Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 099
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Един плюс от мен за Елинор-Afnan purple supremacy edp,идеално опакован,единствен недостатък-идва в голямо кашонче и как се предполага да го крия от ММ в дамската чанта:)...че то една и две покупки ли са?

# 106
  • Велико Търново
Calabria, дай, моля те, после отзив за парфюма в темата за страстите Simple Smile

# 107
Бисквитка,дадох аз мнение в другата тема,но аз не мога да описвам като вас,моите са повече емоционални:)

# 108
И аз снощи направих поръчка в Парфимо. От два дена се чудех, кой парфюм да взема и само слагах и изхвърлях от кошницата Girl of now и For her на Нарцисо. Накрая поръчах Black Perfecto на Герлен Grinning. С добавяне на няколко дреболии и кода antoanet11 се получи чудна цена. Днес е вече по-скъп.
На каква цена го взе и аз го обмислям .
Edp или edt ?

# 109
Фръц, кой Монтал чакаш? Имам Sensual и съм като хипнотизирана от аромата. Иска ми се още някой да придобия.

Чакам в perfume-bg.eu  Монтал Ристрето Кафе интенз. Има го наличен в още 1-2 сайта, но държа да съм лоялна към любимия ми онлайн магазин и ако не го предложат твърде скъп ще си го купя от тях.
Скрит текст:
Бих разменила с теб отливка в в последствие, стига да ти се чака. Instant Crush Mancera  и Sensual instinct са ми  много любопитни.

# 110
И аз снощи направих поръчка в Парфимо. От два дена се чудех, кой парфюм да взема и само слагах и изхвърлях от кошницата Girl of now и For her на Нарцисо. Накрая поръчах Black Perfecto на Герлен Grinning. С добавяне на няколко дреболии и кода antoanet11 се получи чудна цена. Днес е вече по-скъп.
Тестер ли поръчахте? От моята 30-тица съм запазила една капачка( предполагам че вашия ще си има въпреки снимката в парфимо), но да кажа че я давам..предполагам че са универсални. За мен тази рокля е най-удачна, сега ползвам велурс, но ще дебна на добра цена перфетото.

# 111
  • До сърцето...
Чакам в perfume-bg.eu  Монтал Ристрето Кафе интенз.

Моля те за мнение после в другата тема (аз го обмислям отдавна), трябва ми едно побутване, независимо в коя посока Grinning

# 112
  • София
Chocolat_ тестера в Парфимо си е на чудна цена и е 100 мл, ако добавиш нещо дребно с кода (-11лв).

# 113

Според вас този тестер читав ли е?
Току що го получих от Елинор
Много трудно поставих пръскалото и цвета защо е такъв, идва с тестерска кутия, а не трябва да има

# 114
  • Sofia
Да похваля Парфимо - 15 мл ЛВЕБ интенз чудесно опакован и страхотно бутилче.

За мен Girl of now също се оказа твърде сладък. Беше сляпа покупка, но го размених. Много силен, траен и понякога даже непоносим.

# 115
  • София
Тестерите от Елинор са читави. Да!
Имам от тях Монтал Интенз кафе! Обожавам го!

# 116
Аз също имам тестер Intense Café от Елинор и всичко си е окей.☺

# 117
alethea, Chocolat_, взех тестер edp, 74,80лв. беше. Не се зачудих за миг, въпреки че все роклите ги избягвам, и аз не знам защо Grinning. Тази ми е първата.
Chocolat_, благодаря за капачката Flowers Hibiscus, но предполагам, че ще има Simple Smile.
За Girl of now бях убедена, че го искам. Тествах го и много ми хареса. Но реших да направя тест на всичките Girl и най-много ми допадна Shine. От самото начало главно него усещах, а и се задържа най-дълго от всичките. Та сега чакам хубава оферта Simple Smile.

# 118
От Елинор имам 2 тестера на Монтал - Wild Pears & Vanilla Extasy и са без забележки. Купувани са обаче преди 2 години. В сайта нямам никакви съмнения - тази година също имам доста покупки, включително няколко тестера на Шанел. Blush

# 119
  • Пловдив
Да похваля Парфимо - 15 мл ЛВЕБ интенз чудесно опакован и страхотно бутилче.
Тази бутилка 15мл с пръскало ли е?

Общи условия

Активация на акаунт