Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 60 965
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
На някой потвърдиха ли тестера Rose berberanza ?

# 676
  • на брега
Момичета, тестера Santal Blanc VC&A с капачка ли е?
Поръчах го вчера слепешката, а сега много ме тормози мисълта за капачката. С риск да прозвучи странно, за мен това има значение.  Yum (за един тестер на зеленото Галиано преди време обърнах света и намерих капачка).

# 677
  • София
На Ван Клийф колекцията идва с капачки.

# 678
Аз също съм писала в чата, но веднъж и неуспешно. Simple Smile Затова предпочитам директна връзка. В петък к вечер моя приятелка направи поръчка, в понеделник ситринта я отмени без проблем. Simple Smile

# 679
  • София
Привет на всички, замотах се с взимането на последната поръчка от makeup, но ето и обещания отзив.
Korloff Private Royal Oud Intense за мен е идентичен с версията Royal Oud, която тествах в реалния магазин на Notino/МОЛ Парадайз/, така че, съмнения нямам никакви за автентичност. Подозирам, че това издание просто ще замести предишното и няма да съществуват заедно. Като аромат - прекарсен и уникален ориенталец, но спирам до тук.
На питането на Elitsa_z - до преди този въпрос изобщо не обърнах внимание на капачката. Направих 2 кадъра и аха да пусна тук, но се вгледах по-внимателно и да - има нещо на 2 съседчета ръбчета. Иначе парфюма дойде перфектно опакован в изрядна и много луксозна кутия, напълно здрав целофан, празнен ход, прекрасна матово кадифена бутилка, в кадифено канапе... Ето и снмиките:

Последната снимка не ме притеснява по никакъв начин. Парфюма е перфектен, като потвърждавам и в тази версия близост с аромата Mauboussin Cristal Oud.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 20:13 от Deetron

# 680
Искам да споделя за закупен L`Instant de Guerlain EDT от сайта За човека.Тоал.вода е 50 мл и го купих за 50 лв.Бърза и точна комуникация,експресна доставка с много тестерчета на различни продукти.С удоволствие препоръчвам сайта.

# 681
Някой беше питал за Mon Paris Intensément дали е с капачка. Моят тестер на Mon Paris е без, но така ми беше подарен от магазина.

# 682
То нямаше линк към мостри, тогава когато потребителя спомена, че се продават в олх, даже беше възмущение, че в магазините не дават, като комплимент при покупка, а приятели на работещите, ги продават в олх.
Аз с търсачката ги намерих тези, от две места са взимани - единият продавач е от София, другият от Стара Загора.
Интересно, че когато исках да Закупя мостри, не да я получа като подарък, ми беше категорично отказано .. Не знам каква в тази лоша практика която имат магазините.

# 683
И преди сме коментирали, че мострите са "табу" за БГ парфюмерийните търговци.
А гледам се е заформил и кокошкарски "бусинес" в ОЛХ.
Реално мостри си има, просто си ги ползват за себе си по един, или друг начин.
Браншът не е развит.
Трябва да се навъдят и онлайн магазини, както е в Щатите, примерно, само за мостри, с хубави бутилчета, от сорта на 5-10 мл.
Но пазарът е миниатюрен, няма конкуренция.
Тук някакви 5 търговеца на кръст нищо не правят.

# 684
Във Венера има този тестер, този ли беше парфюма, който коментирахте, че е хубав

https://fragrances.bg/juliette-has-a-gun-miss-charming-edp-100ml … n-without-package

# 685
  • Sofia
Може да е наивно, но мостри няма да си купя от олх, защото чувствам, че така насърчавам тази практика.

# 686
Никак не е наивно, аз не пазарувам от такъв вид платформи.
Въпреки че много познати са си продавали какво ли не през ОЛХ, все се намира някой да купи.
Има огромна разлика между нашите "уонабита" и Ибей, да кажем.
Вярно, че и там има риск за "фал", но все пак, то са рейтинги, абе измислено е. Тук са цигански търгашески номера да изкараме днес 10 лв.

# 687
  • Sofia
То и клиентите са такива,  пазарят се  да вземат оригинален парфюм на цената на менте.

# 688
Абе и в ebay в бизнеса с отливки например се продават страшно много ментета. По чуждестранните форуми постоянно има опарени. Аз пазарувам често от ebay, но отливки от там не бих купувала като няма никакъв начин да си сигурен, че някой не си изкарва маса пари на гърба ти продавайки евтини отливки на скъпи нишови парфюми за 10$ на мл. Супер лесно е там да изиграеш клиента, който по дефиниция си купува парфюм, който не познава, за да го пробва.

Иначе на мен ми се вижда страхотна идея бизнес с отливки на приемливи цени, но сякаш на континентална Европа не е много развит този отрасъл.
И тъй като я нямам тази възможност аз директно стрелям често големи опаковки "на старо", но фалове не може да няма и в един момент трябва да им се търси нов притежател или ново приложение.

# 689
Много съм разочарована от Нотино. Много. Купих си дезодоранта на Nina Ricci - Nina. Личи си, че е допълнително бутан, самата бутилка е с два дефекта, според мен професионално е правена корекция на съдържанието. Така се подлъгах. Опитаха се да прехвърлят върху Спиди, макар, че ясно обясних проблема. Миризмата е на аерозол, с който могат да се убиват гадинки. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт