Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 034
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Складовете, с които работели зареждали още 20 онлайн сайта, затова понякога се разминавало количеството с реалната бройка. По тази логика, до края на деня трябва да откажат на още трима поне.
 La nuit tresor a la folie траен ли е и заслужава ли си придобивката, оригиналът не ми понася, защото ми е много опушен?

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:06 от ina-mina

# 661
Проверете си следените продукти от Parfimo Simple Smile
Пуснаха мн. нови неща: Mon intense, няколко Narciso, Dior, Lancome и др.!
И всичко, което беше по интересно свърши.... 😁
На мен не са ми отказали “Жената чудо” и дано остане така когато поръчах имаше над 10 бр.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 17:49 от Ellinor*

# 662
Незнам кой сподели за YSL Mon Paris Intensement, много добра цена от Парфимо, с кода излезе 103.50 лв./90 мл. Благодаря! 🌹
От кога го дебна... 👀😁❤️

Здравей, аз споделих и се надявам да останеш доволна! Flowers Hibiscus След като го пробваш би ли споделила каква е трайността? В Дъглас Парадайс е зареден, но няма тестер (поне преди 3 дена нямаше) ........

# 663
  • Пловдив
Незнам кой сподели за YSL Mon Paris Intensement, много добра цена от Парфимо, с кода излезе 103.50 лв./90 мл. Благодаря! 🌹
От кога го дебна... 👀😁❤

Здравей, аз споделих и се надявам да останеш доволна! Flowers Hibiscus След като го пробваш би ли споделила каква е трайността? В Дъглас Парадайс е зареден, но няма тестер (поне преди 3 дена нямаше) ........
Имам го от началото на лятото и съм доволна от трайността, не съм измервала колко часа издържа, но си го усещам през деня.

# 664
Складовете, с които работели зареждали още 20 онлайн сайта, затова понякога се разминавало количеството с реалната бройка. По тази логика, до края на деня трябва да откажат на още трима поне.
 La nuit tresor a la folie траен ли е и заслужава ли си придобивката, оригиналът не ми понася, защото ми е много опушен?

Много смешно оправдание. Все едно да искам да продам 100 хляба, но пекарната, която ги произвежда да прави общо 100 и да доставя на още няколко магазина.Е как да стане?!
A La Folie-то абсолютно си струва, много е хубав!

# 665
Мисля, че с код се получава добра цена, 81-2 лв
https://www.parfimo.bg/hermes-jour-d-hermes-eau-de-parfum-za-jeni-85-ml-tester/

# 666
 На мен ми анулираха Мон Интенз.....

# 667
  • Бургас
От кога го дебна... 👀😁❤️
Не е лош този Мон Пари, аз го пробвах в Б/З пръскаха от едно мизерно малко тестерче.Харесва ми много  флаконът му, Бел те го увеличиха с кода идваше към 80лв.Но и тази цена е добра на фона на тази в моловете, няма от какво да се оплакваме.Grin Моята поръчка от Парфимо е изпратена.A La Folie изобщо не е траен при мен, задължително го пробвай!

# 668
При мен A La Folie е с много добра трайност и много любим ❤

# 669

Благодаря!Аз трябваше да го поръчам за приятелка ,първо беше 100 лв поръчах сега видях твоя линк и поръчах пак и им писах,че искам да отменя първата поръчка.
Дано се разберем ..

# 670

La Folie ми харесва за разлика от оригинала, който също не мога да издържа върху себе си, върху другите повече ми допада. За мен е траен, но някак си е по-тих, по-скромен от оригинала. По принцип ми носи същото настроение както и Yves Saint Laurent Black Opium, въпреки , че не са еднакви, но съм го прибрала и ползвам Black Opium, който учудващо се подобри от към трайност. Явно започнах да го усещам по-дълго и въпросът на трайност си е бил свързан само с моите си усещания.

# 671
Пропуснах да пиша ,че поръчката от Дъглас дойде ,липсваха мострите ,звъннах и се извиниха ,казаха че веднага ги пращат и на другия ден 1 кутия с двете мостри пристигна на адрес.

Някой отказвал ли е поръчка в Парфимо?

# 672
Да, по телефона. Утре им звънни още в началото на работния ден.

# 673
Някой да е поръчвал от парфимо тестера на Прада канди да каже дали всичко му е наред, цената ми изглежда доста разумна. https://www.parfimo.bg/prada-candy-eau-de-parfum-za-jeni-80-ml-tester/

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 19:43 от dani-ela-80

# 674
  • Бургас
Аз съм отказвала поръчка от Парфимо.Оставих им съобщение в чата и им писах мейл,понеже не можах да се свържа с тях по тел.На сутринта беше анулирана.

Общи условия

Активация на акаунт