Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 613
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Raulista, радвам се, че има положително развитие при теб. За чая не ти отговорих, защото видях, че тук в темата имаше отговор.
Ако мога да дам съвет към всяка една е следният: Не са толкова страшни АРТ процедурите. Не се плашете. Не е казано, че трябва да е инвитро с тежка стимулация.
Наясно съм, че всеки организъм реагира различно, но дори и да се наложи инвитро, когато сте наясно защо го правите, всички неразположения се преживяват.
Да не говорим, че може да е инсе на естествен цикъл или инвитро на естествен цикъл, където медикаментите са много малко.
Не поощрявам никого, но не е нищо страшно. На мен ми отне много години да се наканя да се реша на тази стъпка и накрая се самообвинявах, че заради мен нямаме дете.

Аз съм добре. Вече съм в 34 г.с. На 14.10 съм на преглед и най-вероятно тогава ще коментирам с АГ датата за секциото.
Ако всичко е наред предполагам, че ще е най-късно на 16-17 ноември.
Не ви занимавам често с мен, но си ви следя, и от ❤️ се радвам на всеки положителен тест, и се надявам всяка една от вас да се похвали скоро с такъв.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 20:18 от m-angel

# 661
Понеже Кийпчето ме спомена, се включвам, макар че напоследък само чета.
Първо честито на момичетата, видели двете чертички.
Джеси , така ме зарадва новината Heart Стискам палци и пожелавам и на теб, и на Роси този път всичко да е до финал.
Черешке , и за миг не съм се осъмнила в теста ти и положителния развой при теб . Ще си имаш  и ти малка черешка или черешко Kissing Heart
Тикълс, дано престоят ти в МД е кратък и всичко е наред. Не съм спирала да ти изпращам положителни мисли.
А на мен не ми се пише, че ми е тегаво и смотано напоследък. Вече втора седмица сме под карантина с ММ. Правиха им служебно тестове , докато бяха в командировка и неговият тест за Ковид се оказа положителен. Отделно още преди той да се прибере аз бях с 39 градуса температура,запушена нос , абсолютно нечувствителен към миризми , кашлица, треска и т.н. Толкова зле от детските ми години не съм била. След 3 антибиотика най-накрая има подобрение, но кашлицата и хремата си продължават. По принцип съм с хроничен бронхит и синузит. Правих два теста за корона, но изненадващо и двата излязоха отрицателни. ММ е без нито един симптом.
Отделно М трябва да ми дойде на 15.10 , но към момента нямам нито един симптом. Може би и той ще се размести, предвид , че това ще ми е 2-ри цикъл след неуспешното инвитро , а първият продължи цели 11 дни.
Малка надежда  ми е , че наближава дата за онлайн консултацията ми с доктора , за да обсъдим защо така се получи и какво можем да предприемем от тук нататък.
Уинтър, Марго, Локо , Дрийм, Ели, Рочи и всички стари кучета (моля да ме извинят тези, които не споменавам поименно) пожелавам ни от сърце до края на годината да сме се изнесли дружно към отчетната тема Heartpulse
Редактирам се : М-ейнджъл, Кийпче, Борнче и Рейв , чакаме ви скоро, момичета, да ни замеряте с памперси. Успешно раждане раждане и да нагушкате малките бебоци от мен.

# 662
Иренче, надявам се скоро да се почувствате здрави и свежи като репички и повече никакви вируси. Flowers Four Leaf Clover

Ейнджъл, колко бързо мина това време. Успех и само след месец ще ни замеряш с памперси! Flowers Four Leaf Clover

# 663
Джеси, честито и до финал Heart Лека и безпроблемна бременност ти желая и те прегръщам, много ме зарадва Heart HugFlowers Four Leaf Clover Колко хубави чертички и дано всичко да е много хубаво и занапред Flowers Four Leaf Clover People Baby Hug
Кристи, прегръдки Heart
Ирен, също прегръдки, Амин, дай Боже да се сбъдне пожеланието ти и всички да сме бременни HugPeople BabyHug
На всички останали много късмет и леко раждане на бременните Flowers Four Leaf Clover

# 664
  • Казанлък(Бургас)
Jessito Прекрасна новина!!! ❤️ Честито! Нека бременността ти
бъде лека! Heart

# 665
Чери, Джеси, честито и до финал! 🤍
Аз за първи месец пия Витекс и от 50 дни цикъл днес ми дойде М на 37мия. Може би за това не успях да засека положителен тест за ову, била е явно по-рано. Но за пръв път от доста време насам изпитвам облекчение от М, дано другия месец се нормализира още повече цикъла.
Витекса пиете ли го по време на М или да направя малко почивка?

# 666
Честито Джеси, така хубаво ни изненада! Дано не пропускам още някое плюсче от последните страници. Всичко ще е наред! Живот и здраве, лека и  успешна! Чери, дано всичко е ок с операцията на малкия и да се успокоиш, да се насладиш на момента!
Аз, макар че цапам и дори кървя (от над 2 седмици) с паралелен прием на фемостон до вчера, се престраших и днес записах първи ден на цикъл. Нали се случвало в първите месеци на противозачатъчни/ХЗТ да се появи пробивно кървене. Док също каза, че е нормално, но не ми каза дали ще спре в някакъв момент, за да си чакам  цикъл. Е, не спря въобще. Но пък днес денят започна с истински и по-силни менструални болки в сравнение с предните дни и е една идея по-силно кървенето.
Възможно е дори да съм изпуснала момента за преглед, но ще запиша час, за да видим какво става с прословутото изчистване след аборта. Мисля да пропуснем въобще този цикъл, заради изследването на пролактин и евентуален ЯМР, които ще се случат чак в началото на ноември. Всъщност блъскам си главата, не виждам с какво ще ми помогне този ЯМР, дори и да е нарастнал аденома, така или иначе.
Ирен, горе главата, и това ще мине!

# 667
Heart EyesТакива хубави последни постове, както е написала Кийпчето - магична е тази есен!

Лилло - много ми хареса гигантизавърското определение Heartpulse, дано всички скоро се целим с памперси. Правила съм само цветна снимка, всичко изглеждаше перфектно. Моята док искаше диагн. хистеро , после го отложихме и решихме да действаме и не съм стигала до това, и се надявам да не стигна честно казано. Относно авторката на сайта, който си пуснала имам първата книжка и черпя идеи. Сега и двамата с ММ сме на кето Simple Smile
Дриймър - Относно приятелката ти с бременностите. Прескочи я и бъди над нещата. Не можем да знаем какво е в главата на хората, това е нейната съдба, за теб е нечестно така да се получава, но няма смисъл да се ядосваш Hug
Чери - Чaкам с нетърпение да ни споделиш за тупкащо Heartpulse, още веднъж палци и за твоето момче!
Winter - Kris_ti го е написала много точно и няма смисъл да се повтарям, дано се събереш по-скоро !
malechka__ -вече не помня кой ми каза, къде прочетох, но от 1-вия до 3-тия ден не се пие Витекса, поне АЗ така правя. След това пак си го почвам по схема.
Iren - Бързо да се оправяте и без повече боледувания !
Одри - Дано да стане с работата, благодаря. За часовете и в Щерев се чака, като записвам час, гледам да е първият за деня, но трябва много преди това да съм си го запазила и да е сутринта, ако е следобедна смяна... отиде половин ден !
Jessi - Оставих си те за финал, много мило и хубаво ми стана, вярвай ми насълзиха ми се очите! Желая ти здраво и прекрасно бебе на финала ! Искам да четеш възможно най-позитивните неща и да помниш, че не ни се дава мечта без шанс да я осъществим и ти си на път ! Hug

Ейнджъл, Кийп, Рейв, Пеони, Лифи, Филми , Станислава, Никол, Александра (извинете ако пропускам някого) и всички бременни, и всички родили, които влизате с истории и съвети, продължавайте да го правите, защото точно вие ни давате спокойствието , че ще успеем  !
Аз чакам М тези дни, всъщност и аз не знам кога точно, че О не съм сигурна кога беше (Календара показва 18.10). Не знам от Витекса ли е , ама нямам никакви симпотми. Сигурно като предния път ще ме заболи в денят , в който ми дойде.
(Пак стана чаршаф моето писане - ще ме извинявате, даже сигурно пропускам нещо!)

# 668
Малко предложения за заглавия:

Хей чертички, хей ги две, ноември ще ги донесе!
В дъжд и вятър и мъгла, се сбъдва нашата мечта.

# 669
Както се похвалих, сега влизам да си излея разочарованието и яда. На днешният преглед се видя че след махането на лепенката климара, фоликулите са започнали да растат....обаче шибаната! лигавица не е мръднала и отново е тънка Rage Бясна съм и съм отчаяна. Ще правим опит да спасим месеца, като след 3 дни отново сложа лепенки и да се надяваме на резултат. Исках глобули виагра от док, но не искал да си изстрелваме всички патрони от начало... Еми хубаво, но ако не се повлияе лигавицата, следващият месец влизам с тежката артилерия - надраскване, подложка и лепенки/глобули. Писна ми тялото ми до ме съботира! Едно се оправи, друго се скапе TriumphTired Face
Оплаках се Sad

# 670
Raulista, ретроградният Меркурий обвинявам в момента за всички неприятности и излъгани очаквания Bowtie... Колко точно е тънка? Моите лекари не се вживяват особено с дебелината, винаги казват, че е важна структурата, и че са имали бременности и при лигавица 6, че и по-малко.
Нещо ми е депресирано пак, даже мислех да се разпиша отново в новата тема, а сега само да ви чета, ама ме засърбяха пръстите Grinning И да се оплача - преди две седмици обяснявах на Одри колко съм се притеснила, че М е супер кратка и се вкарвам във филми за сраствания и всякакви други глупости - по ирония на съдбата този месец ми вървя плътно 10 дена, и сега на 12 ден очаквам вече О, а хич не ми е до щракане. Филмите в главата продължават, сега в друга насока, звънях даже днес да питам майка ми кога е почнала при нея менопаузата....
Относно витекса - моята Аг ми каза да го пия без пауза, по възможност по едно и също време, и да очаквам действие след 2-3 месеца прием.
Успех на всички!

# 671
Марго колко кратка е М? На мен постоянно ми варира през последните години и стигнах до извода, че е или от щитовидната или от миомите.

# 672
От поне 20 години винаги е била 6-7 дена, първите 2-3 дни много обилно, после ден пауза, и после леко кървене, на 7 ден евентуално зацапване само. Последните 5-6 месеца беше 2-3 дни, с евентуално зацапване още 1 ден, затова почнах да се тревожа дали е ок всичко след кюретажа, да не се появяват някакви усложнения. Е, този месец ми разказа фамилията 10 дена и пак не знам защо се получи. Миоми уж нямам, щитовидната съм я регулирала, освен да е свързано с промяната във времето (или гадният Меркурий, хич не се разбираме с него). Не успях да се докопам и до час при АГто, та си се чудя сама и си поставям диагнози Joy

# 673
Момичета, като стана въпрос за М, как броите първия ден? Наскоро АГ ми каза, че ако ми дойде след 12:00 часа (обяд) направо да броя следващия за първи ден. Цял живот съм мислила, че само ако дойде късно вечерта се брои следващия за първи 🤔🤔 А на мен от юни насам почна да ми идва през 23 дни, а беше през 25-26-27 .... и се замислих, че май и като количество ми е по-малко (въпреки че никога не ми е бил обилен) А като включа и АМХ, който пуснах миналия месвц и излезна 0.69, май ще се окаже истина, че много ми намалява резерва, макар че много момичета тук ме успокоиха, че АМХ не е толкова показателен 😒😒

# 674
Да, АМХ не е толкова показателен и 0,69 още не трагична стойност. За броенето на първи ден и аз бях в дилема, заради стартове на процедури или кръвни изследвания. От клиниката ми казаха след 16 часа да броя следващия за първи, а гинеколожката ми каза, че щом тръгне ярка червена кръв се брои за първи, без значение колко часа е.

Общи условия

Активация на акаунт