Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 044
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Разглеждам си аз промо офертите и попадам на отдавна изчезналия Paco Rabanne Invictus Aqua 2016 - реших да споделя, ако някой проявява интерес. Simple Smile

https://www.parfumi-shop.net/product/22568-paco-rabanne-invictus-aqua.html

Само да споделя, защото ми стана много интересно за PR Invictus Aqua 2016 - та.

Звъннах сутринта в 10:30ч., и ми казаха, че ще проверят. Проверяваха до 15.30ч. Оказа се, че бях прав, нито 2016г, нито 2018г. имат версия на този парфюм. Надявам се да не съм прав, но аз ще го броя за поредния номер от страна на търгвците да ни привличат вниманието и после да ни разочароват.

Предполагам, че някой вече е поръчал, да не говорим, че продуктът беше наличен до преди малко.

# 556
  • Sofia
Азалия,обаче за да не се набутат са им вдигнали цените.
Или няма наличност. Специално дебна един парфюм и от шест сутринта днес е изчерпан.

# 557
  • Балчик
За първи път от парфюми шоп, нямам никакво обаждане за направена поръчка в петък. Даже, за да ми кажат, че парфюмът не е наличен. Махнаха го от сайта в събота. Sad

# 558
Хах! Ами... хубава работа, ама нашенска. Аз, не че нещо ще купувам, но си зяпах по навик и ги видях тия кодове, та цени не съм гледала.

# 559
LaughingLaughing

Абсолютно, Laughingнякъде с около 15%. Делината беше 339 лв, а сега е 373 и е на "разпродажба". Отдавна не съм пазарила от нотино, сигурно има половин година. Нито аз им липсвам, нито те на мен.

# 560
Разглеждам си аз промо офертите и попадам на отдавна изчезналия Paco Rabanne Invictus Aqua 2016 - реших да споделя, ако някой проявява интерес. Simple Smile

Звъннах сутринта в 10:30ч., и ми казаха, че ще проверят. Проверяваха до 15.30ч. Оказа се, че бях прав, нито 2016г, нито 2018г. имат версия на този парфюм. Надявам се да не съм прав, но аз ще го броя за поредния номер от страна на търгвците да ни привличат вниманието и после да ни разочароват.

Предполагам, че някой вече е поръчал, да не говорим, че продуктът беше наличен до преди малко.
Съжалявам за подвеждането. Не съм поръчвал, защото имам парфюма - почти пълен тестер. Но е възможно наистина да са имали една бройка и да е продадена без да се отрази на сайта. Не виждам каква е ползата да подвеждат клиентите си, надявам се да има по-адекватно обяснение.

# 561
  • Балчик
Вземам си думите назад, сега получих съобщение от Спиди, идва ми пратката от парфюми шоп, без да се обадят, обикновено вунаги го правят и затова съм изненадана. Много се радвам, защото чакам Chergui Serge Lutens, тестер за 99 лв. Явно е бил 1 бр, защото го няма вече.

# 562
Кой беше кодът за Parfumi-shop .net?

# 563
Вече няма код (беше September ) сега имат безплатна доставка над 49 лв .

# 564
Вече няма код (беше September ) сега имат безплатна доставка над 49 лв .

Пробвах с код OCTOBER  и го хвана:)

# 565
Абе, Джемма, как можà! Satisfied Ако не ме е изпреварил някой и не ми я откажат, ще си имам Datura Noir. 🤐 След което ще ви пожелая всичко най-хубаво и се отписвам от темата. 😁

# 566

Скрит текст:

Съжалявам за подвеждането. Не съм поръчвал, защото имам парфюма - почти пълен тестер. Но е възможно наистина да са имали една бройка и да е продадена без да се отрази на сайта. Не виждам каква е ползата да подвеждат клиентите си, надявам се да има по-адекватно обяснение.

Не е подвеждане,  сутринта ми казаха че има наличност, само колежката трябвало  да каже каква е точно версията, тоест 2016-та или от новите. Simple Smile

Оказа се че е било налично само 2018-а, но и тя е свършила.

# 567
  • Балчик
Абе, Джемма, как можà! Satisfied Ако не ме е изпреварил някой и не ми я откажат, ще си имам Datura Noir. 🤐 След което ще ви пожелая всичко най-хубаво и се отписвам от темата. 😁
А, не как можа, а ми благодари, че ти го оставих. Щях и него да забърша, но разумът ме спря. Simple Smile
Да взема и аз да се отпиша, че вече ме е срам чак от куриера. Simple Smile

# 568
Аз също искам да кажа за Нотино и надуването на цените. Имам си в уиш листа доста нещица и мине не мине време им правя разбор. Знам им цените и когато имат "промоция" ги вдигат. В последните няколко акции си ги вдигнаха баш с 15-те процента, които даваха като отстъпка. Хич не ги обичам тези неща. Грозно е.

# 569
Скрит текст:

А, не как можа, а ми благодари, че ти го оставих. Щях и него да забърша, но разумът ме спря. Simple Smile
Да взема и аз да се отпиша, че вече ме е срам чак от куриера. Simple Smile
Joy Hug
У мен разум не остана вече... С куриерите сме си почти роднини 😆 то да бяха само парфюми, ама 🤐
Ако ми я откажат Датурата, ще ти благодаря най-сърдечно! ❤️ Сега само кротко ще ти кажа "мерси" 🌺😆😆

Общи условия

Активация на акаунт