Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 804
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
черии, честито, знаех си! Този път до успешен финал! Heartpulse
тикълс, стискам палци да се притесняваш излишно! Gift Heart
На всички със запазени часове- успех, - прочетох 2 -3 странички и се обърках тотално, затова не изреждам по имена!

Аз съм си нещо като депресирана, чакам да ми дойде тази седмица, та да пусна хормоните и да видим какво ще пия..много се надявам да нямам ИР, да видим.
Иначе бях в Турция уикенда, и малко развалих диетата, но просто нямаше как, знаете Grinning

Другото, което искам да кажа е, че за първи път този месец от не помня откога не съм ..за удоволствие, без да мисля сега точния момент ли е, дали ще стане...
та така.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 11:09 от ggirl

# 616
kalestia честито! Правим среща задължително Hug Аз им пратих попълнените документи още събота вечерта, но все още не са ми писали обратно да ми кажат при кого съм. Първоначално се надявах за Стаменов, но сега май бих предпочела да ми се падне Персенска или Цветков. Да видим Simple Smile

Бърз ъпдейт след вчерашния ми преглед. Лигавицата ми е на 7 мм на 11 ден, аз съм с късна овулация и док каза да махам климарата. Притеснявам се дали ще продължи да се удебелява и да стигна заветните 8мм до другия уикенд когато би трябвало да ми е О. Док ме предупреди да не предобрям нещата с много чайове, акупунктура и прочие, че една негова пациентка така направила извънматочна. Та спирам малко акупунктурата Grinning и без това 2 пъти в седмицата ходене не се отразяване добре на семейния бюджет.

# 617
Момичета,оказва се че май съм с ИР,та да попитам някоя познава ли момичета забременели с този проблем....

# 618
Raulista и аз много се надявам на Цветков, ай, дано. Иначе и аз изпратих документите и си чакаме сега.
Хариом, има мноого момичета, не се притеснявай. ИР е доста често срещано. Една хубава диета и си ти. Говорим и за яяяяко вкусни неща, които може да си правиш. Има една блогърка, която прави уникални рецепти за кето храни. Ние с ММ сме си готвили и ни се реве от кеф.
Скрит текст:

Peoney, меткам се за памперси!!! Нацелувай малката усмивка Heartbeat
MrsAlwayssRight , то не остана Heart , айде дано, за сметка на тревожната бременност, да имаш едно лекичко секцио и много бързо възстановяване с бебунче в ръчички

# 619
Оо много благодаря Лило,сряда съм на ендокринолог,ще видим какво ще каже,тя търсеше причината за ПКЯ

# 620
  • София
Аз забременях с ИР. Simple Smile

# 621
Аз пък към момичето с тънка лигавица- моята си варираше 6.5- 7 мм и си забременях, така че смело си действайте има си шансове дори и да не стигне 8мм. Аз пиех АП през ден от ову до цикъл, от него се разрехавявала лигвицата и ставала по- лесна за имплантиране.

# 622

Според вас днес ми е 23 ден от МЦ дали има О, защото според календара на телефона пика е бил вчера,но го изпуснахме .... Опит имахме преди пика,а днес не знам дали има смисъл...

# 623
Hariom, давайте днес и утре задълже, после починете ден и пак щракайте. Аз мисля, че ни е голяма грешка да спираме със секса след УЖ минала О.
Действайте. сега е момента.

# 624
Супер,мерси Лилоо,да ви се похваля  нали ви казах че пропуснахме вчера ММ беше с висока температура и се тествахме сутринта за експресен пср и току що излезнаха отрицателни!! 😍😍

# 625
Здравейте, момичета! Не съм се изгубила, тук съм и ви чета редовно.
Mrs. Cherry, много се радвам, нека да нямаш никакви други тревоги!
Tickles и аз стискам палци всичко да е наред!
Rosi0902 , честита чертичка, успех до финал!
Честито и от мен за часовете на всички момичета! Много успех! Flowers Four Leaf Clover
Аз бях на гинеколог миналата седмица (в сряда). Занесох си всички изследвания, тя ми каза че всичко е наред. Прегледа ме и каза, че лигавицата на матката ми е удебелена като пред М. Изписа ми Биозин пробиотик, Селен (по 200 мг) и Витамин Е (по 400 мг). В неделя ми дойде (3 дни по-рано, на 28-мия ден) и ще трябва да отида на контролен преглед между 10 и 14-тия ден. Каза ми, че ще пусне някакви изследвания, но аз не запомних (бях се притеснила, а не мога да разчета от това, което ми е написала). Общо взето това е от мен. Този месец някак не приех толкова тежко, като ми дойде М. По-спокойна съм, може би защото ви чета и мисля за вас!

# 626
  • София/Севлиево
Аз не виждам ИР,а само висок инсулин на 120 минута.Затова понякога искат и на 180.Все пак една балансирана диета и консултация с лекар ще помогнат.Обаче вит Д трябва да го вдигнеш дори повече от 30 и да оправиш холестерола...
Момичета,оказва се че май съм с ИР,та да попитам някоя познава ли момичета забременели с този проблем....

# 627
Момичета, притеснено ми е, но исках да хвана тази прекрасна есенна тема и да ви споделя какво се случва с мен.

Другият месец става 1 година откакто изгубихме бебчето, а след неуспешното инвитро през юни направо се сринахме. Решихме обаче да дадем още един шанс преди тотално да се откажем и миналият месец направихме трета процедура и този път бях по дълъг протокол. Доктор Калчев беше много доволен, защото изкарахме много и хубави Я и в крайна сметка върнахме две ембриончета и останаха и за замразяване.

На рождения ден на майка ми (28.09) видяхме двете чертички, а днес чухме едно мъничко сърчице!
Не знам още къде се намирам и не мога да се отпусна като хората, но пък се вълнувам много.
Скрит текст:

Благодаря ви за всичките месеци подкрепа и разбиране и се надявам скоро всички всички да видят чертичките и скоро след това да държат едни пухени ревящи вързопчета. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 628
Jessito каква страхотна изненада! голямо честито,  желая ти от сърце този път всичко да върви по мед и масло и финалът да си е заслужавал всичкото страдание Heart

# 629
  • София
Джеси,толкова ме зарадва!!!! Честито и тук! Прегръщам те и всичко да бъде леко и с усмивка до края🤗

Общи условия

Активация на акаунт