Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 890
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за отговора ! Simple Smile

# 376
Леле, Чери, супер черти са това за много, много под 600... не ми се вярва. Да, ЧХГ пада бавно, понякога месец, но това при по-напреднали бременности. Чак пък толкова бавно, не вярвам. Дано!
К2 спомага калция да отива в костите и зъбите - и да не се отлага в меките тъкани, органите, артериалните стени, за да не се калцират съдовете...  Предпазва от сърдечно-съдови заболявания, влияе добре при ИР.
Допълва се с витамин D, защото той също помага за усвояването на калция и той също като витамин К2 има положителен ефект върху здравината на костите. Едновременното приложение подобрява ефектите на всеки от двата. Тъпчем се с големи количества витамин D, но те могат да доведат до артериална калцификация и К2  намалява този риск.  В същата синергия K2 работи и с вит A. Толкова от мен, за повече инфо Денис и гугъл Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 377
  • Казанлък(Бургас)
Tickles честито, много стиснати палци и този път до финал! Heart Eyes
Ех, Чери с цялото си сърце ти желая това да е твоето чудо! Нека бъде!!!

# 378
Mrs Cherry дано не ти давам напразни надежди....ще споделя как беше при мен. Бях в 9г.с когато получих диаагноза мисед. Седмица по късно всичко приключи. 2 седмици след като се прибрах вкъщи втората черта беше като изпарителна(съвсем, съвсем леко видима). Точно преди първата ми М. Теста беше категорично отрицателен.
Твоята чертичка е много много плътна, така че стискам палци

# 379
Чери, петричката е супер наситена. Имам чувството, че и сакче ще се види на такава черта. Стискам палци, дано се е случило твоето чудо!

# 380
Чери,  силно ти стискам палци да е нова успешна бременност!
Успех на всички получили заповед,  започнали стимулация ,  дано не пропускам някой.
Чакам хубави новини!😊

# 381
  • София/Севлиево
Черешке,силно стиснати парчета и от мен да ни зарадваш с добри новини.
Дриймче,и на теб успех с това,с което се захващате.

# 382
Ооо Чери, колко хубаво! Това ми прилича на черта от доста високо ЧХГ. Моето беше 400 и чертичките ми бяха по-бледи. Стискам палци и чакам само добри новини! Hug

# 383
Благодаря на всички ви за надеждата, куража и пожеланията! Това е тестът от тази сутрин. Май няма смисъл от тях Simple Smile Днес ще тичам за кръвен! Не пускайте палците, моля! 🍀

# 384
Черешке, целият късмет да е с теб, въпреки, че то е ясно! Много се радвам, хайде очакваме резултати от кръвния Kissing Face

# 385
Браво Чери! Честито! Flowers Hibiscus Хайде всичко да е наред!

# 386
Two Hearts Черииии, стискам ти много палцииии! Дано, дано! Heartpulse

# 387
Чери, честитооо! Едно много сладко момиченце ти пожелавам Wink

Ели - честито и на теб за заповедта!

# 388
Благодаря! 😊
Да ви се оплача, яко се прецаках! Тъй като не долюбвам много Рамус отидох в една ДНК лаборатория. Там пращали към Цибалаб и познайте - 30лв и резултат в петък 😵
Сега гледам в Цибалаб цена - 15,30. Тези да не се объркаха нещо???

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 12:42 от Mrs. Cherry

# 389
  • София
Чери,тези не са наред. Бета чхг сутрин като го пусках в Синево най-късно в ранния следобед излизаше.

Благодаря! 😊
Да ви се оплача, яко се прецаках! Тъй като не долюбвам много Рамус отидох в една ДНК лаборатория. Там пращали към Цибалаб и познайте - 30лв и резултат в петък 😵
Сега гледам в Цибалаб цена - 15,30. Тези да не се объркаха нещо???

Общи условия

Активация на акаунт