Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 833
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Хайде, Лило, дано ти е на късмет!

# 526
  • София
Лиилоо, а честито, супер ! Tada
Хайде сега и на локи да се обадят. Flowers Four Leaf Clover

Поръсвам ви двете специално ! Kissing Heart

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 19:40 от rave

# 527
Jasmin честито и от мен и приятно опознаване Heart

Лило браво за часа, след толкова ходене по мъките! Иначе и ние предния път всеки ден 5 дни и след това дълга пауза направихме да си починем Joy

Чери какви са тия хора не знам, ама дано да си е заслужавало и иначе всичко да е наред!

Съжалявам, че паметта ми е толкива къса, исках да пиша още неща, ама какво да се прави. Днес ми е много минорно, дойде ми и на работа станаха големи мизерии, които ще ме тормозят още доста. ММ има час за спермограма чак за 3.11., а аз исках да пусна полови хормони, ама сега втори ден от Ц ми се пада уикенда, та няма да стане тоя месец. То и иначе не съм сигурна, че ще ми ги пуснат, германците са малко странни като искаш нещо на своя глава, пък било то и да си плащаш. Марго, ако имаш съвет съм в слух Blush ние сме с опити от 6 месеца и подозирам, че ще ми кажат, че е много малко и да си пробваме.

# 528
Чудесни новини в последните коментари! Все така да е! 🍀🍀🍀

# 529
Чери Ах, много хубава новина. Дано този път всичко е наред. Чакам с нетърпение второто изследване.

Лилоо Нямам думи за това, което ти се е случило. Аз по едно време мислех там да се местя, но нещата се промениха. Дано имаш късмет в Надежда.

Локо И на теб също късмет. Но аз и на теб и на Лило желая да покажете по един положителен тест още този месец и да нямате нужда от този час.

Jasmin Честото бебче. Вярно много бързо лети времето. ❤️ Бързо възстановяване от раждането и много щастливи моменти с мъника.

Борн Мисля те, как си? Как е принцесата? Чакам с нетърпение да споделиш хубави новини.

# 530
Влизам да се оплача. Видяхме всичко както си трябва в матката и понеже не може да е толкова яко, вече съм с обилно яркочервено кървене. Отчаяна съм. Weary
Извинявам се за мрачния пост, просто наистина бях обнадеждена този път, не е честно. Sleepy

# 531
Пфф.. все трябва да е трудно. Може пък да спре. И аз имах обилно кървене-ярко червено, но беше ден два преди датата за цикъла. Ама си беше доста, но спря само и премина в кафяво зацапване за седмица- две. Нямаше негативни последствия.
Иначе сакчето, което сте видяли в матката отговаря ли си на срока, ако си знаеш кога е било ову де?

# 532
Tickles, Hands Pray дано всичко е само моментно Heart
Лиилоо, много хубава новина с прегледа, на късмет ще е! Чакам ви с Локо да се похвалите още този месец и да останат свободни часовете за прегледи и стимулации.
Knysna, всичко зависи от АГто ти, не мисля, че би се възпротивила да ги пуска, особено ако минава всичко като IGEL Leistung. Ако комбинираш с фоликулометрия, която също се плаща така или иначе ще имаш прегледи на 3 ден, около О и 7 дена след О, и изследванията на хормоните плюс тълкуване от АГто. Казваш, че искаш Zyklusmonitoring и готово. Иначе има и частни лаборатории, където отиваш на място като в БГ и си пускаш каквото искаш, при нас няма наблизо за съжаление.
Хибава вечер на всички!

# 533
Тикълс да не ти трябва някалва терапия. Стискам палци да спре бързо!

Марго много ти благодаря! Аз с фоликулометрията мислех да чакам, понеже с тестовете за О си засичам добре и искахме да видим да не сме с мъжки фактор. Обаче може би ще се прежаля, че да знам, че съм чекнала каквото мога.

# 534
Честито Жасмин! Много усмивки и щастие и дълъг радостен живот!
Стига де Тикълс Sad Стискам палци да е просто странно явление и да се размине лошото! Flowers Four Leaf Clover
Чери, нямам думи просто. Това е някаква абсурдна ситуация. Все едно е търговия с кръв. Ужас!

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 21:22 от Jessito*

# 535
Тикълс да минеш през спешното на Токуда или Надежда? Между другото чета за един проследяващ в Надежда, доста добър в рискови бременности, трябва да погледна как се казваше и ще ти пиша. Много стискам палци, мамичката му. Дръж ни в течение.
Момичета! Време е вече да ни се случват хубавите работи! Много, много, много искам всички стари никове да забегнат в най-скоро време в отчетни. Тук съм от януари 2019, скоро даже си четох първите писания в темата... мале, мале. Колко незнаеща, надяваща се съм била, чудеща се теста за О. дали е положителен 🤣. Време ни е да се махаме.
Пожелавам и на всяко ново момиче тук да не се задържа повече от месец, два (най-много)
Благодаря ви, мисля ви, чакам ви и се радвам за всяка ваша малка и голямапобеда!

# 536
Тикълс, това не може да се случва! Какво точно се видя на прегледа и АГ знае ли за ситуацията? Ако не бягай в спешното! С теб сме!!!

# 537
Аз в сряда бях в спешното на МД за едно много оскъдно кървене. На този етап казаха да пия Утротестан и не се виждаше нещо притеснително. Беше еднократно и изчезна. Днес на прегледа се видя сакче, което си отговаря на седмиците, може би с ембрионална структура и леки пулсации (да не кажа някоя глупост, че не разбирам много), но всичко изглеждаше чудесно. Прибрах се с усмивка до ушите и много спокойна и бааам кървене и то доста по-обилно. Звъннах на док и каза да си пия Утрогестана и ако продължи кървенето, да се чуем. Сега ще се опитам да запазя спокойствие да мине поне нощта и да видим утре сутрин какво ще е положението. Надежда ми е на 5 минути, миналият път прескачах там до спешното, утре може да отида. Не знам и в болница на толкова ранен етап дали може нещо да се направи (4с5д).

# 538
Дано всичко да е наред!

# 539
Тикълс, дано утре всичко да е минало. Може от прегледа нещо да е, механично, или онова прокървяване дето било покрай дните за нормален цикъл. Нали матката "помнела". Помнела забременяване, помнела дните за цикъл... Брей, чудна работа!
Лииллооо, Локо, дано имате успех и попаднете при най-добрия доктор за вас!
Честито на Жасмин, много здраве и щастие с малкия бонбон, голям да порасне!
Борнче, притаили сме дъх Two Hearts
Утре искам само добри новини, моля. Задава се 10102020, нека ни е на късмет!

Общи условия

Активация на акаунт