Подготовка за малкия човек - тема 12

• 52 452
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Термалната вода не е ли по-добре от мицеларната?? Аз не понасям мицеларна, не бих ползвала за детето

# 106
Аз ползвам термална вода на авен.
Харесвам кърпички на huggies и на дм,но техните някои не са без феноксиетанол, само едните са без...

# 107
Памучен тампон напоен с мицеларна вода може да се използва за почистване на дупето вместо мокри кърпи. При засъхнало ако с миц вода се почиства много по лесно отколкото с мокри кърпи

# 108
  • Варна
В началото бяхме с Pampers pure и съм нямала никакви проблеми нито с изпускане, нито с подсичане. Все още ги ползвам за нощни. Сега през деня минахме на premium care, но и аз тези дни се оглеждах за нещо различно да пробваме. Поръчвам ги от Англия и аз. Козметика за бебета не харесвам и не ползвам като изключим за под душа и за миене на ръце. Не виждам смисъл да мия лицето на бебето с мицеларна или термална вода...Мокри кърпи за сега сме на water wipes, но като ги свърша ще пробвам други. Гледам да сведа употребата до минимум. След голямата работа сме на мивката. Simple Smile

# 109
Здравейте,какво ще кажете за козметиката на DOVE за бебенца? Забелязах,че всички се хвърляте на мустела. Толкова ли е хубава мустелата?

# 110
Не бих се доверила на дав.

# 111
  • Бургас
Bioderma, A-derma, Uriage, Sebamed са много по-хубави от Мустела.
За  Dove нямам мнение, но не харесвам продуктите им и не бих взела бебешката им серия. По-добре Хип отколкото Dove.

# 112
  • Варна
Има толкова хубави и достъпни био продукти. Нито се използват кой знае какво количество, нито нищо. Ще си изкарате дълго време с тях и си струват цената.

# 113
В началото бих купила само медицинска козметика, а не натурална. А Дав и Бочко за новородено пък никога не бих взела.

# 114
  • София
Човек взема според възможностите си.

# 115
На Бебо козметиката изглежда доста добре и е сравнително изчистена. Българска е и на много достъпни цени.

# 116
Човек взема според възможностите си.
Възможностите са въпрос на приоритети. В покупките покрай новородено има маса излишни неща, от които аз например спестих. Възможностите ми са доста ограничени финансово, но изборът ми е поне в началото да купя три продукта от медицинска козметика на промоция от колкото да взема Бочко или Дав.
Бях се спряла на Бебо, но мисля да отложа за по нататък като порасте малко. Има голяма разлика между медицинска и натурална козметика.
Но това е като спора за количките. За количка маса пари не бих дала. То и за козметика не бих, но има промоции, които позволяват доста достъпни цени. Това, което бях направила като поръчка в онлайн магазина на Бебо беше около 35-40 лв. Не го поръчах, това което купих на промоция на Юриаж от аптеката беше 45 лв.

# 117
  • София
Нали разбираш,че Ти мислиш така.Grinning

# 118
Еми аз мисля, кой да мисли - нали индиректно за моето мнение се пита, като участник в темата. Всеки си мисли различно, аз позицията си на никого не налага, просто я споделям. И споделям точни цени, защото може някой примерно да не знае, че в момента брандове, които са медицинска козметика и са висок клас продукти са на промоция в някои аптеки.

# 119
  • София
Еми я няма,дебне промоции.
Шегувам се.

Общи условия

Активация на акаунт