Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 60 633
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Хоп и аз тук в новата тема Благодаря за темата последно поръчах това от parfimo доволна съм и от парфюма и от сайта

# 31
  • Пловдив
Благодаря за новата тема в есенни цветове!
Този месец нищо не съм поръчвала, ще чакам Черния петък през ноември.

# 32
  • София
За подаръка за дамата, не бих препоръчала Ели Сааб, макар че го обожавам и мнението ми изобщо не е повлияно от възрастта й, а просто защото е твърде сладък за доста дами. Определено го намирам много по-сладък от Лолита и Уоманити.
Права си. Аз също го имам и го харесвам, но точно тя веднъж ми направи "вметка", че сериозно съм се "почерпила с парфюм" Joy . Никак, обаче, не се притесних.Hands Point Up Sunglasses, а и тя не прояви любопитство за подробности.
Оцелотът го имам и самата аз не зная какво да го правя. Вярно е, че си е "термоядрена класика от миналия век"/както спомена Атти/. Няма да е и "нейната бира".
Имам още време. Ще го мисля Gift . Неотлъчно съм тук с вас и ви следя. Както се казва съм " в тренда"Stuck Out Tongue . Чакам новия интенз на Л'интердит-а, че ми е любопитно и интенза на Либрето ще пробвам, като ми падне.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 14:42 от amia_a

# 33
Радика,благодаря за труда!Аз чакам Afnan purple edp от Елинор,чудя се на Mirsaal-ите,ама удържам фронта със слепи покупки Simple Smile,мъжът ми вика ти като ги купуваш,пръскаш ли всичко това или само трупаш:)...

# 34
  • София
Vendomе излъчва класа. Прекрасен избор за по- възрастна жена, без да е старчески или ретро. Според мен е много подходящ за подарък.

И аз си поръчах мостра, но я пуснах до Парадайс Joy, защото имам поръчка и ще я взимам след няколко дни. Дано ми я дадат, интересно изглежда.

# 35
Благодаря за темата. Поръчах и аз мострата. Майка ми е на 57 и много носи и харесва Girl of now.
Нищо не чакам аз, вчера най - после си взех Angel croisiere 2020, беше пристигнал преди една седмица. Страхотен, както и очаквах, но аз съм много фенка на Angel, този ми е 5-я Simple Smile
Само ако се появи Santal blanc VC на добра цена някъде ще го взема, иначе нищо друго няма да купувам до Коледа.

# 36
  • София
Благодаря за новата тема, Радика!

Не съм поръчвала нищо от българските сайтове и съответно нищо не чакам. Пробвах офлайн всичко новоизлязло, включително и новото Валентино, нищо не ме грабна.
Относно подаръка за дамата на 50 г. не бих рискувала с парфюм. Според мен, покупката на някаква хубава козметика за тяло е далеч по-приемлив вариант.

# 37
Относно парфюма за 50 годишната дама. Аз мисля че все пак трябва да се отчете че говорим за една генерация при която доста популярни са били силните парфюми. Някои жени и до ден днешен харесват и ползват с десетилетия вече Кобако, Опиум, Чарли, и прочие. Съгласна съм с дамата тук, която спомена че предварителните насочки щяха да са по полезни в началото, а не като аргумент да се отхвърлят нашите предложения.
На мен лично ми стана неприятно.
Но никой не ме е бил през уста да се обаждам, нали.
Лек ден!

# 38
Благодаря за темата! Flowers Bouquet
Благодаря и за линка с безплатната мостра и аз поръчах! Само че и аз да питам как избрахте пощенска станция, аз написах само адреса си, даже град нямаше къде да се напише, дано пристигне! Simple Smile
А по темата чакам ES Le parfum Royal, от EMAG!Успешни покупки! Simple Smile

# 39
  • София
Благодаря за новата тема в есенни цветове!
Този месец нищо не съм поръчвала, ще чакам Черния петък през ноември.
Подреждам се и аз в тази графа! Simple Smile
Макар, че с всички тези намаления по сайтовете, всеки ден ми е Черен петък! Също и за картата ми!
Поръчах и аз мостра! Благодаря за линка!

Сестра ми миналата година навърши 50 и в една парфюмерия в Стара Загора решила да се възнагради. Момичето в магазина настойчиво и препоръчва Задиг и Волтер This is her. С голямо колебание и компромис, но трогната и от уважение към вниманието на момичето, решава да го купи. Сега не спира да се хвали с него и да му се радва! Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 09:20 от kopche

# 40

Благодаря за новата тема!
Бихте ли споделили мнение за сайта https://bg.grazea.com/?

# 41
Здравейте, споделям този пост тук, понеже май имаше фенове на парфюма а в групата няма желаещи, а цената е добра. Детенцето е от града ни и се нуждае от голяма сума пари.

# 42
Благодаря за темата! Следя офертите,но нищо не ме грабва особено.. Искам хубава цена за новото или старото Либре... и някои други неща.

# 43
  • На черешатааа
Има ли някакъв код за нотино?

# 44
Това с годините въобще не е критерий, имам колежка над 55, която харесва Метеоритите на Герлен, новия на Армани Моят път и други леки, свежи и определяни като младежки.

Общи условия

Активация на акаунт