Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 206
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Сега видях в другата тема, че Soñadora е писала за офиса в Редута. Става въпрос за същия, който е на: parfum-bg.com. Извинявайте, ако съм подвела някой, при бързането съм изписала грешен сайт. За едно и също пишем и двете. Благодаря на дамата за корекцията. Flowers Hibiscus

# 271
Някой получи ли си мострата Валентино от Нотино?

# 272
Някой получи ли си мострата Валентино от Нотино?

Аз не 😂😊

# 273
  • София
Здравейте, някой има ли представа парфюмите на Mugler Les Exceptions предлагат ли се в някой физически магазин в София?

# 274
  • ново
Едва сега успях да си взема пратката с двата тестера Girl of now. Отвори и пръснах, едно фъс ми е достатъчно 🙂 Поръчани от парфимо, добре опаковани, с капачки, доволна съм.

# 275
Здравейте, някой има ли представа парфюмите на Mugler Les Exceptions предлагат ли се в някой физически магазин в София?
Не официално. Понякога може някой да се появи и види в квартален магазин/апартамент, но не се знае дали може да се тества.

# 276
Едва сега успях да си взема пратката с двата тестера Girl of now. Отвори и пръснах, едно фъс ми е достатъчно 🙂 Поръчани от парфимо, добре опаковани, с капачки, доволна съм.

Радвам се! И аз го чакам от Парфимо Simple Smile  😂. Ще тровя хората около мен с сладост 😊

# 277
Ако някой се итересува Histoires De Parfums Moulin Rougle 1889 - 60 мл е отново наличен в Парфимо. Heart
Не издържах и поръчах един, обожавам го и ще пиша дали всичко е наред като пристигне.
Дано пристигне,защото тъкмо завърших поръчката и видях,че пак не е наличен. :/
С кода и с доставката излезе 90 лв.
Може ли линк?

# 278
Няма го, изчезнал е много бързо. Този парфюм е много желан и много красив.

# 279
  • Бургас
И много сложен и трудно се носи никога не поръчвайте Мулен руж без проби.И аз нямам ни вест , ни кост от Валентиното, хаха.

# 280
Здравейте, някой поръчвал ли е от make up Elie Saab Girl Of Now ТЕСТЕР?
Питането ми е дали идва с капачка, че много му се чудя, в парфимо пише че е със капачка тестера в мейкъп че е без, но в други такива случай от мейкъп съм получавала продукт с капачка нищо че пише без.

# 281
Здравейте, някой поръчвал ли е от make up Elie Saab Girl Of Now ТЕСТЕР?
Питането ми е дали идва с капачка, че много му се чудя, в парфимо пише че е със капачка тестера в мейкъп че е без, но в други такива случай от мейкъп съм получавала продукт с капачка нищо че пише без.

И аз имам поръчан Инсоленс от Мейк ъп (уж без капачка) дойде с капачка.Може да им пишете 😁,да попитате.На мен винаги са ми отговаряли.Много са любезни Simple Smile

# 282
Ако някой се итересува Histoires De Parfums Moulin Rougle 1889 - 60 мл е отново наличен в Парфимо. Heart
Не издържах и поръчах един, обожавам го и ще пиша дали всичко е наред като пристигне.
Дано пристигне,защото тъкмо завърших поръчката и видях,че пак не е наличен. :/
С кода и с доставката излезе 90 лв.

Ееее, не можах да го хвана! 😭
Но се утеших с 1804, който също ми беше в уишлиста за придобиване.
А Moulin Rouge, ако не се появи скоро пак, ще го поръчам от сайта им, все още има код за отстъпка за тях..

# 283
  • София
Пристигнаха мострите от Парфюми шоп. От 10 мостри само от една половината липсваше и пликчето беше мокро. Пръснах си от Moon Aoud Montale - първия един час беше непоносим с много силна миризма на дърво. Обаче след това е страхотен. Малко ми напомня на Rose Oud Alexandre.J. Всеки ден ще пробвам по един Simple Smile
Пристигна и сета на Lancome Hydra Zen от Парфимо заедно с Black Pefecto - резервен да си имам.

# 284
Здравейте, момичета и момчета.
В мейкъп има тестери на Корлоф на прилични цени. Препоръчвате ли някой от тях за "на сляпо"? =)

Общи условия

Активация на акаунт