Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 60 688
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Сега пък и дезодоранти ментета, не мога вече... Моля, сложете и един бутон за добавяне на минуси към тъпите коментари.

# 691
  • виртуално
Такива обвинения трябва да са подкрепени поне с копие на поръчката и снимки на парфюма.
Кой е толкова луд да купува део като за същите пари може да има 80мл парфюм?

# 692
Може и да съм подкрепила порочна практика чрез покупка на мостри, но за мен така е удобно - там, където живея, няма парфюмерия, в която да се предлагат хубави парфюми. А и нямаше консултант, който да ме погледне преценяващо.
Поръчах си мостри и от Нотино, пак се появиха. Допълних количката с козметика, та би следвало да са изпратили и безплатни.

# 693
  • Sofia
Може и да съм подкрепила порочна практика чрез покупка на мостри, но за мен така е удобно - там, където живея, няма парфюмерия, в която да се предлагат хубави парфюми. А и нямаше консултант, който да ме погледне преценяващо.
Поръчах си мостри и от Нотино, пак се появиха. Допълних количката с козметика, та би следвало да са изпратили и безплатни.
Не съм имала предвид да те обвинявам. Просто не редно да купуваме нещо, което ни се полага безплатно.

# 694
Казусът е елементарен, ако искате винаги при покупката фактура

# 695
Забърсах един Spicebomb Eau Fraiche - 81.90 лв с код и доставка, доста изгодно ми се стори. Smiley

https://www.parfimo.bg/viktor-rolf-spicebomb-eau-fraiche-eau-de- … aje-90-ml-tester/

# 696
Нямат отваряне тези линкове... Само аз ли имам този проблем и от настолна, и от мобилна версия? Въобще не се отварят линкове от parfimo! Имаше още към един сайт, също не се отварят.

# 697
На някой потвърдиха ли тестера Rose berberanza ?
Аз получих, че е изпратен от склада им в понеделник. Моя близка ще го получи, не са и се обаждали от куриера все още. Спиди изпращат ли съобщение за пратка, когато тябва да се получи от техен офис? От Еконт мисля, че го правят само ако изпращача е заявил такова.

Благодаря на съфорумката, която сподели линка🌷

# 698
  • София
В Еконт допълнително се заявява съобщение и се плаща около 30-40ст. и затова повечето не заявяват. От Спиди получавам и имейл и съобщение на Вайбър, и всеки ден обаждане за напомняне Grinning
Вчера цял ден гледах Armani si intense и пишеше от 1 до 3 броя в Парфимо и чаках някоя от Вас да го купи, да ми спести едни пари Joy Снощи в 23:30 пак го видях и не издържах - поръчах си го. Не съм го ползвала. Миналата зима изпръсках едно Si, но intense нямам представа дали ще харесам.

# 699
  • Sofia
Нямат отваряне тези линкове... Само аз ли имам този проблем и от настолна, и от мобилна версия? Въобще не се отварят линкове от parfimo! Имаше още към един сайт, също не се отварят.
Ако отваряш през телефон и си на wifi, пробвай да го изключиш и да отвориш с мобилни данни. Така става

# 700
И аз имам този проблем от няколко дни и мислех да инсталирам нов браузър. Явно не само при мен е така. Disappointed

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:20 от cabochard

# 701
  • София
Азалия🌺, при мен е тото - веднъж се отваря, друг път не. И през мобилна и настолна версия и през различни браузъри.

# 702
  • ново
https://www.parfimo.bg/paco-rabanne-1-million-cologne-eau-de-toi … aje-75-ml-tester/.  44.50 лв
Любим на ММ, взех му 2 бр. да си има 😀

# 703
Сега се отвори като спрях WiFi-то както каза janin4eto_87 🌺, ама то не е от вчера това... Повече от месец е!

# 704
  • Sofia
Сега се отвори като спрях WiFi-то както каза janin4eto_87 🌺, ама то не е от вчера това... Повече от месец е!
При мен вече се отваря и на wifi
Stuck Out Tongue Winking Eye
Мъжът ми е програмист ми обясни защо не се отваря през рутера, от сайта било, ама не разбрах какво. Каза - не пазарувай от такива сайтове със съмнителни сървъри Joy

Общи условия

Активация на акаунт