Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 851
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Лъкили и ММ беше с варикоцеле, вече е нормозооспермия. Неизбежно ще се подобри СГ-то ви, гаранци!
Чери, ей такава нагласа искам от теб! Всичко ще бъде наред!
Ели, Уинтър, благодаря за споделеният опит!
Сериозно обмислям докато чакам за Надежда да преслушам Токуда и Афродита докато чакам за Надежда,  да видим.
Мандариа, отново много благодаря за споделения линк!
Аз днес пуснах хормони: Естрадиолът е 298, а ЛХ - 82, нит съм лекар, нито нищо, а па с хормоните съм най- скарана, но това ми говори за още не настъпила овулация, но се чака съвсем скоро. Казаха ми, че овулацията можела ( така разбрах аз) да продължи едва ли не по-дълго, докато се спукат всички фоликули. Са дали е така, дали не... не знам.
Аз приключих с Адела. Благодарна съм за направената лапаро, за решаването на поредния проблем, но май пътищата ни се разделят тук. Уж чакам обаждане, ама кво ще ми кажат... нищо съществено.
В сряда съм на преглед при АГ-то да видим къде и как съм овулирала. Дай Боже някое фоликулче от ляво да се е спукало.
Момичета, какво мислите за щракането всеки ден? Вече сме 3-ти пореден ден и да ви кажа и двамата с ММ ни боли Grinning, но пуст страх да не изпуснем овулацията, баш по време на стимулация. Калчев казва през ден и е категоричен, да го послушам ли... неее знам.

# 511
Скъпи момичета, минавам да ви замеря с памперси. People Baby Symbol След няколко неуспеха, неспокойна бременност и трудно раждане вкъщи си имаме нов член на семейството - нашият малък принц. People Baby
От сърце ви пожелавам щастието да връхлети скорострелно всяка от групата и всичко да мине леко до финал Purple Heart
Вярвайте, момичета! Мечтите се сбъдват когато най-малко очакваме Flowers Hibiscus Нека общата отчетна за бременни да се препълни!

# 512
Jasmin, бъдете много здрави и щастливи и се наслаждавайте на всеки миг от вашата сбъдната мечта Heart
Лиилоо аз споделих за тази бременност, че опитите бяха през ден, сега отворих да погледна тази през април, тогава около О е било всеки ден. Значи може би няма точна рецепта, важното е да уцелите момента. Пожелавам ви го от все сърце Hug

# 513
Жасминомуланче (Ро, липсваш в темата Heart ), честита ви радост! Blue Heart Поредно форумско бебе, за което се вълнувахме по всички етапи на дългия път. Желая ви много здраве, бързо възстановяване и прекрасни моменти на опознаване!
Чакам скоро хубави новини и от РеБорн и MrsAlwaysRight, стиснала съм  здраво палци и на краката Flowers Four Leaf Clover
Лиилоо, направо не мога да си представя с 5 фоликула как се жертваш, аз като знам и с два само как боли, желязна си! В моята клиника като правихме такива опити искаха след поставянето на тригера два дена сутрин и вечер да се разписваме, ако не можем, тогава по веднъж, но всеки ден, за да не изтървем яйцето.
Изборът на правилния лекар е много труден, аз се надявах моите като са много в екип да се превъзмогне човешкия фактор. Имаше такива, които ми обръщаха внимание, и други, които се дразнеха от въпроси, при втория опит определено ме претупаха плюс нов ембриолог и ми обрекоха инвитрото. Сега съм с много смесени чувства, оставам при тях, само защото ще се опитам да мина с финансиране по каса, доверието ми го загубиха и трудно ще се върне.
Не се настройвайте негативно още преди първия преглед, но бъдете и активни пациенти и питайте.
Лъкили, моите съболезнования за загубата. Желая бързо подобрение на СГ и скоро да се похвалиш с добри новини!
Антонели, успех в учението! Аз събирам от една година каталози за дистанционно обучение и преквалификация, и все не се престрашавам да почна ( а и финансите знаем къде отиват в момента).
Добре дошли на новите момичета и успех на всички!

# 514
Аз пък си записах час и при др. Владимиров 5 дена след този при др. Калчев... и ще взема решение на база отношение, варианти за действие.. и какво още?
Тепърва изгрявам из тези среди и ще се уча в движение Simple Smile

# 515
Лилоо аз това което знам е че зависи от СГ на мъжа. Тоест ако е нормална, може (не е задължително, но може) всеки ден. Ако не е оптимална - през ден. Иначе говори ми, предния цикъл 5 дни поред. Ако кажа че всеки път ми се е искало е е било приятно ще излъжа. Но и аз като теб, страх да не изпусна яйцето. Само за да стане ЗФ накрая. Много ме беше яд. Дано този месец вече е нашият Blush
Антонели и аз се записвам като една престаряла студентка Joy преди месец почнах магистратура, да видим до къде ще я докарам. Успех ти желая.

# 516
От нетърпение си пуснах ЧХГ днес, но е 0.10 Confused Явно ще е другия месец Flowers Four Leaf Clover Blush

Iratata, добре дошла и успех! Най-добре е да не избързваш с  тестовете. Изчакай поне деня на М. Иначе аз съм забременявала и от първия, че дори и единствен опит в месеца Wink Пробвай пак в деня на М, ако не ти дойде.

# 517
Честито бебче, да ви е живо и здраво, да расте много щастливо и обичано! Бързо възстановяване 🤗
Скъпи момичета, минавам да ви замеря с памперси. People Baby Symbol След няколко неуспеха, неспокойна бременност и трудно раждане вкъщи си имаме нов член на семейството - нашият малък принц. People Baby
От сърце ви пожелавам щастието да връхлети скорострелно всяка от групата и всичко да мине леко до финал Purple Heart
Вярвайте, момичета! Мечтите се сбъдват когато най-малко очакваме Flowers Hibiscus Нека общата отчетна за бременни да се препълни!

# 518
Момичета, обраха ме! Съвсем легално при това от лабораторията! Днес не пращали към Цибалаб, само сряда било, та трябваше да си заплатя доставката - 10 лв + 30 самото изследване. Общо 70 лв за две ЧХГ. Направо съм бясна! НО поне ми даде телефон лаборантката, че утре не работели, но тя можела да влезе в системата и да й се обадя след обяда в събота. Моля се поне да съм си купила спокойствие, а не тревоги! Не посмях в друта лаборатория, че резултатът няма да е много реален. На всички разходи и притеснения покрай детенце, само това ми беше нужно да пилея излишни пари! Ама свърши вече!
Антонели, само се моля някой да не ми изпие акъла да запиша пак да уча. Имам бакалавър и две магистратури. 😂 Общо 7 години висше образование- стига ми! На теб успех!
Жасминче, само радости от тук насетне във вашия дом! 💛

# 519
  • София/Севлиево
Чери,нека всичко да е наред!
Честито юначе Жасминче.Да расте здраво и спокойно бебе,обградено с много обич и любов ❤️

# 520
Жасминче, честито синьо щастие ! Пожелавам ви изпълнени с радост и много любов мигове ! И нали знаеш..."мъжкото го гледа до 40г мама, от там поема жена му" ! Grinning Heart
Ех , колко е хубаво как всичките ни стари кучета, не само че се изнесоха към другата тема, ами вече започнаха и да материализират вълшебството !

# 521
Момичета, бя някой да му се е гадело след ИР и да е имал много висок пулс?

# 522
Момичета, бя някой да му се е гадело след ИР и да е имал много висок пулс?

Колко е много?
Иначе на повечето не им е добре след обременяване. Пии вода и без повече въглехидрати за днес. Разходка също може да помогне.

# 523
Здравейте, момичета.
Включвам се с малко добри новини.
Преди малко се прибрах от HSG (май в България на това казват цветна снимка?) и лекарката ми каза, че всичко изглежда наред. Цялата процедура мина за 15-20 минути, и не беше болезнено, само малко неудобно. Но това не са новините. Лекарката ми каза също, че сутринта най-после била получила резултатите ни от кариотип теста, и всичко е нормално. Олекна ми като чух, че доста се бях навила. Тези резултати ги чакахме 5 седмици, но се радвам че всичко е наред с тях. Другите кръвни (хормонални и т.н.) и те били нормални.
Днес искам само да си отдъхна, че досега всичко изглежда наред. От утре ще му мисля пак. На 22ти пак имаме среща с нея, да обсъдим резултатите дотук и да ни каже какви опции имаме след 2та missed-a.
Благодаря ви за положителната енергия и стиснати палци. Желая ви спокойна вечер и хубав уикенд Flowers Maple Leaf

P.S. Jasmin, честито!!!

# 524
Жадмин, да сте живи и здрави. Да ви радва много, да има голям късмет и да го нацелуваш много, много от нас ❤
Момичета, звъннаха ми от “Майки за донорство” ще имам час за Надежда на 5-ти декември ❤❤❤❤❤ Благодаря адски много на Мандариа. Не знам как да ти се отблагодаря ❤❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт