Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 609
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Аз набързо да вметна, че забременях естествено 2 пъти в рамките на 6 месеца с АМХ 0.5. Първата бременност беше неуспешна, пък тази започна с проблеми и не знам дали не е заради некачествени яйцеклекти с този "чуден" резерв, но се надявам, че този път е било хубаво яйчице и ще го бъде.

# 676
Споруд мен си е от щитовидната и аз уж съм нагласена ама постоянно варира. Пък и тсх и ф3 и 4 далеч не са единствените показатели. Няма какво да се лъжем, че като пием един л-тироксин и сме в референтните стойности и всичко ни е наред. За Хашимото си трябва цялостно лекуване на организма, но и аз не го правя.

# 677
  • София/Севлиево
Тикълсче,ще го бъде това бебе този път,няма накъде да бяга .
Ирен,бързо възстановяване ти желая .
Рали,много е неприятно това с тънката лигавица.На мен дори виаграта не ми помогна,но моята бе увредена вследствие на двата кюртажа през 2016.Накрая Владимиров ми направи ПРП и имаше ефект.Ако сега нещата пак се закучат пак ще ходя при него да ми направи ново...

# 678
Честито на Джеси и Чери! Много спокойствие и прекрасни, здрави бебчета на финал!
Тикълс бъди силна и вярвай, че това е твоето бебе, здраво и силно и ще се видите на термин. Грижи се за здравето си, почивай повече и всичко ще е наред!
При мен май изкочи заека най-накрая след три години лутане. След обременяване с глюкоза ендокринолога е категоричен, че съм с "лек диабет". Каза ми да си пия добавките, които поръчах по съвет на Денис, както и НМН, който сама си назначих. Също трябва да включа според него селен и куркумин с пиперин.
И основното мили момичета - спокойствие и достатъчно сън, защото мен явно стресът и недоспиването са ме разболели. Нямаме такива симптоми в рода.
След три месеца трябва пак да се видим и да съм свалила поне шест килограма.
Съветвам който има проблем с килограмите и не може да ги свали независимо от режима на хранене, както и продължително време прави опити за бебе без резултат,  задължително да си направи обременяването. Моята кръвна захар е в идеални граници и само с този метод се разкри проблема.
Успех на всички и прекрасен ден!

# 679
Марго лигавицата ми е 6мм, уж беше станала почти 7 преди няколко дни, днес не разбрах дали е паднала пак на 6 или просто изобщо не прогресира от както махнахме климарата. Аз знам че е добре да е мин 8 и към това се стремя. Под 7 като е става много трудно, просто яйчицето няма за какво да се хване.
Иначе и на мен цикъла ми е сууупер оскъден, имам чувството че стана така от както приемам Л-тироксина. 2 дни средно кървене и после още толкова дразнещо зацапване. 
Елислава чудя се дали и аз да не се консултирам с Владимиров само за лигавицата. Колко ти излезе ПРП процедурата и на кой ден от цикъла я прави? Ще съм ти благодарна да споделиш малко повече информация Simple Smile
Бренди аз все повече се убеждавам че 99% от болестите се отключват от стрес и претоварване. Така се сдобих с моето Хашимото. Малко офф топик, но колкото повече време минава (и след тежък бърнаут началото на 2019) повече осъзнавам колко е важно да си пазим менталното здраве.

# 680
Прекрасни Момичета за първи път си правя тест. Преди малко но го оставих затворен 15 мин защото съм на работа ...
Други ден трябва да ми дойде по принцип и имам ПМС и придърпване в матката и дискомфорт. Но незнам дали има смисъл да се радвам от сега.

# 681
  • София
Положителен е, няма как да има толкова ясна изпарителна черта. Честито Simple Smile

# 682
Положителен е, няма как да има толкова ясна изпарителна черта. Честито Simple Smile

Благодаря! Аз искрено се надявам да се е получило.
Въпреки тези болки ниско в корема и чувството че ще ми дойде Rolling EyesRolling Eyes

# 683
  • София/Севлиево
Много хубав тест, тихичко честито.
Рали около 600-700 лв ми излезе процедурата и от около 7,3,при която ми отказваше трансфер, стигна до 8 и малко и имаше трансфер(три месеца след процедурата,т.к.ми я правиха в началото на март и заради короната имаха два месеца прекъсване)...

# 684
unicornshine, тестът е положителен, а болките са абсолютно нормални и ще ги има поне месец под различна форма.

# 685
unicornshine честито и безпроблемна до финал! 🍀🍼👶

# 686
  • София
unicornshine,съвсем положителен изглежда:) Честито и до финал 🍀

# 687
  • София
Честито!
Момичета винаги сте ми помагали много досега, утре ми ФМ. Ще съм много благодарна да стиснете по едно палче за мен, всичко да е наред! 🍀🍀🍀

# 688
Ох вие просто сте толкова готини!
Благодаря Ви за позитивизма и за отношението.
Пожелавам От сърце успех и да бъдем всички Благословени от тази новина! Искам да ви вдъхна кураж и да знаете, че хората които най- силно го желаят, ще получат това рано или късно!

# 689
Момичета аз пък съм точно обратното с лигавицата. Правя огромна. Първият ми трансфер беше на 22мм лигавица.
Сега ме готвят за ЗЕТ 10 ден от цикъла 10мм. (Док брои дните след 14 ден от поставянето на декапептил, и по негови сметки днес е 6 ден, понеже уж съм на блокиран цикъл)
Пия по 1 естрофем на ден.
Очаква се трансфера да е на 28.10.
Ако лигавицата продължава да расте ще откажа трансфер за съжаление.
Акъла не ми стига как да го мъдря и какво да правя.
А по принцип лигавицата ми достига до 15 17 18 мм когато са ми проследявали овулацията, без прием на лекарства.
Оплаках се, благодаря,че ме изчетохте.

Желая късмет момичета бъдете щастливи и бременни ❤

Общи условия

Активация на акаунт