Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 796
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честито и от мен! Успех до финала!

# 631
Jessito, Heart Прекрасна изненада! Желая ти една лека и безпроблемна бременност, със здраво бебче на финал!

# 632
Честито, Джеси! Този път живи и здрави поне до 37 ма седмица! Ех, че хубава новина. Grinning

# 633
честито джесии! Браво, просто човек не трябва да се отказва и това е Simple Smile никога не знаеш кога ще ти излезе късмета Revolving Hearts

# 634
Благодаря ви прекрасни момичета! Two Hearts
Дано скоро всички сме с вързопчета в ръце! Flowers Hibiscus

# 635
Jessito страхотна новина.Честито! Твоята бременност е една от най-чаканите. Всичко ще е наред, вярвай!

# 636
Ех ,момичетааа...пълните ми сърцето!
Честито!Стискам ви палци и бъдете ,колкото е възможно по-спокойни!Всичко ще е наред до финал ☘

# 637
Джеси, направо подскочих от радост!!! Този път ще е до пухкав финал, сигурна съм! Heart

# 638
Джесии, ама как от нищото изскочи и направо влезе със сърце Heart
Честито и пожелавам всичко да бъде успешно и леко до финала !

# 639
Как ме усмихнахте само! С тези хубави пожелания как да не се зареди човек за всичките месеци напред! Two Hearts
Много исках да споделя Локо, ама ме хванаха лудите дали е в матката и чак днес ми беше прегледа, та се поуспокоих малко. Луда работа!

# 640
Джеситооо, много хубави новини! ❤ Честито сърчице! Едно пухкаво бебенце на финала! 😊

# 641
Jessito браво, страхотна новина, много се радвам!❤️ Пожелавам от все сърце лека и спокойна бременност, а след това да ни замеряш с памперси! 🤗

# 642
Аз не виждам ИР,а само висок инсулин на 120 минута.Затова понякога искат и на 180.Все пак една балансирана диета и консултация с лекар ще помогнат.Обаче вит Д трябва да го вдигнеш дори повече от 30 и да оправиш холестерола...
Момичета,оказва се че май съм с ИР,та да попитам някоя познава ли момичета забременели с този проблем....

Благодаря за съвета,определено ще го вдигам...

# 643
Джесито !!!!!! Имаш завидно търпение момиче Simple Smile и всичките ми добри пожелания Purple Heart

п.п. витамин К2 ли казахте да се пие с Д ?

# 644
да, на мен ми изписаха витамин д+к - мисля, че 4000 -5000 беше написала на рецептата, трябва да проверя довечера

Общи условия

Активация на акаунт