Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 9

• 62 567
  • 790
  •   1
Отговори
# 180
  • Somewhere far away
Аз си харесах място в Девин- нямам търпение! досега не съм била точно там и искам да си  изкарам чудесно, спокойно време поне 6 дни и изпълнено с  разходки сред природата!

# 181
Аз си харесах място в Девин- нямам търпение! досега не съм била точно там и искам да си  изкарам чудесно, спокойно време поне 6 дни и изпълнено с  разходки сред природата!
Преди време четох за един парк с въжени съоръжения, но не си спомням дали не беше до Девин.
Някой знае ли за тази атракция?

# 182
Здравейте!
Търся насоки за Родопите.
Семейство от  4ма с две тийнейджърки.
Самостоятелна къщичка.
Да има места за разглеждане и да не е дива пустош, защото двечките ми хубавици искат да са сред хората, за разлика от родителите им.Wink
Били сме в Триград,  Чепеларе-Къщи Родопски дом бяха перфектни. В края на града, но на нормално пешеходно място от центъра. На Пампорово във Форест Нук-също къщичка към хотела, но скука, ако не си в ски сезона.
Може и да не е в Родопите, но да е в комбинация от самостоятелна къщичка, забележителности и прохлада.
Благодаря предварително на отзовалите се!
И ние така, само че с 18 годишен тийнейджър и девойка на 21. В допълнение задължително условие да има интернет, иначе отказват каквото и да е ходене някъде.Smiley

# 183
Миналата седмица бяхме в селище , почти без интернет, а в самата къща нямаше рутер.......
Страшно стана.
Но за две нощувки и повече обиколки го преглътнаха.
Само къде не се стигна до рев.
Но пък тишина и спокойствие беше.
Давай да ги съберем нашите за да не скучаят.

# 184
Мари и аз това си помислих. Значи се заемаме с търсене на подходящото място.

# 185
Може ли идеи къде можем да отседнем в Хасково или наоколо но да е близо до Хасково. 3 семейсрва с по две деца всяко. Искаме да е нещо самостоятелно. Къща за гости, бунгала или нещо такова.

# 186
А аз имам въпрос за Девин.
Ходил ли е някой скоро във " Въжен парк" Девин?

# 187
  • Пловдив
Може ли идеи къде можем да отседнем в Хасково или наоколо но да е близо до Хасково. 3 семейсрва с по две деца всяко. Искаме да е нещо самостоятелно. Къща за гости, бунгала или нещо такова.
Не мога да препоръчам конкретно, а и вие си знаете предпочитанията, но може да разгледате Минерални бани Хасково - доста къщи и хотели има.

# 188
Момичета, направихме резервазия за ,,Старите къщи" с. Врата.
От там до Белинташ с кола или пеша се стига?

# 189
  • Пловдив
И по двата начина, зависи колко ви се ходи. Може с кола до нещо като паркинг с църква и после само пеша да продължите, може и целия път пеша.

# 190
Благодаря ти, Jul!
А до върха с нишите , по стълбичка ли се изкачваш?

# 191
  • Пловдив
Не, по камъни.

# 192
Благодаря, Viara_iv!

# 193
  • Пловдив
В лутането си в момента набелязах и Равногор и конкретно Семеен хотел Атолука. Отзивите са повече от добри, но не познавам района.
Атолука е любим район! Всяко лято (без миналото) се качваме за ден. Освен семейния хотел друг няма, евентуално някой ако си дава вилата под наем. По принцип е вилна зона. Ние обикновено ходим в началото на август, когато е пълно с боровинки. Има и ягоди, и къпини. Много пътеки, но е по-диво. Между Равногор и Атолука има много красиви поляни. В Равногор мисля, че има повече хотели и къщи за гости. По пътя, в отбивка към с. Розово, е Розовски вриз - много красива местност с езеро (или микроязовир). По-нагоре по пътя пък има огромна поляна, със заведение, от която се тръгва към едни скали с невероятна гледка (ние се отказахме да ходим, защото отидохме късно и печеше здраво).
Само да уточня, че не сме отсядали в хотела в Атолука, само сме яли в ресторанта - готвят вкусно и трудно се намира място, особено събота и неделя.

# 194
  • Велико Търново
Присъединявам се към мнението на Кипра Маца за атолука- съгласна съм с всичко казано. Само да добавя, че ако идеята е оттам да правите дневни разходки може би няма да е удобно, защото вилната зона е над Равногор и пътят се увеличава докъдето и да е. Ако идеята е почивка и по лежерно разхождане наоколо, Атолука е прекрасно място. Освен плодовете, има и много гъби в района.

Общи условия

Активация на акаунт