Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 853
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз тъкмо щях да споделя инфото, ама Мандариа ме е изпреварила.
Аз имам сантимент. Точно от тези прегледи през декември 2019 тръгнах по  финалната пътечка към моята мечта. Two Hearts
Даже още си пазя гипсовите фигурки, които ми подари док тогава. Имаше синя и розова, аз взех и от двете. Grinning
Те провеждат такива безплатни прегледи всяка година.
Пробвайте, нищо не губите.

За Адела хич не искам да коментирам, че ми се драйфа отдавна от тях.

Черешке, честито и
по-позитивно тоя път ! Flowers Cherries
локче, Kissing Heart

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 23:52 от rave

# 496
Аз се запидах ❤ Благодаря, Мандария❤❤❤❤Не разбрах на какъв принцип избират, Рейв, знаеш ли? Дано имам късметче поне този път.
Прегръдки на всички и безкрайно благодаря за съветите, много ми помагате. Страхотни сте!

# 497
Heart Съжалявам, че не съм го постнала по-рано. Аз толкова често го виждам, споделят го и много хора в различните ФБ групи, и явно съм очаквала, че всички го знаят.
И аз ходих декември 2019 (ако правилно помня, 8-ми), но на разходка само. Имаше томбола за безплатни донорски и други процедури, а аз тъкмо си бях подала документите за Д. след ФСХ на трети ден 70. Пътувах от Плн само, за да си пусна името в урната. Нямах късмет, но се развълнувах от чуждото вълненение. Дано всички желаещи успеете да се включите.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 23:48 от Mandaria

# 498
  • София
Лиилоо, не, нямам представа. Confused
Хайде дано ти се обадят ! Hug

# 499
Момичета, включвам се по темата за клиниките, като обиколила няколко за съжаление. За няколко години съм изредила Надежда, Щерев и д-р Шефкетова в Токуда. Всичките си имат и плюсове и минуси като всяко нещо - в клиника Надежда освен, че е много трудно да се добереш до великия д-р Стаменов, трябва и да си медицинско лице според мен, защото имат манипулационна, но ти връчват всички инжекции да си ги слагаш вкъщи ( знам че за повечето от вас това нищо не е, но аз не искам да си слагам всички инжекции при една инвитро процедура, при положение че има клиники в които няма проблем да ходиш в манипулационната)
Както знаете, неуспешното ми инвитро беше в Щерев и може би там намирам най-малко минуси, но ги има разбира се. Прегледи по 5 Мин и чакане 2 часа, работа на конвейер, т.е. ако инвитро е решението на проблема ти - ок, ако е нещо по-сложно няма кой да те мисли за 5 Мин, прави си хиляди процедури например Cry
И накрая за д-р Шефкетова наистина е мила, НО е въпрос на симпатии, ако по някаква причина не ви харесва започва да се държи грубо и да се опитва да се отърве от вас...Часовете не се спазват, чака се по 2 часа. Само уточнявам че принципно не ми е проблем да ги чакам и цял ден,но работя, а работното време на Шефкетова беше до 16 часа( през 2019) , невъзможно е в извънработно време да отидеш на преглед при нея, а в работно не можеш да я чакаш цял ден, което важи за всички,но например в Щерев има часове в 18 часа...
И накрая желая много късмет на всички, Чери тихичко честито и до финал, Лило,Манди много палци ви стискам Flowers Four Leaf Clover HugFlowers Four Leaf Clover

# 500
Здравейте момичета Two Hearts Този месец за първи път пробваме с приятеля ми и след 3 дни трябва да дойде М. Днес си направих тест, но беше отрицателен, та въпросът ми е дали е прекалено рано да правя тест и има ли вариант все пак да се появи втора чертичка? Знам, че от първия път рядко се случва, но все пак се надявам Relaxed Много сте готини и много ви се радвам. Късмет на всички Two Hearts

# 501
Iratata, добре дошла и успех! Най-добре е да не избързваш с  тестовете. Изчакай поне деня на М. Иначе аз съм забременявала и от първия, че дори и единствен опит в месеца Wink Пробвай пак в деня на М, ако не ти дойде.

# 502
Здравейте, девойки. Завръщам се след голямо отсъствие, но съм ви чела почти през цялото време. Дадох си някакво време, че при мен животът това лято донесе неприятни неща. Мама си отиде ... и някак си оставих опитите за бебе настрана и вълнението покрай тези неща също. Отделно при моят мъж се установи варикоцеле, което оперира Кацаров юли месец. СГ беше мега, ултра, хипер, гига зле. Края на този месец ще ходи на контролна такава и се моля на някакво подобрение.... Кацаров ни посъветва да си дадем време и да чакаме подобрение, даде някаква надежда за естествено зачеване, а малко по-натам вече, ако не стане инвитро.
Някоя случайно тук с мъж, който е бил с варикоцеле? Имаше май една мацка.
Честито на всички с две чертички (Чери, всичко ще е наред) 😊. Хубав и усмихнат ден!

# 503
Лъки, съжалявам за загубата! Животът наистина е жесток понякога! Важното е, че не се предавате в борбата ви! Дано нещата са се подобрили при ТМ и имате повод за радост в семейството съвсем скоро! 🍀
Аз осъмнах с мисълта, че съм бременна, до доказване на противното! Спирам да мисля лоши неща! 🍒

# 504
Luckily, съжалявам за майка ти.
Иначе има много мацки с мъже с варикоцеле. Някои с добри резултати, някои горе долу. Обикновено чак 6м след операцията започва да се вижда подобрение, а може да отнеме и повече. Успех!

Добре дошли на новите момичета!

Иначе за клиниките пак - лошото е че като се появи някой нов и читав лекар е чист късмет да го намериш защото още не е известен, после става популярен и всичко живо се бута при него и накрая този лекар започва да претупва и/или чакането за него е страшно дълго.  И това е за всяка клиника.
За мен изборът е по-скоро дали човек иска да чака някой който се брои за светило в момента като трябва да се бори с хилядите пациенти и правила и клинични работници които стоят между пациент и лекар или да се пусне в дълбокото и да пробва да намери някой който става. В крайна сметка има успели и по двата начина, така че проба-грешка, падаш - ставаш и така.

# 505
Момичета,

включвам се и аз по темата с клиниките, макар и без опит. Така както вървят нещата отиваме към ин-витро поради мъжки фактор - би следвало при мен нещата да са ок (само цветна снимка не съм правила), млади сме - под 30 години, та не знам колко хиперпрофесионалист по заплетени случаи ни трябва. Имам записан час при др. Калчев за другата седмица и ще отида, защото го чакам от 2 месеца така или иначе, но след обстойно четене на темите за клиниката, отивам със смесени чувства ако след прегледа се назначи някаква процедура (вътрешния ми глас ми подсказва, че първоначално ще е нещо такова) ще искам разбиране и поне малко внимание. Не искам да си правя изводи още преди да съм отишла, но за мен мнението на пациенти е супер важно и то точно за репродуктивни процедури.

Какво ви е мнението за др. Владимиров от Ин-витро клиника София? Чудя се дали да не си запазя и един час там за консултация  ...

# 506
Cherry - Извинявай за мутациите, заблудих се с тези на Kris_ti ! Бременна си разбира се ! Харесва ми позитивната ти настройка! Всичко да е наред с твоето момче и бъдещ батко! Стискаме палци! Пусни кръвен и в София!
Luckily - Съжалявам за загубата, времето помага, колкото и да не ти се вярва, но първите години са тежки. Намери си цел - ето опити за бебе и вярвай, че майка ти е с теб, защото е така!
Лилоо - Много, много безотоговорно от тяхна страна и супер НЕпрофесионално ! То никъде на едно място няма само хубаво, ама.. Добре си направила, че си се записала за Надежда, дано ти се обадят и да имаш своя успях, независимо в коя клиника си!
Тикълс - Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Борнче - Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Хубав петък момичета, не Ви се похвалих, аз утре съм на лекции, че записах още един магистър. Не знам има ли други студентки , ама на 8-ми декември ще почерпя. Отдавна не съм се занимавала с университетски истории, та се надявам да се подмладя Wink Grinning Трябва ми още една специалност за професията, ако искам да вървя напред и нагоре, пък дай Боже, ще учим с бебе вкъщи Heartpulse

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 10:12 от Анонимен

# 507
И аз се записах за Надежда като видях поста на Манди. Благодаряя ! Точно за Рейвчето се сетих и все едно беше вчера миналогодишния декември в който се записа за преглед там , а ето къде е сега ! Heart
Аз както знаете съм при Калчев, но някак си заради последните месеци започнах да имам нужда от план Б като клиника. Много, много харесвам Калчев, имам му доверие и като го видя ме залива спокойствие и оптимизъм. Проблема е, че вече стана прекалено трудно да го виждаме. А да ме лекува акушерка и да ми дава акъл могат и в Майчин дом акушерките. Ще видим, така или иначе нямаме време да сменяме клиниката за инвитрото, което планираме за януари, но бих искала да имам избор при неуспех след това.

Luckily, ние сме с мъжки фактор и операция при Кацаров. Много сме доволни и още след 3тия месец започна да се подобрява СГ и след това на 6тия месец беше още по-добра и донесе две забременявания, неуспешни за съжаление. Но ефекта все пак беше голям при нас. Хубаво е да пуснете и днк фрагментации като минат 6 месеца, че сега едва ли ще има ефект все още.

Антонели, айде да ти спори ученето и едно бебе да се появи докато си се фокусирала над уроците Simple Smile

# 508
  • София/Севлиево
Добре дошли на новите момичета Hug
Лъки,съжалявам за майка ти,знам какво е,но с времето ще останат хубавите спомени,а болката ще намалее(изгубих моята преди повече от 15 години)...
Калесита-Владимиров го харесвам,нищо че не успях при него,но пък направи всичко човека,за да стигнем до някъде.Подходящ е и само за консултация.
Когато реших да се преместя от него в нова клиника много се чудих между Адела, Афродита и Надежда.Обаче на ММ никак не му хареса,че Адела се намира в хотел и няма никакви данни все още за успеваемостта им.На мен пък чакането за в Надежда и това,че карат малко като на конвейер не ми хареса(при Владимиров получих лично отношение,което бе много важно за мен) и избрах Афродита и Станулов (който ми препоръча пациентка на Владимиров).Ами двамата доста си приличат и по думите на Станулов имат сходен подход на работа.Дано ми е правилен изборът...Иначе преди години бях пациент на Щерев ,но не съм доволна Защото една лекарка,която още работи там,ми направи три месечен курс със Клостил без достатъчно добро проследяване,аз успях да забременея и в 8 г.с.нещата приключиха (първия ми мисед,май даже беше кухо яйце,т.к.така и не видяхме пулс,а чхг-то ми още в началото бе над 7000)...Та и аз имам доста опит вече,който обаче предпочитам да не бях придобивала...

# 509
Благодаря ви, момичета, за подкрепата ... 🙃 Локо, малко се успокоих сега.. Дай Боже и ние да отчетем подобрение, че бяхме трагедия и на фона на всичко останало това беше капака тази година.
Бъдете щастливи и живейте всеки миг със спокойствие и радост. ❤

Общи условия

Активация на акаунт