Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 020
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
и аз днес проверих в близката поща за notino мостра, дали пращат смс, там момичетата не знаеха, даже питаха да не сте за спиди

# 166
и аз днес проверих в близката поща за notino мостра, дали пращат смс, там момичетата не знаеха, даже питаха да не сте за спиди

Аз днес се ослушвах за пощальона, ама не дойде Simple Smile Утре следобед може да ида до пощата.

# 167
  • София
И аз поръчах 7 бр. от парфюми шоп днес. Обадиха се да ми кажат, че единия не е наличен. В понеделник ще е доставката. Днес ми пристигна Номад абсолю от Парфимо - божествен.

# 168
  • Sofia
И аз поръчах 7 бр. от парфюми шоп днес. Обадиха се да ми кажат, че единия не е наличен. В понеделник ще е доставката. Днес ми пристигна Номад абсолю от Парфимо - божествен.
Много се чудя на този Номад, може ли малко описание?
Имам и още един въпрос - кой сайт е най-безопасен за поръчване на КМ на Шанел? Има ли такъв? Тестер ли да е или парфюм?

# 169
  • София
janin4eto_87 аз го усещам като Номад EDP, но много по-мощен. След баня още мирише и е по-кожен ммм. От другия ми останаха 10 мл. и реших да подновят с Абсолю. Лятото Номад много ми вървеше. Като глътна свеж въздух в жегите.
Нямам търпение да пробвам Монталите от парфюми шоп Blush Елемента на изненадата Joy

# 170
  • Варна
Моля, някой ако срещне Омбрето на Hermes  изгоден, да сподели Simple Smile

# 171
Здравейте,
Някой може ли да даде препоръка, от къде да поръчам Tom Ford Noir extreme. Сякаш предпочитам изгоден сайт от чужбина, поради противоречивите мнения за българските такива. Идеята е да не е менте и да е на добра цена. Рискувах с покупка от olx, защото изглеждаше обещаващо. Опаковката изглеждаше както трябва. Имаше лепенки от atu duty free магазин. Видях, в нета, че има такава верига и реших, че въпреки съмнително добрата цена (110 лв. за 100 мл.) е оригинален. След разопаковане и внимателно оглеждане се оказа сто процентово менте. Има разлика във вътрешността на кутията, тотално различен бач код на бутилката, с този на кутията и т.н.. Като аромат е като оригинала (непрофесионално мнение), но ми се струва доста по-слаб и нетраен. Ще се радвам да чуя предложения и за други подобни аромати. За да допълня темата - поръчах Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme от Емаг с 22 процента отстъпка. Там всичко е наред. Сигурен съм, че е оригинал и не мисля, че предлагат ментета. Става дума, разбира се, за продукти предлагани от Емаг, а не за стотиците шано търговци ползващи тяхната платформа.
Благодаря предварително!

# 172
  • при морето
-spam292- читав ли е този сайт,момичета?

# 173
Зимна,читав е,много пъти е коментиран.

И аз да попитам за този сайт,за пръв път го виждам. Попаднах на него при търсене на един парфум.
https://bellamia.bg/

# 174
  • при морето
sasi6,много благодаря!:sunflower:

# 175
  • ново
Bellamia е коментиран в предни теми, имаше потребителки, които са поръчвали от там и са доволни.
Чакам си Girl of now от парфимо с нетърпение. Иска ми се да поръчам мостри от парфюми шоп, дано заредят нещо по-интересно за мен.

# 176
Аз имам  хабер да чакам отливките от парфюми шоп днес.

Е това може ли да е вярно
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-chanel-coco-mademois … 953/pd/D9QC0MBBM/

# 177
  • ново
Ая, доставчикът е външен и аз лично не бих рискувала. Ако не се лъжа някоя дама беше поръчвала от този доставчик, но не си спомням коя беше.

# 178
За еМАйГи93 ЕООД Инфото, което дава Google към профила на собственика:
https://www.facebook.com/lenzone.nas
От там на страницата предлагаща парфюмите:
https://www.facebook.com/TopTesters/
Абсолютни ментаци за мен! Не знам каква е политиката на Е Маг, но това не бива да бъде толерирано и най-вече още повече им смъква реномето!!! Бих им писала с едно запитване! Също така преди няколко седмици една дама предлагаше “маркови парфюми от Дюти Фри”, в една група. Явно хората си мислят, че в тези вериги парфюмите са наистина без пари! От любопитство попитах за цена на CM intense - e, няма такава цена: 50 мл - 50 лв!!!

# 179
Току що си получих мостричките от парфюми-шоп. Нямам забележки, добре опаковани са. Всяка мостричка е в плик, върху който има бележка с името на парфюма. Мостричките нямат имена, но аз си изрязох имената и ги залепих върху тях.

Общи условия

Активация на акаунт