Подготовка за малкия човек - тема 12

• 52 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, какво мислите за купите с подложки против разливане на Томи Типи и трябва ли ми такава ако захранването няма да е водено от бебето (ще давам пюренца) ?

# 526
  • София
Бандани имах адски много,но детето ми имаше едни месеци в които много се лигавеше и HM ставаха мокри за нула време.
Ползвахме много едни на George,бяха плътнички.

# 527
Момичета, какво мислите за купите с подложки против разливане на Томи Типи и трябва ли ми такава ако захранването няма да е водено от бебето (ще давам пюренца) ?

Не съм ползвала аз такава купа и аз давах пюрета. Според мен много зависи от детето, как ще реагира към храната. Моя син 3 много див и палав и докато го храня пазя купата като майка орлица, да не я обърне или хвърли, в такъв момент точно тези против разливане биха свършили работа, но пък като си представя как бърка вътре, маже. То и сега си е мазало докато се храни 😀 Може би са за по-котки деца тези купички 😀

# 528
Честно да си призная за пръв път чувам за тези бандани. Лигавника няма ли да върши същата работа?

# 529
Моето не търпи лигавници и бандани и не ползвам .

# 530
  • Германия
Честно да си призная за пръв път чувам за тези бандани. Лигавника няма ли да върши същата работа?

Лигавникът е по-дълъг и виси много, а тези кърпи са само около врата и малко под брадичката, колкото да събират лигите 😉
Аз така и не ползвах, въпреки че синът ми много се лигавеше преди да пробият първите 2 зъба, след това спря. Ми просто си ходеше мокър и периодично го преобличах 🙈

# 531
  • София
Лигавника е когато детето се храни да не се капе,а бандана е за лигите,които им текът.Аз така ги ползвах.Иначе попринцип да и лигавника върши същата работа,бандана седи като шалче и е по-сладко 🙂

# 532
  • Пловдив
Бандана/лигавник не е ли отдолу гумиран мокрото от лигите му стигат до дрехите.

# 533
Само от плат е май
Бандана/лигавник не е ли отдолу гумиран мокрото от лигите му стигат до дрехите.

# 534
За мен по- практично е гумирания. Ама моето нищо не търпи

# 535
Здравейте !

Някой може ли да сподели мнение за козметиката на Babe ?
https://remedium.bg/babe-pediatric-promo-komplekt-za-bebeta-i-de … na-kozha-151618/p

# 536
Имат в състава петролни продукти, алкохол, парфюм и невен и алое, които биха могли да предизвикат алергична реакция (малко вероятно, но все пак). За новородено не бих използвала.
Все пак формулата 100% е изпитана и със сигурност не би навредила, просто това е моето мнение.

# 537
Ние ползваме на Lorelli банданите, макар че при нас е заради връщане на мляко, не лиги. Харесва ми, че са с велкро лепки отзад и мисля че слоят отдолу е непропусклив. Не са извити/стоят по-твърди заради долния слой, но моят има доста гушка и бузи и просто завирам ръбчето в гънките на вратлето. Joy

# 538
Здравейте !

Някой може ли да сподели мнение за козметиката на Babe ?
https://remedium.bg/babe-pediatric-promo-komplekt-za-bebeta-i-de … na-kozha-151618/p
Аз използвах шампоанчето, но  дразнеше очите на бебчето ми, след баня се зачервяваха. Минах на шампоана на Hipp и съм доста по-доволна.

# 539
  • Седмото небе
Ние за момента ползваме млякото за тяло на Бабе педиатрикс и аз поне съм доволна. Бебето предполагам също. Попива бързо, не лепне, мирише мнооого леко, опаковката е стандартна и удобна, което също е важно за мен. Имаме и още доста неща на марката, но не сме започнали да ги ползваме. За момента караме на разни малки мострени опаковки да видим кое как и влияе. Нашата госпожица на 14 дни е с много суха кожа по целите крачета и дланичките, същевременно са и доста хладни и леко влажни от акроцианозата. Та почистването, проветряването и мазането на малките ръчички и ходила ми е голяма грижа. Отделно че постоянно трябва да е с ръкавички и дебели чорапки, за да се затопля максимално.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 12:41 от * SUPERMAMMA * ex *supergirl*

Общи условия

Активация на акаунт