolotta

# 344
  • София
Благодаря, Марго. Отивам да го правя Joy
Между другото, само аз ли съм която пие 25536322563 добавки и витамини? Имам чувството, че кой какво прави, аз все нещо пия и изчислявам. Grin Сега пия инозитол, б12, б6, фолат, Л-тироксин, селен, МВИ, пробиотик, желязо, магнезий, Д+К и NAC.
Не си само ти Simple Smile) точно днес писах в темата за добавките, че се чудя дали ги пия правилно. Аз съм на еутирокс, миоинозитол, алфа липоева киселина, мета ФК, вигантол, б12, метфогама и си допивам иногинола, че ми остана още, а инозитола в него е малко така или иначе, а сума пари дадох за него Simple Smile Сега съм намислила да взема Q10 и б6 но гледам да влезе в бюджета за следващия месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт