Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

• 31 834
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Тамън четох в "Да се оплачем" какъв критичен ден бил утрешният...
 Тикълс, стискам палци и аз всичко да е наред!

# 541
Тикълс, спокойно! На този етап правиш всичко каквото е нужно. Лежи си и гледай да се разсееш с нещо /книга/филм /знам, че нямат успех в такъв момент, но пробвяй Wink/ ... Пък утре върви на преглед. Щом се е видяло, има определен размер, пък и пулсации даже ... нищо не е загубено! Всъщност за пръв път чувам за сърчице в толкова ранна седмица /или пулсации и сърчице са различно нещо?/Стискам силно палци! Кураж! 🍀
А пък може да е от ехографа, ако е бил вагинален?

# 542
Jasmin честито и от мен и приятно опознаване Heart

Лило браво за часа, след толкова ходене по мъките! Иначе и ние предния път всеки ден 5 дни и след това дълга пауза направихме да си починем Joy

Чери какви са тия хора не знам, ама дано да си е заслужавало и иначе всичко да е наред!

Съжалявам, че паметта ми е толкива къса, исках да пиша още неща, ама какво да се прави. Днес ми е много минорно, дойде ми и на работа станаха големи мизерии, които ще ме тормозят още доста. ММ има час за спермограма чак за 3.11., а аз исках да пусна полови хормони, ама сега втори ден от Ц ми се пада уикенда, та няма да стане тоя месец. То и иначе не съм сигурна, че ще ми ги пуснат, германците са малко странни като искаш нещо на своя глава, пък било то и да си плащаш. Марго, ако имаш съвет съм в слух Blush ние сме с опити от 6 месеца и подозирам, че ще ми кажат, че е много малко и да си пробваме.
Когато почнахме бебеправенето бях с духа на темата, четях прилежно вече няколко месеца и как всички си правят изследвания и не исках да губя време и понеже бях над 35 направо отидох при АГ и казах, че вече от година опитваме. Не беше минала година още, но докато минем всички изследвания щеше да стане. И тя започна едно по едно да ми пуска каквото там трябва и минах по здравна каса.
Тикълс стискам палци. И аз си помислих да не е от прегледа.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 23:25 от Анонимен

# 543
Добро утро, момичета! Да имате прекрасна събота! 🙃
Тикълс, чакаме да пишеш какво става и стискам палци всичко да бъде наред! ❤
Въпрос: някой да е ползвал Профекунд? АГ препоръча тези добавки в двата им варианта за двамата с ММ. Интересува ме дали са капсули или таблетки, ако някой е приемал, понеже на места пише капсули, на други - таблетки. Пък аз изобщо не мога да пия хапчета, та ако е таблетка ще мога да я сдъвча 😁, а капсулата ще стои като скъп сувенир в шкафа ми с лекарства 😁

# 544
Luckily, Профекунд е таблетки, лесни са за прием. Мъжкият мисля беше на капсули.
Тикълс 🍀🍀🍀🤞🤞🤞

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 10:02 от Danita 14

# 545
Luckily, Профекунд е таблетки, лесни са за прием. Мъжкият мисля беше на капсули.

Благодаря ти, Данита 🙃

# 546
Оо, разбирам те. На мен лично ми бяха големи хапчетата Профекунд и карах мъжа ми да седи до мен да не би да се задавя.

Стискаме палци Тикълс!

# 547
Джеси, Профекунд го пиех само него, сега с тежката артилерия на Денис по много пъти на ден се научих и по няколко наведнъж да пия Simple Smile))) Неволя, но има ефект и продължавам напред!

# 548
Тикълс, надявам се на добри новини от теб.
Чери, последно кога ще излезе и второто ЧХГ? Днес ли ще имаш резултат?
Локо, Лило, успех и на вас.
Стискам палци на всяка една в групата. Дано скоро усилията на всички ви бъдат възнаградени с успешен бременност.
Борнче, знаеш, че и теб те мисля.
Успех и много стиснати палци за теб и борбената бебка Heart

# 549
Тикълс - да не е от вагиналният ехограф? Защо не пуснеш един прогестерон?Притаила съм дъх и те чакам с хубави новини !
Локо - Дай Боже всички да сме с бебетаааа, докато аз уча, 3 семестъра да сме изнесли в РОДИЛИ!!! Simple Smile))
Чери - след обирът вкъщи и като ти прочетох как започва поста "обраха ме" направо ми се сви всичко ... , ама теб легално. Тези са ненормални.. Общо взето да завърша и аз ще съм с 1 бакалвър и 2 магистъра, а колко се заричах, че повече никога няма да уча и то какво стана... Simple Smile Та, никога не се казва никога..
Ikigai - браво за изследванията, дано да продължаваш да са все хубави. Човек понякога иска да излезе нещо, за да се обясни причината за миседите, но не винаги се случва. Аз също имам и когато пускахме всевъзможни неща , все си казвах"от тук ще изкочи зайчето". Уви всичко излезе наред и се надявам следващият път да е нашият и да не минава никоя от нас през този ад!
Лило - Аз съм тук от 2011-та.. С прекъсвания, но уви. Нямам търпение за отчетите вече с успешна бременност, ма той кой ли има..Няма случайни неща. Едно нещо , когато трябва да се  получи, съдбата ти поднася най-добрите помощници затова. Дали ще е за часът ти в Надежда, дали защото там ще е твоят успех или ще ти се даде нещо ценно, то се случва лесно, защото е най-доброто в момента за теб! Много се радвам !
Марго - Все си мислех, че тази специалност не ми трябва, че го работя толкова години нали имам други 2 подходящи специалности. Обаче не! Реших, че не искам да забивам, а да просперирам и ми трябва точно тази специалност, защото се изисква, ако искам да съм на още по-висока позиция, а и не само. Реших за себе си, за самочувствие , ако щеш да го направя. Получи се спонтанно и лесно,  което за мен значи , че е правилно , ама да видим на финалната права какви ще ги говоря Grinning
Профекунд за мен ужасно скъпа добавка с нисък състав на добавки. Ако се купят отделно едно, че ще е по-евтино, а и ще са по-полезни. Точно в темата на Денис може да се намерят много добри добавки и на приемливи цени.

Липсват ми Рочелка и Арвенчето - ако четете, пращам ви позитивна, есенна и слънчева енергия да ви е леко в душата!
П.П Извинявайте, не знам защо винаги толкова дълго става, трябва да съм по-малко обяснителна.. Simple Smile

# 550
Да  наистина, Арвен и Ро се изгубиха! Дано всичко е наред!
Борн, чакаме добри новини!
Антонели, днес след обяд ще й звъня на лаборантката. Егати драмата пък с това ЧХГ, чак лични разговори ...
Аз като някаква луда пак правих тест сутринта. Ми нищо ново - две черти! 😂
Тикълс 🍀

# 551
  • София
Хайде,Чери,чакама те днес с новини!

# 552
Чери, стискаме силни палци!
Антонели, имам огромно, гигантозавърско желание да ни целиш с памперси! Имам един въпрос към теб: Правила ли си диагностично лапаро? Да видите какво се мъдри вътре, по-точно от това няма. Много ти стискам паци 🤞

# 553
Тикълс - да не е от вагиналният ехограф? Защо не пуснеш един прогестерон?Притаила съм дъх и те чакам с хубави новини !
Пуснах прогестерон в дена на очакваната М и беше супер - над 90. Едва ли е от нисък прогестерон. Днес премина в леко кафяво зацапване и сега си стоя и се чудя какво се случва. Трудно ми е да запазя спокойствие, такова Дежа вю ми е Rolling Eyes
Изобщо не мога да се свържа с Русев да видим той има ли някакви по-различни идеи освен витамин К. Пия и Утрогестан по предписание на АГ-то, макар че Русев беше твърдо против. Изобщо голяма ми е каша. Предстои любимото ми чакане Mask

# 554
Тикълс, стискам палци 💚💚💚
Чери, и за теб палци 💚💚💚
Да се похваля и аз получих час за Надежда 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт