Бяло течение,кръв в урината и болка

• 1 731
  • 16
  •   1
Отговори
  • Бургас
Привет,родих на 2ри март 2019г. след като лохиите приключиха започна бяло течение,което не мога да излекувам и до днес,ходила съм на 3 различни доктори гинеколози,които казват че всичко е нормално и ми изписват разни вагинални глобули от които ефект няма.Течението е бяло,слузесто,обилно и на моменти с лош мирис,на анамнезите пише вагинит.От 4ти октомври 2019 започнах да уринирам и да изпитвам ужасна болка,при изпразване на мехура,предружена с кръв.Сутрешната урина беше с много лош мирис всяка сутрин ,като на амоняк.Изписаха ми Солидагорен
и  Монорал след седмица отмина.Сега от два три дена отново се завърнаха тези ужасни симптоми и болката е още по голяма а кръвта която излиза като уринирам стои на парцали(слузести съсиреци).Моля за съвет дали нещата са свързани,и ако може да ме насочите към специалист в Бургас.Благодаря предварително!

# 1
  • София
Стерилна урина давала ли си?

# 2
Уролог,може да са пясъчинки или камъни в бъбреците или пикочните канали.

# 3
Пусни стерилна урина, очевидно имаш инфекция на пикочните пътища.

# 4
  • Бургас
Ами...урология,нефрология...
Трябват по-подробни изследвания.Стерилна урина,образна диагностика...

# 5
Освен стерилна урина, пусни задължително влагалищен секрет. Не позволявай в никакъв случай да те лекуват без изследвания. Така нещата само могат да се влошат. Определено имаш някаква инфекция или на пикочните пътища или вагинална, а най-вероятно и двете. Трябва да се установи точно каква и да се лекува с подходящ препарат.

# 6
Консултирай се с нефролог и уролог. Нека ти назначат нужните изследвания. На мен ми се е случвало да имам кръв в урината преди години и ужасна болка при уриниране и се оказа възпален бъбрек...

# 7
И аз мисля, че е смесена инфекция.
Аз също имах кръв в урината, излезе ми Ешерихия, както в урината, така и във вагинален секрет.

# 8
  • Бургас
При мен ендометриоза беше,кървях и от пикочния мехур,и от червата...
Ешерихия също е излизала,да.
kati4ka_,не знам кого да препоръчам,от Бургас съм.Миринчева...
По-добре да е лекар,който работи или е работил в отделение.
За гинеколог Габровска,човечна и внимателна е,Ганчев също.
Уролог наистина не знам кого да предложа...
В Бургас няма много избор на лекари,направо личната да дава талон за ехография на коремни органи,Недев в клиника Маджуров е добър ехографист/рентгенолог...
Влагалищна микробиология и стерилна урина,повечето дават глоболи и антибиотици без изследвания,а освен че трябва да се открие кой точно микроорганизъм прави белята,трябва и да се направи антибиограма/антимикограма и да се види кое точно лекарство ще помогне.
И мъжът също се лекува,дори да няма при него нищо изолирано.Иначе нон стоп ще предава инфекцията.А мъжете не искат да вземат лекарства...

# 9
  • Бургас
Благодаря ви,ще посетя лекар в най скоро време,в момента приемам монорал,солидагорен и ротаскорбин и има леко подобрение,болката се затъпи а кръвта спря

# 10
  • Бургас
Благодаря ви,ще посетя лекар в най скоро време,в момента приемам монорал,солидагорен и ротаскорбин и има леко подобрение,болката се затъпи а кръвта спря
Така ще замажеш само картината.
Изследвания се правят преди каквото и да е лечение.

# 11
Като гледам как на всяка дума има по 3 грешки, ясно ми е за какво става дума.

# 12
  • Бургас
Като гледам как на всяка дума има по 3 грешки, ясно ми е за какво става дума.
И за какво става дума 😁

# 13
Ти кажи ходи ли на лекар?

# 14
  • Бургас
Ти кажи ходи ли на лекар?
Ходих да,незнам защо вместо да получа съвети и кураж в този форум получавам поучения и захапвания от разни хора..Както и да е ето и какво излезе

Общи условия

Активация на акаунт