Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 773
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро момичета. Winter11 все още е рано не се отчайвай! Ще стане ако не този месец ще е скоро но ще стане само го вярвай! Има момичета повече време и от мойте 2 години борба, но аз падам, отчайвам се, после ставам и вярвам, че ще стане скоро. Кураж 🤗
Относно другото и аз съм така. Като мине покрай мен някоя майка с бебче и ми става много тежко една буца ми застава, но пак си настройвам психиката че скоро ще стане!

При мен нищо ново. Изписаха ми утрогестан в понеделник, но да го пия 1 сутрин 1 вечер за 10 дни и после да чакам! Ако не ми дойде да правя тест.
Много силно се надявам да е станало този месец!
Моля ви стискайте палци 🤗❤️🤰
Успех на всички НЕ чакащи - да не идва, а на другите да е последен месец!

# 91
Добро утро момичета!
Не се включвам много често , защото не мога да бъда полезна , но стискам палци на всички вас !
Добре дошли на новите момичета , дано не се задържат дълго тук.
При мен нищо ново , освен ,че Ц ми се удължи много . Днес ми е 48-ми ден , тъкмо беше влезнал в норма беше на 34-35 дни . Мисля ,че пак се появиха онези гадинки кистите. Утре съм при АГ , дано вземе адекватни мерки ,че вече ми омръзна.
Относно майките с колички и бременните жени .. ами и аз гледам да ги отбягвам, но не се получава . Всичките ми приятелки или са бременни или вече имат деца,  които даже ходят на градина . Всеки ден племенниците са при нас на 3 и 6 години са( и малкото ми вика "мамо" , а на ММ вика "тате") , и няма как . Спрях да общувам с кумата ми , защото постоянно говори за бебето си , и ужасно много се натоварвам . Надявам се това чувство да отмине съвсем скоро.
Успех на всички! 🤗

# 92
  • София
По темата с бременните и майките, при мен е по-различно, защото вече имам дете, но откакто имам второ, и всички около мен започнаха да имат по още едно дете, и то от определен пол почти всички, ме кара да го искам още повече, и естествени мъничко да завиждам, и тайничко да си го пожелавам и на себе си скоро.
Момичета, този месец стартирахме с опитите, не можах да спя от вълнение, защото го чакам отдавна този момент. Обаче не мога да хвана О Sad Три месеца засичах, и ЛХ пикът беше на един и същи ден. Но този месец - 3 дни преди и 2 дни след този ден няма положителен О тест Sad Или съм го испуснала, или няма да има О, или ще е утре (което ми е последната надежда). И за капак се разболях, детето ми донесе някакъв вирус, не знам дали това би оказало влияние.

# 93
За всички момичета 🤗❤️🥰

https://www.mama24.bg/article/6376945

# 94

Разплака ме ...
Дано, дано, дано скоро на всички мечтата за бебче се сбъдне!

На мен ми дойде днес, подрани с 3 дни ... Поплаках, наместих короната и чакам следващия месец за положителен резултат. Успех, момичета! Прегръдки!

# 95
Билийвче, и мен разплака.
Въпреки че съм бременна, също мечтая за мига на нашата среща, която се очертава да е трудна, тежка и съпроводена с проблеми.

За бременните и майките - аз също ги отбягвам, защото не ми се влиза в обяснения как протича моята бременност. Единствено сестра ми не отбягвам и се разтоварвам с малкият, който е невероятен (кръвта си е кръв). Неговата топлина ми дава сили и надежди, че всичко ще бъде наред.

Не се чувствайте виновни, че не искате да общувате с бременни, това е съвсем нормална реакция, особено, когато бебето не идва дълго време.

И преди съм споделяла, че с положителния тест идват повечето проблеми, които няма как да разберем, докато не го видим този тест.

Тъй като това ми е любимата тема и знам, че много от вас ще ми стиснат палци, ще споделя какво се случва с нас.

Скрит текст:
Преди няколко седмици установихме, че бебка започва да изостава. Започнахме да я следим всяка седмица - не наддаваше и продължава да не наддава. Диагноза - интраутеринна ретардация. Лечение - по-ранно изваждане. Минах кортикостероидна терапия за дробчетата на бебка и в 34 г.с. ще бъде навън. В най-добрият случай ще поседи в кувьоз, докато наддаде 2500 (сега е 1400 грама, в 33г.с.). Мислите, че ще има проблеми в развитието й не ме напускат и всякакви думи от сорта "Всичко ще бъде наред", "И по-малки са се раждали" не ми помагат изобщо.
Всякакви съмнения за генетични аномалии са на дневен ред и съжалявам, че не направих амниоцентеза, а се задоволих с пренатест само за Даун (за Даун рискът беше 1:251). Чакат ме трудни дни и месеци, докато не видя бебето ми здраво и приспособимо.
Ако нещо се случи с нея, не бих го преживяла и съм категорична, че повече никога не бих си причинила бременност (ако въобще оцелея психически...че и физически).

За да станеш и да бъдеш майка е трудно, винаги е било трудно за онези, които осъзнават какво е да имаш дете и все повече завиждам (да, завиждам) на онези, които забременяват от раз, не се притесняват през бременността, не се следят, раждат лесно и децата с им здрави. Завиждам.

Рейви, благодаря за темата.
На всички момичета пожелавам, когато и да забременеят (нека да е скоро), да родят здрави бебета и да се радват пълноценно. ❤️

# 96
  • София
Re-Born, много сили ти изпращам, опитай се да вярваш и ние ще вярваме с теб Heartpulse

# 97
Борнче, само ти си знаеш какво изпитваш в момента Hug Много се разстроих, че трябва да минаваш и през това изпитание. Желая ти от все сърце много сили за оставащото време и ти пращам много положителна енергия Heart Вярвай в хубавия край!

Believe, и мен разплака. Пожелавам на всички ни следващите сълзи да са само от хубави емоции!

# 98
Re-born много стиснати палци и положителна енергия и от мен! Бъди силна и дано всичко да бъде наред 🙏
Жалко че трябва да минеш през това...

Chef-mama дано следващият месец да бъде вашият! 🍀

И аз се разплаках докато го четях, все едно аз съм го писала ❤️ После си казах горе главата, ще стане, ще стане!
Вярвам 🙏

# 99
Борнче, желая ти целия кураж на света! Моля се нещата да се развият добре и да си гушнеш прекрасното детенце! Не се отчайвай и не позволявай на черните мисли да те превземат. Детенцето се бори, расте, много малки дечица се раждат и са нормални, здрави деца. Медицината е много напреднала и почти всичко вече е лечимо. Можеш ли да направиш консултация с д-р Сигридов?
Може ли малко помощ момичета? Трябва да пускам изследване за пролактин и FSH, като FSH  трябва да ми е между трети и пети ден. При положение че цикълът ми стартира в понеделник около обяд кой ми е петия ден? Дали ще е късно да направя изследването в събота?

# 100
Пролактин по принцип се пуска на чист ден, даже Денис препоръчва да е около О. За ФСХ знам че е хубаво да се пуска заедно с ЛХ и Е2 до 3ти ден (аз ако имам възможност ги пускам на 2ри ден).
Не знам дали четеш темата за хормоните, Денис е описала на 1ва страница всеки хормон кога се пуска.
Успех 🍀

# 101
Борнче, изпращам ти цялата сила и положителна енергия, които имам! Ще се моля всичко да е наред с вас, ти и бебка заслужавате всичко да се нареди, въпреки трудностите! Докато четях ми заседна буца в гърлото, това, през което трябва да преминете е тежко, но силно вярвам, че ще има щастлив край!

# 102
  • София
Reborn, силно стискам палци нещата да се развият по възможно най-добрият начин!

# 103
Reborn, и от мен много палци и положителна енергия!

Believe Heart

# 104
Re-Born стиснати палци и от мен, изпращам цялата си положителна енергия на теб и бебка, Дай Боже всичко да бъде наред и нещата да се развият най - добре и за двете ви. Кураж и сили, много силни прегръдки Hug Believe благодарим за споделената статия, много силна и въздействаща Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт