Подготовка за малкия човек - тема 12

• 52 451
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Лупилу са на Лидъл,от тях ползвам и подложки,памучни тампони и клечки за уши.

# 91
Цяла година ползваме само Pampers Premium Care.Други не съм пробвала и не смятам да рискувам.Доволна съм.Не пропускат и бебка не се подсича.

# 92
В началото бяхме с пуфис и бейбилов,после лупилу,сега пак бейбилов, но и дъщеря ми няма чувств.кожа.❤

# 93
+1 за Лупилу
пелени, клечки за уши, еднократни подложки/чаршафчета

В началото бяхме взели premium care на Pampers, залепваха и не бяха окей, при все че му сменях памперсите през час макс.

После пробвахме Бочко, те също са хубави, но ми идват една идея по-груби от лидълските.Лупилу взех за проба и от тогава 3 1/2 месеца все сме си с тях Simple Smile

# 94
Да, на Лидл. Аз вземам английски.

# 95
  • Седмото небе
Аз ще взема да пробвам по 1 пакет Лупилу на Лидл, Бейбилав на Дм и Chicco, които видях в магазин за италиански внос. И мисля времето, и опита ще покажат.
А има ли мокри кърпички, които някоя мама може да препоръча? Също в ДМ видях и такива напоени с олио? Те кога и защо се ползват, че аз не можах да схвана?
Друго, което ми е интересно е че вече в няколко аптеки ми препоръчват почистване с бебешка мицеларна вода и големи памучни тампони... Но подозирам и че е заради предлаганите такива води на Биодерма, Уриаж и още няколко бебешки марки... Чудя се до колко е практично, ефективно и рентабилно това също... Но пък Микса също предлагали такава бебешка вода...
Та в хигиената също си се лутам аз. Иначе за козметиката за къпане и мазане се спрях вече на Бебо и Чико.

# 96
  • Пловдив
Година и 10 месеца ползвам памперси на лупилу на лидл, като от 1 година си ги поръчвам от човек от Англия - качеството е много различно, а и тук в БГ не внасят номерацията с +, а детето е на размер 6+. Кърпички ползвах на waterwipes, но ми идват скъпи и взимам на ДМ babylove с 80 ли беше или 100% вода, макс 4,00 лв струваха 80 кърпички.

# 97
Аз за мокри кърпи съм се спряла на Huggies, нямам опит до сега ,но ми се струва най-малък шанса да раздразнят кожата по някакъв начин. Ако някоя от вас има наблюдения моля да сподели 😀

# 98
Аз мокри кърпи смятам само в екстремни ситуации да ползвам и ще пробвам тези на Бебо с вода.
Иначе според мен за мицеларната вода е търговски трик. Аз знам, че с физиологичен разтвор се почувстват на бебето очичките.

# 99
  • София
Либеро и Памперс до 1,6 м.след това Мамиа,но моите и двамата до 3 г.са си с памперс.

# 100
  • Beyond the stars
В началото бяхме с Памперс, от около година сме с Мамиа и нямам забележки.
По същия начин и с мокрите кърпи - в началото Памперс, сега каквото ми е под ръка на промоция и с капаче Grinning
С мицеларна вода на Bioderma почиствах лицето, очичките - с физиологичен.

# 101
С дъщеря ми бях пробвала какво ли не, тя не е била с чувствителна кожа. Най-доволна бях от ДМ и Лупилу. Сега мисля от тях да ползваме, в Германия ги купуваме. Не съм сравнявала качеството в Бг.

# 102
За почистването на дупе с почистващи и мицеларни води,не ми е нещо ок.С чешмяна вода и памучен тампон по съм съгласна,поне аз го правя редовно.
Мокри кърпи купувам основно на бейбилов,козметика ползвам всяаква,каквито мостри имам ,още ги ползвам даже.Не сме имали проблем от нищо до сега.

# 103
  • Пловдив
Мокри кърпи взех някакви с вода от Кауфланд, ползвам изключително рядко. Мицеларна вода не съм взимала нямам и намерение.

# 104
В началото й почиствах врата с тампон и почистваща вода на Уриаж,Аптамила течеше по нея и миришеше на повърнато.После смених млякото,но не по ароматни причини,с ДМ био,нищо не мирише вече и не ползвам водата.Така си седи в шкафа.Колкото по-малко мазила,толкова по-добре за мен.Лятото не я мазах с крем за тяло,сега от дъжд на вятър с флуид за бебета.Душ гел ползвам веднъж на седмицата,само с вода я мия,първо се дърпах от този съвет на педиатъра,но имаше един лишей на челото и като спрях душ гела се махна.Единственото което ползвам всяка вечер е крем против подсичане.Но до сега подсечено не е имала.

Общи условия

Активация на акаунт