Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 196
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Поднових си Клое Номад Абсолю - 50 мл. излиза най-изгодно в Парфимо - 98.00 лв., да знаете Wink
Ако намерите по-изгодна цена от 210 лв. за Коко Мадмоазел Интенз, 50 мл./макар, че едва ли ще падне още/, свиркайте.

# 286
Някой получи ли си мострата Валентино от Нотино?

Аз не 😂😊

и аз ги чакам, зяпам мейла , може и по телефона, не знам БГ пощи как пращат

# 287
Бг пощи пращат бързо, ама дали Нотино са ги разпратили, е друг въпрос... И аз чакам 😂

# 288
  • Sofia
Поднових си Клое Номад Абсолю - 50 мл. излиза най-изгодно в Парфимо - 98.00 лв., да знаете Wink
Ако намерите по-изгодна цена от 210 лв. за Коко Мадмоазел Интенз, 50 мл./макар, че едва ли ще падне още/, свиркайте.
Изгодно е да си го поръчаш от сайта на Шанел ( Англия). 86 паунда за 50 мл излиза 186 лв. Доставката ще е три лева - под 190 ще дойде тук. И е оригинален,опакован, плюс мостри. Аз така си поръчах оригиналният КМ и го чакам тези дни 🥰

# 289
Бг пощи пращат бързо, ама дали Нотино са ги разпратили, е друг въпрос... И аз чакам 😂

Май ще си останем с чакането. Между другото
в този сайт в момента има промоция,ако си вземете Armani Si -подарък червило 💕 (Не е Бг сайт ) Може да е в полза на някой от вас 🥴[/img]

https://www.lookfantastic.com/elysium.search?search=armani+si

# 290
За поръчка на Шанел препоръчвам feelunique (UK версията). Последно имаше 22% отстъпка за първа поръчка. Simple Smile

# 291
За поръчка на Шанел препоръчвам feelunique (UK версията). Последно имаше 22% отстъпка за първа поръчка. Simple Smile

Аз препоръчвам и Boots uk,allbeauty uk, The perfume shop uk Simple Smile  Beautybase  също Simple Smile

# 292
  • ново
https://makeup.bg/product/505589/. Някой го търсеше

# 293
  • София
Тъкмо и аз влизах с тази новина за Montblanc Signature в makeup.bg 30ml -51,51лв., 50- 79.67лв., 90мл - 100лв.

# 294
Дойде ми Qasamat Bareeq от Елинор, опакован прекрасно, както и преди, самото шишенце и кутийка са красиви. Ароматът е категорично ориенталски, унисекс е, но според мен на мъжът ми по ще стои от колкото на мен. Специфичен аромат, на него ще ми харесва за мен по- скоро не.
Чудя се да го задържа ли или да доплатя и заменя за черния Ван Клийф него поне съм тествала и знам, че ще го нося.
Или да оставя този на половинката, а аз да стрелям още веднуж на сляпо с Гърл оф Нау, че той напарво без пари в Мейкъп.
Ще помисля малко, дайте и вие акъл, че хем сърби, хем боли е моята 🤪😂
Гърл оф Нау не съм тествала, но пък е хвален и тук и от познати мои.

П.с. Остава си, мъжът ми и дъщеря ми ще го ползват кооперативно 🤪
И по- добре, защото видях в секция връщане, че тествани парфюми не връщат.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 16:59 от JACKLIN*

# 295
Днес си взех от магазина на парфюм бг ком Линстант ЕДТ.

Ето това е смачканата кутия, за мен си е, така, че си е супер. Сега го гледам и едва се удържам да не го отворя...имам си от стария, но...пък така ме сърбят ръчичките.
Магазинът е много приличен като обслужване, днес ми се обадиха за да уточним отново, че кутията е със забележки. Млади момчета с дълги коси и с татуси, много любезни, но така нетипични като образи за да продават парфюми 😁😁😁

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 08:04 от Анонимен

# 296
Скрит текст:

Тук е 199 лв за 50мл, 100мл е 285
http://www.elfragrance.bg/chanel-coco-mademoiselle-eau-de-parfum … jeni-p-15987.html

# 297
Тъкмо и аз влизах с тази новина за Montblanc Signature в makeup.bg 30ml -51,51лв., 50- 79.67лв., 90мл - 100лв.
Аз го поръчах в събота от zachoveka.com. Беше 44 лв за 30 мл. Утре го чакам.
Още е наличен - https://zachoveka.com/mont-blanc-signature-edp-30ml-za-zheni?search=signature

# 298
  • Sofia
Greene Flowers Hibiscus Благодаря за инфото...и аз отстрелях едно мини Signature .

# 299
  • Пловдив
Greene Flowers Hibiscus Благодаря за инфото...и аз отстрелях едно мини Signature .
вече го няма, но става ли за покупка на сляпо?

Общи условия

Активация на акаунт