Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 791
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
Джеси,страхотни новини ❤️❤️❤️ Всичко ще е наред Hug

# 646
Джеси много хубави новини ,ще видиш че този път всичко ще е наред 🥰

# 647
Джеси, честито и от мен. Успех и този път до финал с живо и здраво бебе след осем месеца.
Много ми се иска и стискам палци още познати никове да се похвалят преди и аз да съм родила. Имате още максимум 35-40 дни, така че чакам ви с добри новини.
Raulista, може би съм пропуснала, но какво става с теб. Ходи ли на преглед?

# 648
Blue HeartFlowers Hibiscus Blue Heart Flowers Hibiscus Blue Heart за всички. Благодаря ви и дано наистина!

Одри, К2 е витаминът наистина. 5000 единици вит Д е препоръчителната при дефицит за макс 1.5 месеца (така ми каза доц. Русев).

# 649
Джеси, каква изненада само! Много, много се радвам!!! Горе долу ще вървим заедно с теб и Тикълс, разбира се! Ще се чакаме на финала!!! Ех, супер, супер!!! 🍒

# 650
Ето ме и тук да поздравя отново Джеси. Магично ми е и есенно-романтично,ч ♡ Браво момиче, толкова изстрадахте. Няма да спра да досаждам, поне докато не видя двете черти на Марголота, Локо, Одри, Лиило, Арвен, Ро, Ели, Believe, Iren, Dreamer-чето иии дано не пропускам някой ... На непознатите ми никове също желая успех и сълзи от щастие Wink

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 16:21 от Анонимен

# 651
  • София
Джеси, честито и тук ! Heart
Айде да повлечеш крак и на още стари кучета, дано ! Flowers Four Leaf Clover

Кийпи, тя филлми скоро ще ражда, ти още теста й чакаш. Joy

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 16:37 от rave

# 652
Джеси, честито и тук !
Айде да повлечеш крак и на още стари кучета, дано ! Flowers Four Leaf Clover

Кийпи, тя филлми скоро ще ражда, ти още теста й чакаш. Joy

Бъркам я явно с някой , редактирам се веднага Grinning Така е, не се поумнява особено от бременеене....

# 653
Jessito, честито и тук!!! ❤️ ❤️ ❤️ И браво, че сте послушали интуицията си и сте дали шанс! 🍀🍀🍀👶👶👶

# 654
Браво, Джеси, много ме зарадва! Бъдете много спокойни и щастлива бременност ти пожелавам:)

# 655
Jessito Прекрасна новина ❤️ Честито, успешна и лека до финал.

# 656
Еееи какво стана?
Докато ви изчета и то свършила темата 😄
ЧЕСТИТО на Роси и Джеси !
Лека бременност и до финал!

# 657
Джеси, страхотна новина Heart Страшно се радвам за теб Hug
Честито и леко бременеене до финал! Flowers Hibiscus

Чери, истинско чудо се случва с теб, много се радвам и ти желая безпроблемна бременност и здраво бебче Hug

Тикълс, не съм пускала палците за теб, всичко ще бъде наред Flowers Four Leaf Clover

Уинтърче, починете си, поживейте си без терзания за бременност, но недей да мислиш черногледо. Като си починете и ще се заредиш отново с хъс да се върнеш в борбата. Не при всички става лесно и без проблеми, но това не значи, че не ни е писано, а точно препядствията ни правят по-силни и по-борбени. И повече ще ценим случващото се когато всички до една забременеем. Може би просто не си открила твоя лекар и затова нямаш вяра, че ще се случи. Аз в твоя случай бих сменила лекаря и бих търсила подкрепа тук, защото ние просто няма да те пуснем да се отказваш от мечтата си за бебче. Heart

# 658
Jessito честито!!! Прекрасна новина е това Heart Не се затормозявай с негативни мисли и си бременей на воля! Не забравяй да минаваш от време на време да ни ръсиш с прашец Hug

m-angel благодаря че си се сетила за мен Heart На ендокринолог не ходих защото бях с климарата само 1 седмица. Вчера видяхме лигавицата 7мм на 11ти ден, което е доста по-добре от другите месеци и се надявам до края на седмицата когато очаквам О да е стигнала заветните 8мм минимум Simple Smile Имам големи надежди за този месец, защото съм се зарекла че ако те стане почвам с инсеминациите от ноември. Дано не се стига до там.
Надявам се всичко при теб да е наред. Кога ти е термина, май наближава? Hug

# 659
Благодаря ви отново! Страхотни сте наистина!  Толкова много ме радвате! Такава сила е тази темичка и в трудните моменти дава тласък да продължи човек и в хубавите направо засипва с прекрасни емоции! Two Hearts

От все сърце ви ръся с мъничкия прах за сефте и се надявам всички всички да успеем съвсем скоро да гушнем тези така чакани малки душички!
Nature Low Brightness Nature Sparkles Nature Low Brightness Nature Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт