Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 592
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Sea,имаш ги от мен със сигурност 🤗🤗🤗
Аз днес бях на преглед,точицата расте,малко ми увеличиха Аспирина / х 100 мг вечер,че от ляво кръвоснабдяването не било достатъчно/ и на 4.11 ме записаха за ФМ.
Утре чакам добри новини от теб за кураж 🥰

# 691
  • София
Благодаря, ще стискам и аз за всички!

# 692
И да се оплача - преди две седмици обяснявах на Одри колко съм се притеснила, че М е супер кратка и се вкарвам във филми за сраствания и всякакви други глупости - по ирония на съдбата този месец ми вървя плътно 10 дена, и сега на 12 ден очаквам вече О, а хич не ми е до щракане. Филмите в главата продължават, сега в друга насока, звънях даже днес да питам майка ми кога е почнала при нея менопаузата....

Марго, не се вкарвай във филми с менопауза, няма как толкова рязко да стане, ако беше от това. Количеството на кървенето зависи от дебелината на ендометриума и щом ти е бил по 6-7 дни, значи си с дебел ендометриум. Щом си имала кюртаж и са ти остъргали ендометриума, според мен е нормално няколко месеца да ти е по-слаб, въпреки, че не съм имала кюртажи, но такава ми е логиката.

Йо, успех с трансфера, дано не стане толкова голяма Flowers Four Leaf Clover Няма да пускам палците да има трансфер и да е успешен Heart

пп. Докато пиша sea и Lira са писали, та се редактирам със стиснати палчета и за вас Flowers Hibiscus

# 693
Аз тука да оправдая времето на кървене с ендометриума, сиреч лигавица.
Както разбрахте съм с огромна лигавица с или без медикаменти. Кървене имам 3 дни и то 3 е зацапване, и още 2 дена ходя с ежедневка за да не си цапам бельото, но я има нещо я няма.
Винаги съм била с такъв кратък цикъл. И лигавицата винаги ми се е излющвала напълно. Често ходя на 2 3 ден на преглед.

# 694
Момичета аз пък съм точно обратното с лигавицата.
А по принцип лигавицата ми достига до 15 17 18 мм когато са ми проследявали овулацията, без прием на

Йоанка и аз съм 15+, но с много обилен цикъл и понякога ми пада хемоглобина.
Стискам палци за нормална лигавица и успешен трансфер.

Марго, а мен май ми идва най-сетне.
Скрит текст:
Аномалиите си ме притесняват и мен. Приятелките ми дето си имат деца и не искат да забременяват, най-спокойно си живеят с цикли ту 20 ту 45 дена, ту 15 дена тече Simple Smile

# 695
sea.sea, стиснати палци и от мен, както и за всички бременни момичета!:four_leaf_clover:
Yoanna789, ти май беше писала, но пак да питам - освен биопсия нещо друго правиха ли в клиниката, за да видят по-обстойно състоянието на МЛ? Естрофемът стимулира деленето на клетките и увеличава дебелината на МЛ, дано не повлияе допълнително и имаш късмет този път Flowers Four Leaf Clover
Крис ти, той беше преди повече от година кюретажа, и уж не ме бяха остъргали, но както Одри писа влизам вече във възраст, когато всяка промяна от нормалното почва да ме притеснява. Имам няколко колежки, които изкараха покрай мен началото на менопаузата, и при едната беше почнало точно така. Аз имам и вариант Б за донорска Я, тъй че няма да е болка за умиране, ама ми се иска да ми даде още малко време.
Одри, честито, и дано се е разкарала вече кистата и влезеш и ти отново в нормалните цикли!

# 696
Йо, аз май си съдя по мен, понеже моят е зверски по 8 дни клане. Имам и хронична анемия от кръвозагубата и в крайна сметка се оказа, че съм с ендометриоза и дебел ендометриум.
Моя приятелка с проблем със забременяването е с двудневен и мнооого оскъден цикъл и лигавицата и е много тъничка, а е под 30 и АМХ и е добре.
Тоест нямам информация дали има връзка, а съдя по себе си само и постът ми беше за морална подкрепа Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 18:43 от Kris_ti

# 697
Джеси, честито и от мен. Искрено се радвам за теб! Лека бременност! Нека с бебо сте живи и здрави!

# 698
Имам 2 биопсии и хистероскопия и цветна снимка.
Имах септум и малък полип, който установиха на хистерото.

И винаги съм била с кратко кървене, сравнително обилно на 2рият ден. И майка ми е така и сестра ми. Нямам силно изразени съсиръци, които знам че също за характерни при голяма лигавица, имам, но са малко.

# 699
  • София/Севлиево
Йоанка,щом е толкова дебела ако отложите сега защо не опиташ трансфер на ЕЦ без допълнителен естроген? Защото лигавицата расте и от него,явно при теб може и да не го включват.
Сий, стиснати палчета,всичко ще е наред.

# 700
Момичета, на тези от вас на които се обадиха от Надежда, върнаха ли ви мейл при кого и в колко ще ви е часа. Аз пратих попълнените документи още в събота следобед, но от тогава ни вест ни кост Thinking Чудя се да звънна ли да питам?

# 701
Raulista, мисля, че на никого не са звъннали още. Викам да си почакаме още малко.
Сеа и Лира коооогааа стигнахме до ФМ!!! Леле мале, как върви времето! Успех и на двете ви ❤ Нямам търпение за резултатите, кажете какви са.
Хей, Марго, менопауза след 50! Никакви не ги мисли такива 🥰 кога ще се виждаш с доки? Какви планове имате?
Бренди, ох този придобитият диабет е точно от стрес... баща ми проима, ама той е човекът стрес... аз по-самоюркащ се човек от него не познавам. Ще го държиш в норма, сигурна съм! Всичко ще бъде наред
Чери, как мина?
Джеси!!!!!!! Чеееееститоооооооо, да тупка това сърце силнооо, да расте и да ни се хвалиш ❤

# 702
Йоанка, стискам ти много палци за успешен трансфер Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 703
unicornshine, тихичко честито и до финал!
Сиси, успех на ФМ. Много важен преглед е, но и много хубав защото дълго време ще можеш да гледаш бебо на екранчето. Браво за датичката Лира!
Марго, никаква менопауза, никакви такива! Аз тук съм събрала една гора от стиснати палци за всички момичета които правят/ще правят процедури следващите седмици и няма да ги пускам докато всичките не се похвалите със здрави и ревящи бебчета! Flowers Four Leaf Clover
Стискам и много палци дебелите лигавици и тънките лигавици да си помогнат взаимно и да станат в оптимален размер!
Добри новини Одри! Хайде всичко вече да е наред!
Бренди, дано този лек диабет не създава никакви проблеми и да си седи под контрол!

А за АМХ, той се влияе от много неща, защото е хормон и трябва да се гледа с инхибин б и да се ходи на фоликуметрия и да се пробват разни добавки и понеже не е много ясно точно колко се влияе от кое, не се вглеждайте в него. При мен последните 10 месеца беше от 0.23 до 2.9 след като оправих витамините, ТСХ се нормализира и куп такива работи. Точно кое му е повлияло..един господ знае.

Благодаря ви пак за пожеланията мили момичета! Two Hearts

# 704
Ехааа Джеси от 0.23 до 2.9 си е доста. Аз съм с 0.87 преди инвитрото и много ме филмират, чела съм за донорски Я и какво ли не, а съм на 30, но не мога да забременея вече 5 години и всичко съм си мислила вече Cry. Моля те поне да ми изброиш какво си пила, аз съм си писала с Денис и знам общо взето коктейла от витамини които трябва да се пие, но докторите много ме стряскат, дори ме е страх да изследвам АМХ сега след стимулацията, защото се очаква да е по-ниско Sad

Общи условия

Активация на акаунт