Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 874
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Kris_ti честито! Бъдете живи и здрави, много да се обичате и уважавате! Нека скоро твоята мечта стане реалност!
Чери не искам да съм на твое място в момента, аз няма да издържа на това чакане😂. Чертичките са ти страхотни, не се притеснявай, мисли позитивно, всичко ще е наред! 🤗
Мене не бодат само в дясната и понякога като съвпадне през 2 седмици, ме боли малко, но пък няма проблем тече си стабилно 😂. Между другото, ходя си само в една лаборатория и съм доволна, в другите ми посинява и съм се отказала идва с някой лев по-скъпа, но я предпочитам.
 При мен захванах се да меря БТ както си трябва и с обикновен термометър. 5 мин се взирам за да видя колко е 😂😂😂 много ми е тегаво сутрин докато се събудя 🥴😂.
 Започнах с кростренажора и се надявам да сваля кг скоро 🤣.
 За добавките и аз съм с доста 😂

# 436
Момичета, предварително се извинявам за глупавия въпрос,но как точно става меренвто на БТ,сутрин ама под мишницата ли я мерите,днес ми е 19 ден от МЦ и утре съм на изследване за прогестерона ТАТ МАТ ИР витД,но според календара на телефона пикка на О ми е на 11.10.,което е 22рия ден от МЦ.. не аъм я мерила до сега

# 437
Hariom1, ето накратко обяснен методът на базалната температура:
http://zachatie.org/bibliotekata/uvelichavane-shansovete-za-zach … лната-температура
Мери се или целият МЦ-от М до М, или след приключването на М до следващата.

# 438
  • София
Марго в една тема много подробно ми беше обяснила, но ми се видя много трудно и се отказах. Grinning
 Винаги съм искала да ви кажа, че като изключим психологичният аспект на нещата (загуби, чакане, здравословни проблеми и т.н) най-много ви се възхищавам на търпението да си мерите всеки ден БТ.

# 439
Не съм много компетентна в меренето😂.
Трябва да е сутрин преди ставане в един и същи час. Мери се ректално. С един и същи термометър от началото на цикъла до края (аз в дните с Ц не меря). Също така има тема за БТ може да я погледнеш.
За прогестерона, изследва се на 7ми ден от О.
Момичета да ви попитам понеже започнах мио инозитол обаче вечер съвпада с магнезият. Трябва ли да има разстояние между тях? Снощи изпих магнезият (на прахче е) и след 1 час инозитола (също е на прахче).

# 440
sea.sea, Grinning меренето на БТ ми е най-малкото зло и най-лесно достъпното в борбата за бебе, но си трябва дисциплина. Намерих си последните мнения, иначе в темата е писано много за БТ:

https://bg-mam.ma/p/1246321/41359864
https://bg-mam.ma/p/1246321/41360283

Believe, Денис би била най-компетентна по този въпрос, аз като пиех магнезий го приемах между храненията.

# 441
Много благодаря на всички момичета за бързите отговори и за прекрасното отношение ❤️🍀!

# 442
  • София
Палциии, стискам ги и на краката за Чери Simple Smile още като видях теста се опулих и си викам тука има нещо...наистина ще падне рефрешване на страницата утре Simple Smile
Момичета, да попитам нещо, че се ровя и чета, но не мога да разбера нещо...Става дума за болките в гърдите преди М. Намирам разнопосочни мнения, че било или от нисък прогестерон, или от висок...ако съдя по моя опит докато пиех противозачатъчни (което си е прогестин някакъв), все ме боляха и го приемах, че е точно от това - висок прогестерон (а аз съм по принцип с нисък и за това си мисля, че тогава все ме боляха докати ги пиех). Обаче в нета в различни проучвания намирам точно обратната информация - че болят при нисък прогестерон. Сега ме заболяха точно около ову и се чудя аджеба пак ли ми е нисък или напротив...не ме бяха боляли последните месеци, само миналия и този.

# 443
То най-лошото на меренето на температурата е че ми се пикае сутрин, иначе друго няма, става навик и не пречи.
Ели, честита заповед надавам се да се получи сега от раз при Станулов Simple Smile
Мими - аз досега само от наличието на прогестерон знам че болят, ако потвърдиш и другото пиши да знаем

Чери, ако си била по чуждо, на Еньовден ще да е било
Подсети ме, че забравих да ви кажа, преди 10тина дни коментирахме нещо в темата на Надежда, с една дама дето защо трябвало да се изследва, след като били с мъжки фактор.
И моля ви се момичета получих на лично предложение за алтернативен метод на забременяване (щом проблема бил само при мъжа ми, явно ме объркаха с жената от Надежда) от уж една дама дето уж така била забременяла. Та да знаете, че дебнат на форума Еньовците. Rolling Eyes

# 444
Одри, наистина ли? Ужас! Не знаеш от къде ще изскочи Еньовче! Wink
Иначе едно време, като не е имало инвитро и т.н., някои жени съвсем целенасочено са си лягали с Еньвци! Ето и от къде идва поверието за Еньовден. Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:31 от Mrs. Cherry

# 445
  • София/Севлиево
Одри и аз получих същото предложение,явно хората не се колебаят да го отправят.Пък при нас проблема дори не е при ММ...
Иначе гърдите ме болят точно от висок прогестерон...

# 446
За гърдите и аз мисля, че е от висок прогестерон. Нали при Б се повишава и болят точно заради това.

# 447
  • Варна
Здравейте , вчера докато се къпех забелязах ,че от зърната ми изтекоха 2 капки секрет , наподобяващ коластрата. Имам си едно момченце на 1г и 6м ,но сега опитваме за второ бебче , възможно ли е това да е признак на бременност ? Пролактина си го излседвах мин месец беше към 300 ,което е в норма ,понеже четох че може да е от това ... имам още 4 дни до МЦ ,който е и нередовен така ,че не се знае ... мисля че е рано за тест ..

# 448
Одри и Ели Joy Joy Joy Лесно им е на дамите с мъжки фактор, аз като съм евентуално неизяснения фактор трябва да пращам моя по чуждо Joy

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 12:00 от margolotta

# 449
Чери - Стискам палци да е твоята успешна бременност ! Flowers Four Leaf Clover  Не знам от кой град си , но можеш спокойно , ако Плевен ти е близо и с доц. Конова да направиш консултация за мутациите ти.Много се вълнувам!
Кристи - Айде, Честито ГоспожА! Да сте здрави, сплотени, обичащи и щастливи родители в най-скоро време!
Ели - Честита Заповед, да ви е на късмет и всичко да е успешно!
Тикълс - Честито  ! Стискаме ти палци ! Вярвам, че ще успееш до финал и след 8 месеца ще честитим бебе! Simple Smile
Марго - Хич не искам да го мислиш по този начин! Аз съм на друга философия последно време. Много се терзаех бременност и нова работа.. НЕ! Целта ти е една единствена бременност. Вярвам, че когато затваряме една врата (в случая старата работа) и отворим нова, с нова енергия, нова нагласа и нещата се нареждат от самосебе си. Ще си бременеем на новите ни работни места Simple Smile
Както бях казала, не ми е добре на работа и се чувствам ужасно. Говорих с шефа, че не се чувствам добре и съветът беше да изчакам , че ще се оправели нещата. Не вярвам. Аз решението за себе си съм го взела. Да, и вярвам, че когато правим нещо и се чувстваме добре от него, носи ни спокойствие в душичката, то е правилно за нас. След разговора , така ми олекна...Сега стискайте палци и за мен , че и на мен може би ми  се отваря възможност за нова работа и много искам да се получи !
Одри и Ели - "пребихте" ме с това, което споделяте.. Изтрещял народа, ей! Още малко суинг по двойки..

За гърдите е от висок прогестерон за мен.
Тези с тромболията като мен е повече от задължително да пием вода преди вземане на кръв, така знам аз и действа.
БТ нямам нерви да се натоварвам да меря, обаче усещам, че и този месец не се е получило и почвам да се притеснявам и сигурно ще се наложи да си купя термометър.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 13:37 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт