Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 871
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Антонели, Плевен ми е дооста далеч, а и аз нямам установени мутации все още. Трябваше да ги правя сега, на 3ти ден от Ц, заедно с витамини и хормони. Сега не знам какво ще правя... предполагам, че не е лошо все пак да пусна едни. Ще видим и АГ какво ще каже... Изобщо не мога да мисля даже  ... Другата седмица предстои и операцията на очите на сина ми и за това ми е притеснено още повече. Ще чакам да мине първо това и после ще го мисля. Моля се всичко да завърши добре при нас ❤
Антонели стискам палци за новата работа 🍀
Марго, ще се прежали мъжО ти, няма начин! 😂😂😂

# 451
  • София
mimi_l, и аз мисля, че от висок (нормален), защото тялото по този начин се подготвя да износи бременност. Започват да болят около седмица преди МЦ, и ако няма имплантация - болката спира и идва МЦ. Ако има имплантация - продължават промените в тялото за износване на една бременност.

# 452
  • София
Благодаря за мненията Simple Smile и аз клоня повече към висок прогестерон и дано, че все се боря с тия ниски стойности.

# 453
Марго - Хич не искам да го мислиш по този начин! Аз съм на друга философия последно време. Много се терзаех бременност и нова работа.. НЕ! Целта ти е една единствена бременност. Вярвам, че когато затваряме една врата (в случая старата работа) и отворим нова, с нова енергия, нова нагласа и нещата се нареждат от самосебе си. Ще си бременеем на новите ни работни места Simple Smile

Точно така! И аз съм на същата мантра. И при мен работата е нестабилна - миналата седмица ми удължиха контракта за 6 месеца, до края на март, и то в последния ден преди да ми изтече предишния договор. Този път дори не ми пукаше (за щастие, не сме опрели на моя доход). Сега почвам и да "отсъствам" заради прегледите - реално си върша 100% от работата, но тъй като шефката ми е control freak, трябва да й се обяснявам всеки път, дори да съм на лекар от 8 сутринта и да почвам работа в 9:15 вместо в 9, или пък да имам час в обедната почивка. А и тя, не стига че ми се прави на много строга, ами и любопитна да разбере защо ходя на лекар. Пфф.
Еми, писна ми да треперя какво ще стане на работата! Имам по-важни неща в живота, и на първо място е това да имам дете.

Цитат
Сега стискайте палци и за мен , че и на мен може би ми  се отваря възможност за нова работа и много искам да се получи !

Стискаме!

# 454
Благодаря за милите пожелания, момичета Hug Да ви се върнат, особено с люлката Wink

Simba#, една мамоложка ми беше казала, че ако нещо тече от гърдите и няма бебе, което да го консумира, задължително трябва преглед, защото и признаците на едни лоши работи са с течове. Не искам да те стряскам, но така или иначе е хубаво всяка година да си преглеждаме гърдите.

Ikigai, много досадна шефка. Когато разбрах, че имаме проблем с бебеправенето, бях на една доста стресираща работа, свързана с управление на екип, но и с по-висш шеф на главата ми, който е control freak. За 15 мин закъснение ме оставяше да "отработвам" 2 часа след работа, въпреки, че си вършех работа и през обедната ми почивка по моя инициатива...Да, не е законно, нито справедливо, затова веднага избягах от там. Не мога да си представя, ако трябваше да ходя бременна на това място...Нямаше да издържа.

# 455
Ох, аз нещо взех да се сдухвам. Вчера бях с настройка за Б, сега нещо се отчайвам и си мисля, че не съм Б ... Лашкам се ту към надеждата, ту към отчаянието ... В крайна сметка каквото дойде, не мога да го променя, но не може съдбата по този начин да си играе смен... Миналия месец тъкмо се настроих за Б и после вече не бях бременна. Сега пак същото. Направо ще се гръмна! 😥 А и може ли тези в тази лаборатория така да си играят с психиката на хората. Да бях отишла и в Рамус да ме бодат, сега вече щеше да знам! Така де, да си помрънкам. Простете!
Локо, а вие пазихте ли се след първата БХ и случайно ли се случи следващата? И всъщност и следващата се оказа пак БХ, така ли беше? 🍒

# 456
Само спокойно, Черешке, каквото е станало или е станало или не. Според мен не се настройвай прекалено, за да не се разочароваш много. Въоръжи се с търпение, за да дочакаш и следващото ЧХГ (ще правиш ли на 48 часа, тоест утре пак да пуснеш?)
Имаш моите силно стиснати палци, всички се молим и се вълнуваме с теб! Кураж!

# 457
Честито на Госпожата, дълги и щастливи години заедно! Flowers Four Leaf Clover
Аз точно тази сутрин най-после се наканих да пиша на моята ендо за аборта. Както съм ви разправяла, тя ми набиваше в канчето дълги години, че с моите проблеми не трябва да се бавя, че трябва да действам, че няма да е лесно. М, ето, сега си сърбам попарата. Разбрахме се, че е хубаво да проверя пак пролактина след бременността и да направим контролен ЯМР. Правила съм 2014 и 2016. И всъщност започнах да я посещавам преди почти цяло десетилетие именно заради секрет от гърдите, който ми откриха на профилактичен гинекологичен преглед.
Чери, дано операцията мине перфектно, и чакаме с трепет резултатите. Направо съм в потрес, 2 дни за ЧХГ. Още ли не си ги навестила Stuck Out Tongue

# 458
Малечка, още не знам дали да правя пак, зависи от резултата може би. Хубаво е да направя, но пак ще трябва там, за да е реален резултата. А във понеделник няма да съм в града за да го взема. Като цяло е добре да направя, за да видя удвояването. Утре ще го мисля.
Ох, Мандария, дали има някакъв шанс да са готови? Да тичам ли? Не са ми близо, ама ще отида.

# 459
Поне телефон ако им намериш, да ти кажат дали са готови?

# 460
Чери, пусни си втори тест. Ще го вземеш вторник. После ще те е яд ако не го направиш. Да ти кажа миналата година месеца преди неуспешната ми бременност и аз имах БХ. Много често се случва след БХ да хване веднага.

# 461
То без втори тест няма да означава кой знае какво първия, защото е ясно че чхг е пивишено, вижда се от хубавата плътна чертичка. Simple Smile обаче е важно на къде върви и върви ли. Ох, много неприятно това чакане, игра на нерви си е наистина, но пък времето си минава- ето вече е четвъртък вечер. Утре ще се знае. Дано да е бременност и всичко да тръгне гладко и безпроблемно после 🌸🧸 може да е каляване на нервите сега, защото то все се чака нещо и след положителния тест.. ти знаеш де, щом си имаш детенце вече 😊

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 16:28 от ***Alessandra***

# 462
Чери, според мен пусни пак кръвен утре, когато го вземеш - тогава. Просто да се види на къде отиват нещата и край! Звънкай на доктора, ако не си го направила вече и ходи на прегледчета и такааааааа до раждането Heart

Мен ме зарязаха от клиниката след стимулация и се оправям сама. Подадох заявление за Надежда и се надявам да не чакам 3-4 месеца за среща. Малко съм изгубена и леко огорчена, но живи и здрави... 2 години чакам, ще изчакам и още малко... Иначе сега се моля да ми се спукат фоликулите, общо 5 на брой! Единия доктор казва секс през ден, другия всеки ден. Ходи вземи решение какво да правиш, хахаха. Действаме, пък да става каквото ще. Така е било писано!
Честито на Ели и Кристи за хубавите новини.
Честито и на Тикълс, стискам палци този път да е до финал, дай Боже тази душичка вътре в теб да е с късмет.

# 463
Благодарение на Мандария си вдигнах парцалите и ето ме в лабораторията. Резултатът е 626. И сега какво да си мисля/правя/радвам/плача/викам? Минали са около 5 седмици от БХ, когато резултатът беше 634.
Ясно е, че ще пусна и утре, пък когато го взема, тогава.

# 464
Чери, според мен - честито! Не мисля, че е възможно да имаш такъв резултат след биохимична, там обикновено хормонът пада даже преди да ти дойде цикъла, камоли да се задържи 5 седмици без да мръдне. То вие уж сте се пазили, ама явно е било точният момент, когато психиката и на двама ви е била спокойна и необременена. Дето се казва - не сте правили бебе по график. Аз също имах БХ преди да забременея. Тестовете за Б ми станаха отрицателни даже преди да ми дойде менструацията. Така че, определено залагам, че си бременна ❤ Стискам силно палци!

Общи условия

Активация на акаунт