Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 870
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Честито Чери. Няма как да е от БХ.Това си е чисто нова бременност.Пожелавам да е успешна,лека и до финал 🌞 Даваш надежда на всички тук.След лошото следва хубавото🌞

# 466
Момичета,може ли някой да ми каже,какво не мога да ям и пия тази вечер преди изследването за ИР,което е утре сутрин и цигари влияят ли на изследването, благодаря! (Ппц пуша една до два макс на ден) но днес и ми се пуши и съм много гладна и кафе не ми се пие всичко ми е наопаки...

# 467
Благодаря, момичета! Очаквах ЧХГ поне 1000 и като видях пак 626 и ми се доплака. Ниско ми изглежда, не че знам евентуално в коя седмица съм. Общо взето повече ми се плаче, отколкото да се радвам. Нали разбирате, този филм вече го играя трети път. Днес съм бременна, утре не и някак ... отчаяна съм. Ще пусна утре пак и ще видим. Поне сега нямам зацапване и гърдите си ме болят стабилно, предния път не ги усещах така. На моменти си мисля просто да ми дойде и да свършва филма 😥

# 468
Преди такова изследване не се правят промени в яденето. Иначе може да даде фалшив резултат. Цигарата не пречи. 12 часа глад трябва да имаш и задължително си пускай и инсулин на всяка контрола. 0, 30, 60 и 120 мин. И не ходи на разходки докато чакаш. Те също могат да повлияят.
Благодаря, момичета! Очаквах ЧХГ поне 1000 и като видях пак 626 и ми се доплака. Ниско ми изглежда, не че знам евентуално в коя седмица съм. Общо взето повече ми се плаче, отколкото да се радвам. Нали разбирате, този филм вече го играя трети път. Днес съм бременна, утре не и някак ... отчаяна съм. Ще пусна утре пак и ще видим. Поне сега нямам зацапване и гърдите си ме болят стабилно, предния път не ги усещах така. На моменти си мисля просто да ми дойде и да свършва филма 😥

Утре може и един прогестерон да пуснеш. За мен няма съмнение, че е бременност. Не е 1000 ама не е и 300. Я си представи, че беше 200 - 300 тогава що спек щеше да е. 600 ако не се лъжа е за около 4 - 6 дни закъснение.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 13:38 от AnMary

# 469
Чери, сега вече официално честито! Не мисли лоши варианти, само надежда от тук нататък Heart

Лиило, как така зарязана с 5 фоликула ?!? Като правихме опити с лека стимулация и опити вкъщи единият път прекъснахме, защото бяха 3 фоликула и ми дръпнаха лекция за рисковете от многоплодна бременност. Една дама от немския форум, която следя, на своя глава прави вкъщи опити с 3 и забременя с тризнаци, които за съжаление загуби.

# 470
fillme,Благодаря!
Чери според мен пък трябва малко да се усмихнеш, защото си е абсолютно неочаквано и този път всичко ще бъде наред!!!!!! 🍀🍀🍀🍀

# 471
Ей така, margolotta, зарязана, без следене, без нищо... прегледаха ме на 12-ти ден и то след като аз помолих, видяха се фоликулите, казаха да пусна на следващия ден хормони, погледнаха ги и ми се обадиха да кажат кога да правим опити... питах за инжекция, питах за преглед след овулация... нищо, нямало предписание от лекаря ми...
Та на своя глава се следя при АГ-то ама кво може да направи то... правим фоликулометрия и това е....
Не съм им рентабилна на клиниката, чудят се как да ме разкарат, но аз пък съм нахална, утре пак ще цъфна там, ей така, да ги дразня... но съм разочарована, като куче ме оставиха. Молим се дамо да не се получи ЗФ. В момента имам усещането, че ще ми гръмнат яйчниците, тежест. Абе дано      нищо лошо не стане. Та така, прелъстената и изоставената ми викайте 🤣

# 472
Чери, до този момент тихичко ти стисках палци само, но вече искам да те поздравя: Честито, бременно момиче. Отпусни си душичката и се наслаждавай на прекрасните моменти, които ти предстоят.
Никой, никога няма 100%ова гаранция, но пък е хубаво да сме оптимисти и ти пожелавам от цялото си сърце една спокойна и успешна бременност.
Резултатът ти никак не е нисък според мен.
Моя беше подобен на 14 ден след трансфер на 5 дневен ембрион.
5 дневен ембрион, който е поставен където трябва и само е трябвало да се хване и да се развива, а при естествена бременност пътят както знаем е по-дълъг.
Смятам, че е логично това, което си мисля, така че: започвай да мечтаеш по-спокойно Heart

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 04:21 от m-angel

# 473
Лило, харесва ми настройката ти! Важното е да не се отказва човек като се хване на хорото ще го играе и сам, но до край! Успех и дано ни зарадваш скоро! Време е! 🍀

# 474
Лиилоо, пожелавам ти да си не само прелъстена и изоставена, ами и скоро бременна и то с колкото трябва. Heart Flowers Four Leaf Clover Аз съм възмутена от отношението на клиниката, за мен това е подсъдно, защото съществува макар и минимален риск за 5-6орна бременност.

# 475
Лиилоо и аз съм много възмутена!! Такъв бизнес правят с най-святото нещо, че и подбират. Rage
Чери, моля те, повярвай, че ти се случва нещо много хубаво и спри да се тревожиш. Сега трябва търпение и спокойствие. Събирай багажа за отчетни Hug
Аз се опитвам този път да съм търпелива и спокойна. Най-много мразя да чакам, но нямам друг избор. Засега "на хартия" нещата изглеждат добре, ЧХГ се удвоява като по учебник, обаче при стойност от днес 5000 не се видя плоден сак в матката. Чакам и резултати от имунологични изследвания, там се консултирам с Локото, която категорично се е образовала от докторските сериали и от четене до поне  наполовина доктор Heart
Тази бременност се получи с опити през ден (и то нетипично малко). За протокола - ползвахме форумското гелче Thinking

# 476
  • София
Чери,честито мила ❤ Да се удвоява правилно и да ти донесе безброй поводи за усмивки следващите месеци до щастлив финал 🥰
Лилооо,късмет и на теб🤗 Всичко да се развие по най-добрия начин.
На новата госпожа Крис много семейно щастие и нов член на семейството догодина 🍀🍀🍀

# 477
  • София/Севлиево
Чери, резултатът си е много хубав.На повторната вече ще е над 1200 Simple Smile
Лило,ама това е пълна безотговорност какви са тия лекари...Само да кажа,че доста се чака за Надежда.Аз подадох при тях онлайн заявка още юли и дори нямам върнато обаждане за първичен преглед.А съм с вече взета заповед за другата клиника,т.к.изобщо нямам време да ги чакам...

# 478
Благодаря на всички ви за куража! Дано наистина се случат пожеланията, че и да ви се върнат тройно!
Тикълс, на кой ден закъснение си с ЧХГ 5000?

# 479
Може би около седмица. Много ми варира напоследък, но така горе долу ги изчислявам. В деня, когато мислех, че трябва да ми дойде, стойността беше около 400. Според мен нямаш основание за притеснение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт