Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 784
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Борн, разбирам те напълно защото това беше и нашият проблем, но ние бяхме далече от заветните 1500гр. Надявам се всичко да е наред и скоро да си отдъхнеш. Имате добри шансове. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:08 от Jessito*

# 106
Борн Не очаквах такива новини Confused Стискам палци всичко да се случи по възможно най-добрият начин и за двете. Hands Pray Вярвай в твоето малко чудо и ще бъде всичко наред.

# 107
Re- Born
Скрит текст:
леко раждане ти пожелавам и вярвай, че всичко ще бъде наред. Не се обвинявай, че не си направила изследвания. С първото ми дете всичко беше ок през бремеността, роди се нормално тегло и въпреки това на третия ден след раждането се установи проблем. Риск винаги има, но майка лесно не се става и в момента в който станеш майка забравяш  какво е спокойствие и лежарност. Когато раждах второто я взеха веднага заради проблемите с първото ми дете. Там имаше бебенца по 600гр, снимки на вече порастнали такива дребосъчета, щастливи и усмахнати. Силно се впечатлих как една шепа човек се бори за живот. Вярвам, че всичко ще е наред и при вас

# 108
Стискам палци, Re-born!!!
Моята племенница се роди 850 гр в 34 г.с., но всичко завърши добре - сега е здрава, права студентка, никога не е боледувала!!!
Нещата винаги имат шанс да завършат по най-добрия възможен начин Heart

# 109
Мили момичета, тъкмо влизах, за да повдигна една странична тема и виждам, че точно вчера сте я разисквали. Аз вече преодолях това да виждам бременни и бебета на снимки или на живо- стига да са ми непознати.
Стана обаче така, че около 3 месеца след аборта ми, наú-близкият ми колега в отдела (ние сме 4ма човека) съобщи, че чакат бебе. Е, тогава разбрах, че нищо не съм преодоляла, не мога да опиша как се почувствах.

Дa осъзная, че някоú, коúто виждам и слушам всеки ден преживява това, за което аз бленувам, е наиситна жестоко. Отделно ужасно ме е срам, че тая такива негативни чувства, знам, че реално тоú и жена му не са ми виновни. Само че тоú направи всичко , за да сипва допълнително сол в раната, като говореше непрестанно за щастието cи (макар да знае през какво съм минала), да носи торти за честването на абсолютно всяка гестационна седмица и т.н. Върхът беше, когато жена му започна да идва в офиса, за да предаде лично тортите и аз предвидливо се "скрих" на друг етаж в офиса ни, но тоú въпреки деликатното ми напомняне, че "съм на диета" (за да се сети тоú да ме остави на мира със сладкишите и глупостите си)  я доведе на крака да съм я видела. Е, тогава се сринах.
Не им желая нищо лошо (макар дълбоко в себе си да се питам защо сърцето на тяхното бебе бие, а на моето спря?Sleepy), срамувам се, болно ми е, мъчно и отчаяно ми е.

И всичко това се засили и утрои когато наскоро в рамките на 1 седмица разбрах, че други 2 мои приближени колеги също чакат бебета. Разбирате ли, в тази фирма съм от 10 годинu, досега е нямало никога такъв бебевалеж и то на толкова близки, а сега когато моите рани още не са зараснали, ежедневно ми се налага да виждам тези хора, да се насилвам да съм с непроменено отношение към тях, защото не мога просто да избягам от тях, не мога и да им забраня да говорят за радостта си.

И така се измъчвам ден след ден и с всеки следващ неуспешен опит се чувствам като наú-проваленият човек в този фирмен космос + пред себе си, пред мъжа ми, пред семеúството ми.  Сигурна съм, че ако някоú ме разбира, то това бихте били вие!
P.S. m.angel сподели много хубави неща, знам ,че всичко е въпрос на нагласа, но още съм като попарена и реакциите са ми емоционални като на малко дете и не мога да си наложа да приема нещата философски....SleepySleepyPensive

# 110
Борнче, вярвам, че всичко ще бъде наред с бебка и с теб и ще навакса в развитието, повярвай го и ти. Най-доброто, което можеш да направиш за нея, и за себе си, е да останеш позитивна и да я посрещнеш с усмивка и топлота. Бебчетата усещат всичко и тя ще разбере колко е обичана, мечтана и чакана и ще се справи, защото е борбена като майка си... Heart

# 111
Борн 🤗🍀 всичко ще бъде наред 💚
Believe, разплака ме 💗
При мен нищо ново, чакам след 3 дни да видим дали ще е + или Ц (признаци и симптоми никакви) надявам се на +, но да видим 😁 този месец става 1 година от както пиша е темата.
Прегръдки от мен на всички 🤗 не спирайте да вярвате, че най - доброто предстои 🍀

# 112
РеБорн, на теб пожелавам да мине това време бързо, всичко да е наред и да гушкаш скоро бебка! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, за мен Приятел е свещено нещо. Не мога да си представя, че ще избягвам Приятел, просто ще си кажа как се чувствам. Познати да, роднини да по всякакви причини избягвам, Приятел не.
То хората с дечица нищо не са ни виновни, просто мъката ни се събужда и както казахте, също срам, гняв и каквото там още има. Чувствата не могат да се изпарят, за съжаление, изчезват като се изживеят.
Аз също усещам нещо, което мога да нарека дълбока липса, като гледам малки дечица. Ама е хубаво, че ги има Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 16:12 от Одри

# 113
Тъй като ви следих преди да започна да пиша, една от най-зарадвалите ме бременност бе на Борн. Пожелавам ти от сърце всичко да е наред!
Уинтър, рано е и според мен, не губи надежда! Желая ти положителен кръвен!
Когато започнахме опити преди година, изведнъж всички мои колеги,познати и прочие започнаха да бременеят. В началото не ми правеше впечатление...но с времето...плакала съм горчиви сълзи от яд, защо на мен не се случва. И разбира се, какво е година чакане, хората и по 10 чакат. Ама не е  честно, де! Чувствах се доста зле, като някакво злобно чудовище. Еми, само, че е нормално. Злобно талъсъмче ще съм си, пък!
Да не говорим за въпроси от рода " Айде няма ли вече?" или "Я, имаш коремче, да не би да си?". Въпрос на време е някой да бъде изяден от мен неочаквано, имам коремче за поддържане все пак. JoyJoyJoy

# 114
Борнче - много силни прегръдки от мен! Вярвам в щастливото разрешение на нещата!!!

# 115
Много стиснати палци, Борнче. Всичко ще бъде наред, сигурна съм Simple Smile

# 116
Момичета относно утрогестана, нещо не ми понася да го пия. АГ ми каза да пия 1 сутрин, 1 вечер, не знам каква му е идеята. Аз обаче мисля да ги слагам вместо да ги пия.
Та чудя се ако слагам 2 вечер (че сутрин няма как да лежа, ставам в 3:00 да си пия еутирокса и в 7:00 за работа, ако сложа още една аларма пример в 6 часа вече ще ми дойде в повече 🥴).

# 117
Та чудя се ако слагам 2 вечер (че сутрин няма как да лежа, ставам в 3:00 да си пия еутирокса и в 7:00 за работа, ако сложа още една аларма пример в 6 часа вече ще ми дойде в повече 🥴).

Ставаш, оправяш си тоалета и го слагаш - няма да изпадне. Ежедневна превръзка стига, за което ще изтече.

# 118
  • София
Черпене за гестационни седмици? Чак такова нещо за пръв път чета. Никога не съм разбирала  жените, а явно и мъжете, които тръбят, че ще стават родители. Изобщо ли не ги е страх, че нещо може да се случи... Ние сме казали само на родителите и братята ни и в офиса трябваше на 2-ма човека, защото наистина нямаше как. Но им вярвям на 100 %, че не са го коментирали с никого.Въобще не ми се говори за това, колкото по-късно разберат хората, толкова по-добре според мен.
 Момичета, моля да стискате палци, че днес ми е прегледът! Дано всичко е наред!!!

# 119
  • София
Билийв, аз лично бих го слагала, когато ставам за Еутирокс-а.
Няма никакъв проблем да са заедно, щом той не е през устата.
Аз имах голям проблем с изтичането, ако не съм лежала поне час след поставяне.
Ставаше мазало и дори с превръзка пак е отврат усещането.
Борнче, гуш и тук. Heart

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 16:45 от rave

Общи условия

Активация на акаунт