Подготовка за малкия човек - тема 12

• 52 467
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Какво ще кажете за тази възглавница? Има ли нужда от нея?

# 136
Второ дете гедам с такава възглавница. Скоро ще я махам, че му отесня. Аз съм доволна.

# 137
До колко месеца се ползва долу горе?
Второ дете гедам с такава възглавница. Скоро ще я махам, че му отесня. Аз съм доволна.

# 138
  • Beyond the stars
Щастлива майка,щастливо дете.

Единствената 100% вярна теория Heart

РРР бих те посъветвала да си по-умерена в изказа.

# 139
До колко месеца се ползва долу горе?
В момента малкото е на 3 месеца и му е тесничка вече , когато е по гръб в нея.
И на голямото горе- долу тогава му я махнахме и го подпирахме с одеяло след това

# 140
  • Бургас
Тези мицеларнитч води са големи боклуци, как ги слагате на децата си? На мен ми се възпалява кожата от тях, а какво остава за бебе... Чиста вода за лицето е напълно достатъчна.
А за памперсите, за мен пък лидълските са най-големите боклуци на пазара. Твърди и тежки. Пробвах всякакви марки, по-добри от Памперс не открих. Пуфис са приятни и меки, но при нас пропускаха.

Тцтцтц
За мен пък Памперс са най-големите боклуци на пазара. Мнението е такова от преди 10 години, когато ги пробвах с малкия ми син и сега, когато реших пак да ги пробвам с дъщеря ми. Ама как може да слагаш такива боклуци на детето си! 😱 Шок и ужас! 🤦‍♀️😆

Пийк,и аз така,хармония и дзен.Щастлива майка,щастливо дете.

За пореден път сме на едно мнение. ❤️

# 141
  • София

Не разбирам в какво трябва да съм по-умерена. Изказах мнение като всички тук. Ако не ви харесва, не го четете.

# 142

Не разбирам в какво трябва да съм по-умерена. Изказах мнение като всички тук. Ако не ви харесва, не го четете.
Едно е да изкажеш мнение,друго е да налагаш такова и да държиш тон с подобни изказвания “как може да слагате такива боклуци на децата си”.
Всеки си гледа детето както е преценил за добре.
Едно е да кажеш,че дадено нещо не е понесло на теб или детето ти,друго е да твърдиш,че е боклук.
Аз за детето си ползвам единствено измивен душ гел и лосион на Юриаж,но не казвам,че всичко останало е боклук.Не бих ползвала Бочко и подобни,но всеки сам си преценява в крайна сметка.
За мен самата ползвам мицеларна вода на Биодерма и за мен е иЗключително добра.
Ползваме памперси вече 1 година само Pampers Premium Care и мокри кърпи Pampers Aqua Pure.Това не прави останалите марки боклуци.

# 143
  • Beyond the stars

Въпрос на култура на онлайн общуване. Щом не виждате проблем, не мисля да коментирам повече. Излишно е.

# 144
Здравейте!
Извинявам се предварително за спама, но не намерих подходяща тема, където да си задам въпроса. Може ли да ми кажете от кой сайт купувате дрехи на Pierre Cardin. На официалния сайт, намерих аксесоари, портмонета и др., но не е дрехи.

# 145

Едно е да изкажеш мнение,друго е да налагаш такова и да държиш тон с подобни изказвания “как може да слагате такива боклуци на децата си”.
Всеки си гледа детето както е преценил за добре.
Едно е да кажеш,че дадено нещо не е понесло на теб или детето ти,друго е да твърдиш,че е боклук.
Аз за детето си ползвам единствено измивен душ гел и лосион на Юриаж,но не казвам,че всичко останало е боклук.Не бих ползвала Бочко и подобни,но всеки сам си преценява в крайна сметка.
За мен самата ползвам мицеларна вода на Биодерма и за мен е иЗключително добра.
Ползваме памперси вече 1 година само Pampers Premium Care и мокри кърпи Pampers Aqua Pure.Това не прави останалите марки боклуци.
И аз ползвам само Памперс Премиум Кеър и кърпички на памперс. Проблем не съм имала никога . За 6 месеца ,един път не се е подсякъл . Исках да пробвам на Лидл и взех от приятелка,но мъжа ми не искаше да пробваме . Щом нямаме проблеми ,защо да пробваме и случайно да се появят. И така си останахме на Памперс. Козметика почнахме с Бочко и после минахме на Мустела. Втора опаковка лосион за тяло почнахме,но ми се струва ,че после кожата му лепне.

# 146
Днес вече позатихна зачервяването, та се поуспокоих малко, че иначе мислих на физически преглед да го карам, че предходната вечер по вайбър правих консултация, че бях изтръпнала.
И баш за това ме е яд, че е от абсолютна глупост, а толкова чиста му беше кожата още от началото, единствено имаше малко люспички по главата до второто-третото й миене.

Горкото! Аман от баби, дано бързо да се оправи детенцето. Какво Ви посъветва педиатърът?

# 147
  • Пловдив
Педиатърът ми препоръча мазане Авен

# 148
  • Варна
Ina_Ih, а защо мажете, ако няма нужда? Лятото може и да идва тежка козметиката.

# 149
Привет момичета, в търсене сме на кошче за кола, харесахме на Maxi Cosi, нашата кола е с изофикс система, но като гледаме май отделно се продава столчето, отделно системата. Гледах и видео как се закрепя столчето без система, с колани. Чудя се дали е добър вариант така? Не ни се купува системата, защото едно е много скъпа и друго после като решим да взимаме голямо столче може да е друга марка и да не пастне, нали така?

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 17:28 от I*Belive*in*Angels

Общи условия

Активация на акаунт