Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 857
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Да, аз изобщо не знам кой ден да смятам за последен М. А ову може да е била всякога, зависи кога са се намесили хормоните, за да произведа Я. Единствено е сигурно, че на 8ми септември, лигавицата е била 4,6. Някой има ли представа на колко е готова за Я?
В темата за Снойности на ЧХГ даже има предположение, че са били две и едното се е резорбирало, което не ми се вярва, де!

# 481
Благодаря Ви, момичета, дано наистина имаме късмет. Ето и теста за О. от преди няколко минути е положителен. Иначе margolotta, то два от фоликулите са от дясно, пък там нямам тръба, та тях не ги броя. А и де тоз късмет да не можем да хванем яйце 100 години, а сега 3 да се оплодят, хахах, в кръга на шегата, да, опасничко е, ще видим какво ще стане, дано поне едничко ми е на късмет.
Чери, аз също мисля, че ЧХГ-то е добре, ще видим във вторник какъв ще е резултата, звъня ли на док?
Ели, знам... Sad настроила съм се за голямото чакане... но какъв друг избор имаме... поне в това сме добри за съжаление, в чакането.

# 482
Лило, хайде, да ти е на късмет едничко поне! Въпросът е, че ще бъдем 3 дни в Александровска /заради операцията/, поне до сряда няма да мога да видя резултат. На друг човек не мисля, че ще го дадат... Или да търся лаборатория в Александровска някъде? Ама то пак тогава два пъти ще трябва да се тествам, пък и едва ли ще ми е до това. Ще пусна утре и ще стискам зъби до сряда. На АГ не съм звъняла. И да отида какво може да каже или види. Нямам зацапване или болки. По-нататък, ако всичко върви добре ще ида вече за да видим нещо /евентуално/.

# 483
Чери Чери лейди , честито , цъфнала си и си вързала ! Grinning Вярвай, че този път всичко ще е наред ! Същото казвам и на Тики ! Няма повод да се притесянваш този път. Мани го фактора гърди-мърди , нали цикъл нямаш, как така не вярваш да си бременна Grinning
При мен след БХ не сме се пазили, защото то нищо не се е случило освен със седмица-две че е закъснял все едно цикъла. Нооо системата се смазва и лови от въздуха дет се вика. При нас случайно щракахме на 10ти ден от цикъла, че си купихме кола и минахме кат за 1 час, и остана време преди гостито за почерпката Grinning Още си спомням тооози 8ми май... След 20 дена въздържание , един отбор застарели , но славни бойци беше поел на неочакван поход към яйцеклетката ми ! Е, предадоха се след седмица и започнаха да падат един понедин на капки , та положението при нас беше ясно на къде отива. Но ! Ти нямаш такива дертове и всичко ще е наред ! Heart

Лилоооо, възмутена съм от цялата история с теб. Аз вече щях да съм в новините като Христо Иванов на Росенец , само че пряко от “известна столична инвитро клиника” ! Безобразие е ! Тези петзнаци кой ще ги изхранва ? Така де, несериозно е стимулация да се прави така на сляпо и безотговорно. То по същия начин и аз ще си взема Кломифенче по схемата и после щенси играем на боулинг с 5+ кегли и вързани очи вкъщи..
Но все пак аз силно ти пожелавам на пук на безхаберието, поне един до максимум два фоликула да се излюпят успешно Heart

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 19:49 от lokofenka

# 484
Черииии знаех сииии!!! Честито и този път до финал. Нали знаеш че положителната нагласа е половината работа Hug Утре пускай ново изследване.
Лило прочетох разказа ти в другата тема. Изключително несериозно отношение от страна на клиниката. Аз ако съм, ще ги взривя. Ако ще после крака ми да не стъпи там, ще направя панаир, да ги чуят всички. Ама аз съм си импулсивна вресла Joy Все пак това е здравето ти.
Елислава и аз си бях харесала Надежда за проследяване обаче не ми се чака 1 година за час и се ориентирам към по-скромни лекари, но на които мога да разчитам. А и цялата тази история че хем плащаш хем раждаш при който е на смяна...не мерси Unamused
Тикълс хайде да се похвалиш следващият път не само със сакче, ами и със сърчице Heart

От мен за сега няма ъпдейт освен че живота ми тази седмица се върти около правене на лигавица. Налепила съм Климарата, компреси с рициново масло през ден, акупунктура 2 пъти в седмицата, 2 чая от листа на малини и движение. Направо още малко в лице ще заприличам на лигавица Joy В неделя ще разбера имало ли е смисъл от целия напън.

# 485
  • София/Севлиево
А ако не е тайна коя е тая клиника Лило?
Ако не успея при Станулов имам право на още един опит-кой знае може тогава да се вредя в Надежда.Но аз съм се настроила сега за успех и вярвам,че съм на прав път.Пък и съм 50 на 50 за Надежда.А настоящата ми клиника имат най-висока успеваемост при процедурите на жени в моята възрастова група за периода 2016-2019...

# 486
Еййй, Локо, и мъртвец можеш да разсмееш даже! 😂
Да, Лило, разкажи подробно, че да й се носи славата на таз клиника из форумите!

# 487
Искам да ви попитам за инвитро клиниките,понеже изобщо не съм запозната.Може ли да се запише час за преглед,без целта да е инвитро.В смисъл да се обърне внимание,на каквото трябва най-вече за изследванията.Аз съм от Бургас и тук не мога да се насоча към някой,затова си мислех че по скоро трябва да е специализирана клиника.Но те изобщо занимават ли се с хора,които не са там за инвитро и как става записването на часовете . Наистина нямам никаква представа и затова ви питам.Знам че всичко това е Божа работа,но не мога да приема повече да ми обясняват че ако се повтори пак извънматочна,значи така е трябвало да стане.Иска ми се да попадна някъде,където поне да ми кажат какво трябва да си изследвам,а не от форумите да си назначавам изследванията.

# 488
Jaienvie, разбира се. Първо човек отива при тях за да се види дали има някакъв проблем. Правят се изследвания на мъжа и жената и ако излезе проблем се преценява дали да има лечение, дали да се тръгне към АРТ. Процедурите не включват само инвитро.

Аз лично имам доста опит с тях (поне тези в София) и точно от форумите разбрах какво да изследвам, защото в клиниките отговор не ми дадоха. После в клиниката просто обсъдихме нещата и решихме как да действаме, но това е моят опит.

Като си харесаш клиника или си записваш час онлайн или по телефона. Може и на място както във всяко друго болнично заведение.

# 489
Момичета, става дума за клиника Адела. За да не става хейтърски коментара ми искам да кажа, че Калчев е голяма работа и по никакъв начин не искам да опетнявам името му. Знае много, разбира много, но поради адската му натовареност, не следи случаите и трябва да се разчита на акушерките, чийто глави също са гръмнали и ако могат да неглижират някой - го правят... в случая аз съм изтеглила късата клечка. Толкова ме е яд, че нямате идея. На този човек имах и все още имам доверие, но аз не мога да се докопам до него... трябва да моля да ме погледне, акушерките не обясняват случая като хората и няма никаква комуникация. Организацията им е брутално зле... за това е и ще чакам някога си за час за Надежда... просто не съм сигурна, че искам да продължа с Адела... утре ще си дам последен шанс с тях... пък дано.
Не знам как седят нещата с ин витротата там, дали е същата тъпотия, предполагам, че там са много по-сериозни.
Или пък аз имах твърде големи очаквания за проследяването... не знам, наистина не се разбрахме с тях.
Хей, какво ли прави Борнчето? Моля се всичко да е наред ❤

# 490
Като лежах за задържане бях с две дами след инвитро при д-р Шефкетова в Токуда. И двете обясняваха едно и също- супер мила, внимателна лекарка и обръща много внимание на пациентите си. Не се чака много за час. Може да разучите как са нещата там- това е инвотро центъра в Токуда. Нямам идея как са като успеваемост, но чувам хубави неща от разни познати+ двете девойки от болницата. Те бяха в 30+ седмица за задържане, даже едната роди вече.

# 491
Между другото да, аз разучавах за нея като трябваше да ми се прави лапаро... четох, че е малко избирателна, но да, вариант е... ще помисля над това. Благодаря Алесандра

# 492
Ами бяха много доволни специално от отношението и вниманието. Те като са забременели е ясно, че ще я хвалят де. Аз ги поразпитах тогава понеже ми беше интересно, аз нали пък имам едно неуспешно инвитро в Истанбул и исках да сравня нещата един вид.

# 493
За Надежда имам само хубави отзиви от момичета. Аз с първата Б се следих там при Сигридов по това време там беше. Най-близката ми приятелка забременя инвитро там с близнаци, при Стаменов, но много отдавна - на 12 години са вече децата. Даже да не би в началото в Малинов да ходеше още, че те по това време някъде я построиха болница Надежда. Като цяло само хубави неща съм чувала. Пък и вътре все едно не си в болница Simple Smile Но да, май се чака доста за часове ...

# 494
А защо не пробвате да се вредите за преглед на 5 декември?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3415478668517981& … d=589830264416183

Общи условия

Активация на акаунт