Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 101
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Като стана дума за Монтали, има ли вариант продукт да бъде с вградено украшение на гърлото на бутилката, или единствено тестерите са така? Някой попадал ли е на подобно изключение?

# 121
  • Sofia
Да похваля Парфимо - 15 мл ЛВЕБ интенз чудесно опакован и страхотно бутилче.
Тази бутилка 15мл с пръскало ли е?
Да, много е сладка. Оригиналният също го имам в такава Simple Smile

# 122
  • София
Ахава са страхотни за моята кожа, ето го кремът, Бел Purple Heart-https://www.parfimo.bg/ahava-gentle-time-to-hydrate-okoloochen-k … em-za-jeni-15-ml/  Излъгах малко за парфюм, поръчах и един брой Zadig & Voltaire This is Him пак от Парфимо.
Поръчах и аз, заедно с още няколко неща на марката. Сега ще се зарина с козметика, като спрях да поръчвам парфюми.
За парфюми често се разминаваме, но за грижа за кожата те следя.

# 123
Аз от Елинор досега съм нямала съмнения, но сега ме усъмни пръскалцето и бялата тестерска кутия . Имам и други Монтали, но ако гърлото е сребристо и пръскалцето е сребристо. Сега е златисто. Преди време гледах видео в Ютуб ,дамата каза. че Монтал нямат тестерски бели опаковки. Моля, закупилите тестери на Монтали да споделят

# 124
  • До сърцето...
Nepal aoud и Red aoud ми дойдоха в бели тестерни опаковки. Ако трябва, по-късно ще снимам.

# 125
  • Пловдив
Имам 6 Монталски тестера, всичките са в бели кутии - 4 от тях от Елинор.Всичко им е наред.

# 126
Скрит текст:

Според вас този тестер читав ли е?
Току що го получих от Елинор
Много трудно поставих пръскалото и цвета защо е такъв, идва с тестерска кутия, а не трябва да има
И аз трудно поставих пръскалото и стои като, че ще падне, но не пада. Ще застане според мен след няколко натискания. И защо да е без кутия? Моят тестер на Red aoud е със същата кутия. За цвета не знам, може да е по-ново издание. Преди беше сребърен.

# 127
  • Sofia
На Мансера са с цветни кутии тестерите.

# 128
Nepal aoud и Red aoud ми дойдоха в бели тестерни опаковки. Ако трябва, по-късно ще снимам.
И моите тестерни кутии на Дивите круши и Ванилия Екстази са бели, както писах по-рано, от преди 2 години са /Интенз кафе ми е продукт, не тестер/.

# 129
  • София
За Елинор действащи кодове има ли? Hug

# 130
За Елинор действащи кодове има ли? Hug
Пробвай с june има код, аз в петък така пуснах 
Или june15

# 131
  • София
Кодът за Елинор е june.

# 132
Код за Парфимо,може ли?

# 133
Код за отстъпка  в Parfimo - 11 лв. за над 85 лв.
ANTOANET11

SAVEBG10 за поръчки над 125лв за -10 лв

ONLINEPROMO7  - 7лв. над 80лв.

Споделям, ако някой се интересува, че в https://www.parfumi-shop.net/product/31490-parfjumni-mostri.html

Има парфюмни мостри по 5 мл в шише с пулверизатор на доста аромати .
Може да е полезно .

# 134

Общи условия

Активация на акаунт