Подготовка за малкия човек - тема 12

• 52 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Германия
Ох миличкото мъниче!!! 😢

# 76
  • София
Е не,Дес.От глупост да се измъчи мъницата.бързо да мине.

# 77
  • Пловдив
Днес вече позатихна зачервяването, та се поуспокоих малко, че иначе мислих на физически преглед да го карам, че предходната вечер по вайбър правих консултация, че бях изтръпнала.
И баш за това ме е яд, че е от абсолютна глупост, а толкова чиста му беше кожата още от началото, единствено имаше малко люспички по главата до второто-третото й миене.

# 78
Милото бебоче... А с какво го мажете за тези зачервявания?

# 79
  • Пловдив
Това препоръча педиатърката, иначе докато й звъннах го бях наклепала със судокрем /което го отчете като грешка/
То е зачервяване и стотици ситни пъпчици

# 80
Препоръчвам много термална вода,аз ползвах тази на Авен.За мазане ни е изписан същият крем.
Казвам го като майка на дете,което беше с Атопичен дерматит ,постоянно я имам налична вкъщи и дори при най-малък дискомфорт/зачервяване я използвам Simple Smile

# 81
Това препоръча педиатърката, иначе докато й звъннах го бях наклепала със судокрем /което го отчете като грешка/
То е зачервяване и стотици ситни пъпчици

Какъв е точно крема? Успокояващ или релипидиращ?

Тук са намалени сега:
https://sopharmacy.bg/bg/category/xeracalm

# 82
  • Пловдив
Успокояващият е.

# 83
Здравейте,
Как решаваме с какви памперси да стартираме, тъй като на пазара има доста различни марки?

# 84
  • Германия
На база цена, съотношение цена/качество... препоръка от други майки...

# 85
И с проба-грешка.
Аз така се лутах с първото дете. Що нещо изпробвах..накрая се спрях на Бейбилов 2ка и после от 3 нататък на Лупилу. Сега с малкото взех на литъл ейнджъл и съм доволна. Сега носи 3ката им. Добре се държат.

# 86
Аз смятам да ползвам Pampers Premium Care. Смятам,че ще са добри ☺️

# 87
Аз ще ползвам пелени за многократна употреба

# 88
И с проба-грешка.
Аз така се лутах с първото дете. Що нещо изпробвах..накрая се спрях на Бейбилов 2ка и после от 3 нататък на Лупилу. Сега с малкото взех на литъл ейнджъл и съм доволна. Сега носи 3ката им. Добре се държат.
Точно тия и в този ред и аз.Имах от бременните училища и около 30ина Пуфис и тях ги използвах.Даже и на Пепко памперсите съм купувала,учудващо добри са.Но сега е на 3ка Лупилу

# 89
  • Пловдив
Подариха ми на Литъл Ейнджълс 1, не ми харесват много. Няколко пъти ми избиват на ластичките-вълнички между крачетата. Аз взех на Пуфис за болницата, май с тях ще си продължа. Тези Лупилу на Лидл ли са? Че чувам за тях страшно добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт