Подготовка за малкия човек - тема 12

• 52 860
  • 736
  •   2
Отговори
# 540
Здравейте !

Някой може ли да сподели мнение за козметиката на Babe ?
https://remedium.bg/babe-pediatric-promo-komplekt-za-bebeta-i-de … na-kozha-151618/p

Напълно съгласна със sd.ad
Аз лично от всичко, което купих, ползвах само измивния гел на Биодерма. Нищо друго. Като свършиха, минах на Удън Спуун.

# 541
А някоя мама знае ли дали са хубави термосите на Reer?

# 542
Ако е термос за вода- аз ползвам този от Лидл. Имам и от пепко. И двата държат водата гореща дълго време - около 8 часа

# 543
По-скоро термосите за храна на Reer ме интересуват, но благодаря !

# 544
Колко време след раждане тръгва кърмата?

# 545
  • Пловдив
Коластрата трябва да тръгне след няколко часа.

# 546
Коластрата ми тръгна на 3-ти ден след раждането.

# 547
Вторият път коластра тръгна при първото слагане на гърда, 5 минути след раждането. Третият път кърмих 2 часа след раждането, тогава тръгна.

# 548
Значи е индивидуален процес. Трябва ли бебето веднага след раждането да се сложи на гърда?

# 549
  • София
Момичета, има много полезни видеоклипове за началото на кърменето. Потърсете например с името Ася Демирева - тя обяснява много забавно кое и как. Излизат и на други хора съвети по темата.

# 550
  • Германия
Значи е индивидуален процес. Трябва ли бебето веднага след раждането да се сложи на гърда?

Не знам дали трябва, но е желателно! Колкото по-рано толкова по-добре.

# 551
  • Седмото небе
Наистина колкото по-скоро толкова по-добре. Ние започнахме с опитите от първия ден след раждането, почти веднага след като се преместих в самостоятелна стая след интензивното. Първите няколко пъти сучеше май напразно и много се изнервяше малката, аз усетих болка в гърдите и температура същата вечер. На другата сутрин имах вече коластра, а от вечерта вече сучеше доволно. До 6 ден бяхме на смесено хранене, от 7 вече изцяло на кърма.

# 552
  • София
Момичета, от кой ден се започваше с масажчетата и слагането по коремче?

# 553
Като падне пъпчето

# 554
Момичета, от кой ден се започваше с масажчетата и слагането по коремче?

За тъми тайма - след втората седмица съм чувала. Масажите май не пречи и сега съвсем леки.

Общи условия

Активация на акаунт