Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 880
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Ехаа, момичета, нямаше ме една седмица и не мога да ви смогна, от 3 дни наваксвам новините Sweat Smile

Тикълс, много се радвам на твоя тест, честито и до термин Hug
Черешке, стискам мнооого силно палци в петък да се потвърди високо ЧХГ и всичко да е наред този път Flowers Four Leaf Clover
Страшно се радвам, когато момичетата, които са по-отдавна в темата забременяват, крайно време си е Heart Eyes
А и се получава по толкова шантав начин, че няма как да е скучно тук Simple Smile

В толкова много коментари исках да се включа, но после ще се върна назад, че не мога да смогна Simple Smile

Ние с ММ най-после официално сме семейство Wear Ring Имахме толкова много инфарктни ситуации с тази сватба, че на няколко пъти да не се оженим. Страшно много рев, нерви и всякакви откачени обстоятелсва ни пречеха, но успяхме да елиминираме всяка пречка и се случи... Черпя ви виртуално със сватбена торта Birthday

Междувременно си получихме заповедта от ЦАР, но мисля да сменим Щерев с Адела и ще трябва да пускам документи пак. А и си смених фамилията и личната карта и май и това има значение. Калчев, обаче, няма часове изобщо и ще си почакаме доста, тъкмо ще оправя документите през това време.

Излезе и тромбофилията при мен... Еми, каквото и да съм пускала досега -
всичко имам, защо не и една тромбофилия...Май не остана нещо, което да нямаме с ММ...Та минах на метилирана фолиева и Б12 и доколкото съм чела от вас, сигурно ще ми назначат фракси или клексан...
Скрит текст:

Исках да ви питам дали Русев проследява бременности? Или само прави инвитро? Понеже искам да съм подготвена за лекар след инвитрото, ако вземе, че стане. А сме с много проблеми и ми се иска да е някой опитен с проблемни бременности...

# 421
  • София
Аз мисля, че Русев си проследява. Обаче мен много че обърква различното мнение в почти всичко (поне за мен) на Русев и Калчев и не знам кого да слушам. Калчев ми каза “аз ще те следя, мен ще слушаш”, и наистина не знам на кой от двамата да се доверя, предполагам времето ще покаже.
За лабораториите - в централата на Бодимед ми излезе за час ЧХГ-то, като бях отишла в края на  деня, когато предполагам са по-малко заети в сравнение със сутринта.
Чери, стискам ти много палци и аз да знаеш!

# 422
Не знаех, че Калчев проследява бременността, мислех, че прави инвитрото и си казвате чао и отиваш към друг, който следи. Но ако следи, вероятно ще съм при него, след като той ще го прави това бебе, той да си го следи после. Много неориентирана се чувствам след като се отказах от Щерев...

# 423
  • София
Криси, честито! Така се надявах в скрития текст да си сложила някоя снимка от сватбата. 🤭

# 424
Благодаря, сеа Simple Smile Още чакаме фотографът да ги обработи и нямам търпение вече да са готови и да ги видим. Но хванахме страхотно време, като за октомври, единствено слънцето беше на наша страна и се получи чудесно, макар всички препядствия Heart

# 425
  • София
На мен така ми каза, мисля, че до 12гс си следи, но трябва да потвърдиш с него. Честно казано ме приеснява липсата на часове, и факта, че не отговаря на изследвания никак бързо (или както в моя случай - хич), та може да опра до Русев, той поне вдига след 3,4 дни звънене 😂

# 426
Черешке, чакаме четирицифрено ЧХГ в петък! Много се радам,като се получават напук на всичко нещата, решило е да дойде това бебе, и с пазене не можете да го спрете Grinning
Крис_ти, честит брак! People Bride With Veil Ще чакам и аз снимки от събитието. Сега като мина този стрес пожелавам всичката енергия насочена към бебеправенето да даде скоро положителен резултат!
Честита заповед и на Ели, успешна стимулация на Dreamer и успешен ЗЕТ на Йоанка. Съжалявам, ако съм изпуснала някой,  имате виртуално пълната ми подкрепа в приключението “инвитро”!
За вените - и аз съм от проблемните, въпреки че пия по половин-един литър вода преди това сестрите в манипулационните бягат,  като ме видят. Само ако съм притеснена/нервирана и съответно вдигнала кръвно успяват от първо бодене. При пункции и всякакви процедури с упойка е трагично положението, тогава нали и вода не може, последният път 3ма анестезиолози търсиха къде да слагат абоката.
@мен - интервюто ми мина доста добре днес, има два варианта за ново работно място, може би още от 1 ноември. От една страна се зарадвах, че има някаква надежда, от друга откакто съм се прибрала съм вдигнала кръвно от притеснение как ще успея да съвместявам инвитро с новото работно място.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 17:58 от margolotta

# 427
Аз пък с Русев не мога да се чуя. Имам една кореспонденция с него по вайбър дето отстрани си е за освидетелстване - пиша само аз там и на две седмици от неудобство трия нещо и поствам пак.Но не ми е било и спешно де и се отказах, ама като забременея, ако трябва ще стигнем тримата с жена му да вечеряме докато обсъжда кво ще правим с резултатите ми Grinning
Иначе Русев в имунолог - той следи и коригира при нужда терапията с фракси/клексан, кръвните показатели и витамините. Не преглежда и не следи в смисъла на АГ беменност. Калчев се води, че следи до 9-12с , но тегава работа да се вредиш да те преглежда. Обикновено правят преглед в 7ма седмица за пулс и после може би още един в 9та, ама не съм стигала чак до там Grinning
Честито госпожо Кристи ! Дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам изпълнен с бебешки рев и споделени радости Heart
Кофтито е , че терапията ти с фракси/клексан е кажи речи сигурна, хубавото е , че си го хванала на време.
При мен Калчев след мое настояване каза да изследвам вродена и придобита тромбофилия, но без фактора PAI. Еми аз си го пуснах и точно там изскочи заека. И той продължи да ми казва,че не съм за терапия и аборта не е от това. Ама Русев вика да дааа ама не, с тая мутация и тоя прием на утреогестан няма как да има добър изход без фракси. И един аспирин иска да пия през ден дето се оказва ябълката на раздора с Калчев. Той се съгласи за фракси през ден, но категорично неще аспирина Grinning Ама значи след като отидох при Русев се съгласи за фракси, преди това категорично нямаше нужда. След втората неуспеша Б явно ме взе на сериозно.
Определено при две мнения на специалисти си е важно и нашето - трето мнение. Ма си знам аз от малка, че има причина да гледам всичките медицински сериали по няколко пъти, развивам усет към самодиагностицирането. Върши ми някаква работа, за разлика от синуса и котангенса Grinning

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 17:59 от lokofenka

# 428
Ех, сложна работа, на прага на инвитрото и да не мога да си избера лекар...Чак главата ме заболя от блъскане в стената Grinning Толкова години го чакам и не искам да допусна грешка с избора на лекар в последния момент, но и мен ме притеснява липсата на часове. Реално моята лекарка от Щерев не е ме е разочаровала с нищо - доц. Андреева, но ми спестява изследвания, а всичко си пускам сама. Искаше ни обикновена спермограма, а за тромбофлии и тн никога не сме говорили дори. А аз обичам да съм си вързала добре гащите с всички възможни изследвания, затова толкова чета и се ровя тук.
Русев беше другия ми избор, но и той явно е претрупан и не знам вече...

# 429
  • София
Локо, много, ама много ти благодаря за отговора! Тъкмо си мислех да се доверя на Калчев и се поразубедих. При мен също излезе тромбофилия, но друг ген, и той каза, че не го интересува. Ще питам и Русев какво мисли. Иначе пък той хич не ме кефи с еднаквата си терапия за всички жени с или без доказан проблем - аспирин и/или фраксипарин/натаспин. Ето аз нямах доскоро доказан проблем (чак сега излезе този ген), и на мен ми ги пише тези неща в изследванията. Много се съмнявам всяка бременност да има нужда от терапия, все пак има много бременности, които си протичат нормално. Имам чувството, че Русев се презастрахова, поне в тези случаи.
Само да се върне Сигридов, решила съм на него да вярвам.
А относно свързването с Русев - на два пъти ми вдигна от първия път и си викам брейй, че за какво говорят всички 😂 Иначе ги разбирам, и Калчев, и Русев, половинат София ходи при тях.
Относно самодиагностицирането - гледам вече да бягам от него, защото няма да ти казвам през какви диагнози съм минала. Сега последно достигнах сама до изследвания и диагноза, които са много страшни и всеки ден се моля да не съм права! Именно и заради това е уплахата от една евентуална бременност, която може са влоши състоянието ми. И честно казано дори започвам много да се разъубеждавам, защото много ме е страх да не се влоша, все пак имам едно дете, което има нужда от майка. И като си го помисля, веднага ми става тъжно - да имам второ дете ще ми остане несбъдната мечта. Ии така, малко мисли от мен.

# 430
И аз съм страстна почитателка на млади лекарчета в сериалите Wink Всичко де що има съм изгледала. Много ми харесват - от диагнозите до секса в стаята за почивка Wink Май д-р Хаус ми води класацията сато сериал от този тип.
Кристи, честито!!! Нека слънцето е на ваша страна през целия ви живот, не само на сватбата.
Честито и на Елислава за заповедта ще стискаме палци! Разбира се и на всички в темата! Напоследък изгубих малко нишката, но ще наваксам, обещавам.
Благодаря на всички за палчетата! Малко се успокоих аз и гледам да мисля положително. Изобщо не разбирам кога и как се е получило. ММ се шегува, че съм била на чуждо 😂 Силно искам и вярвам, че това е моето черешово чудо, пък само времето ще покаже! Мечтая за сърчице, ръце, крака и очи, в които да се оглеждам след 8 месеца! Разбирате ме! ❤
Не помня точната дата на БХ, и изобщо не знам каква дата да сложа за последна М. Около 01.09 ще да беше... Все едно де, до термина да стигнем, все ще го изчислят някак. Не мога да повярвам, че ми се случва всичко това! 🍒

# 431
Чери, ако си била по чуждо, на Еньовден ще да е било, тогава може 😀😀😀 с чужда помощ

# 432
  • Казанлък(Бургас)
Kris_ti, честито и от мен!
Най-доброто предстои! 😉
Cherry, продължавам да стискам палци, и ще чакам с трепет петъка.

# 433
Малеее Чери, как ще издържим до петъка Joy От сутринта тук всички ще рифрешваме форума докато не пишеш Hug
Кристи, честит брак и дълги години семейно щастие ти желая.
По повода за вените, аз имам хубава само на лявата и все там ме бодат.
Относно лекарите и техните прегледи, за мен е важно първо да мога да се консултирам когато има нужда или нещо ме притеснява и също така директно да мога да си кажа каквото ми е насърце. Диалог трябва да има. Щото иначе отиваме на случаи ала Стаменов, който съм сигурна че е прекрасен, но като чуеш че първият свободен час е след година и ти се отщява...

# 434
Kristi честито! Все така да преодолявате всички предизвикателства и догодина люлка Hug

Общи условия

Активация на акаунт