Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 60 983
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Едно приятно предложение от Парфимо - Jean Paul Gaultier Classique Wonder Woman Eau Fraiche 50 мл за 39.10 лв
https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-classique-wonder-woman … eni-50-ml-tester/

Абсолютно безобразна цена, благодаря за инфото! 😍
Айде и един спонтанен Kenzo Amour, да прави компания на Жената - чудо. 😀
А една, две думи за първия парфюм може ли, ако може и го познаваш?
Търся нещо за себе си, до около 50лв.
В Парфимо Just Cavalli беше на 37 лв и аха да поръчам скочи на 47лв,днес е 43лв.Та се чудя...

# 646
Благодаря за споделянето 🌷
Видях и едно мини на Армани и го добавих.
78.60 лв с код и доставка 🤗 Лошо тръгнах този месец... 🤔

# 647
Coco M няма проблем с трайността. Има си я. Усещам го с дни по себе си. Излъчването му е осакатено лично за мен в последните партиди. Писах, че и от различни търговци е така, не е от търговеца.

# 648
Едно приятно предложение от Парфимо - Jean Paul Gaultier Classique Wonder Woman Eau Fraiche 50 мл за 39.10 лв
https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-classique-wonder-woman … eni-50-ml-tester/

Абсолютно безобразна цена, благодаря за инфото! 😍
Айде и един спонтанен Kenzo Amour, да прави компания на Жената - чудо. 😀
А една, две думи за първия парфюм може ли, ако може и го познаваш?
Търся нещо за себе си, до около 50лв.
В Парфимо Just Cavalli беше на 37 лв и аха да поръчам скочи на 47лв,днес е 43лв.Та се чудя...

Не го познавам, но ако е в линията на другите Classique, ще го харасам. Имам Pinup варианта и Airlines и тези двата са много подобни, ако не е идентични. Този, като гледам пирамидата, и той ще е някъде там. Но няма значение, тия флакончета в един момент малко стават колекционерска страст, а за тая цена няма какво да му мисля. Обикновено са от порядъка на 80лв и нагоре. Като го получа, че пиша какъв е точно 🤗

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 13:28 от tuali

# 649
Плюс от мен за Нотино,доставиха ми Зебра pour elle Rasasi,перфектен.

# 650
От Парфимо, поръчан на 01.10, днес пристигна, тестер, нямаше кутия, с празен ход, дано няма проблем с трайността, че ме притесниха коментари на предни страници в темата.

Благодаря на потребителя, който спомена, че в Олх продават мостри, не бях обръщала внимание.
Скрит текст:

Ще може ли да ми дадете линк, за мострите

# 651
Жената-чудо изчезна яко дим от Парфимо. А бяха над 10 бройки 😂.

# 652
Жената-чудо изчезна яко дим от Парфимо. А бяха над 10 бройки 😂.
И аз се засилих ,че се чудех на наякой от тая серия,обаче няма...Smile

# 653
И аз съм изпуснала линка към олх за мостри, споделете.

Имам въпрос тези които имате % за лоялни клиенти към Елинор, комбинира ли се с други кодове?

# 654
# 655
Не Simple Smile
Но, се отразяват в кошнижата и двата кода, което леееко дразнещо 🤨
Към 86 лв излиза с код и доставка:
https://www.parfimo.bg/narciso-rodriguez-narciso-rouge-podarache … MRGhoCdgUQAvD_BwE

# 656
То нямаше линк към мостри, тогава когато потребителя спомена, че се продават в олх, даже беше възмущение, че в магазините не дават, като комплимент при покупка, а приятели на работещите, ги продават в олх.
Аз с търсачката ги намерих тези, от две места са взимани - единият продавач е от София, другият от Стара Загора.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 14:33 от stasha_s

# 657
Проверете си следените продукти от Parfimo Simple Smile
Пуснаха мн. нови неща: Mon intense, няколко Narciso, Dior, Lancome и др.!

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:03 от Ellinor*

# 658
На някой друг отказаха ли му Жената чудо? На мен ми звъннаха да ме питат искам ли останалото и да се извинят за неудобството, но от склада се обадили, че свършили бройките. Е, добре, де, но когато аз поръчах умишлено рефрешнах страницата няколко пъти и в сайта си стояха от 3 до 5 бройки. Мога да следя за евентуално зареждане, но не гарантират цена. Оценям отношението, но ми стана тъпо, че не успях да наредя 4-та бутилка на мацка в рафта. Rolling Eyes

# 659
Много тъпо 🙄 На мен не са се обаждали, когато го поръчах беше още на "над 10 бройки". Но не разбирам как успяват да продадат повече от зададените наличности... Или сами не знаят точно колко бройки имат 🙄

Общи условия

Активация на акаунт