Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 194
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
На 15.09. поръчах от https://www.juliettehasagun.com Discovery set, най-вече за запознанство с Градската кралица. На 16.09. ми потвърдиха изпращането, но до днес нямам нищо и понеже ми се изчака чакалото, го поръчах от makeup.bg за 146 лв. Надявам се да си пасне с кожата ми и да изкара прелестта, описана от macadamia (от нейн пост се запалих най-вече).
Надявам се да се харесате, върху мен наистина е приказен....много, много ми харесва....
Сега дилемата ми е Отмъстителката или Екстремната Отмъстителка......

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 16:52 от macadamia

# 331
Поредна успешна покупка от makeup, отново на сляпо - това ми е специалитет. Smiley Но последните няколко пъти се бавят доста в доставката, което започва да става леко изнервящо. Още не съм отворил Pulse Of The Night, реших да започна с мострата на Charriol Infinite Celtic Ultimate - доста луксозен аромат, въпреки ниската цена, на която се предлага. За съжаление при мен не е особено траен, освен това ми напомня Mancera Aoud Lemon Mint, - тотално различни като пирамида, но ми носят подобен вайб.

# 332
Получих LPRN Back Perfecto edp тестер от Парфимо.
На каква цена беше, че го обещах на сестра ми като изпадне, а съм се отплеснала...
Благодаря!

# 333
Получих LPRN Back Perfecto edp тестер от Парфимо.
На каква цена беше, че го обещах на сестра ми като изпадне, а съм се отплеснала...
Благодаря!

Взех го за 74,80лв., после стана 77лв. и горе-долу май на такава цена се задържа. С малко дреболийки и код с -11лв. излезе на далавера Simple Smile.

# 334
  • Sofia
От сайта "За Човека", днес ме информираха любезно, че липсва  наличност на приетата вчера  поръчка за 30 ml  Signiture . Предложиха да ме уведомят по мейл, при наличност......Та, който вчера не успя да поръча изобщо да не съжалява.

# 335
  • Русе
От мен плюс за Парфимо,бърза и точна доставка,опаковано както трябва-Armaf Hunter Intense
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Hunter-Intense-50327.html

# 336
Поредна успешна покупка от Parfium.bg, опаковане и продукти- безупречни Smiley

# 337
От сайта "За Човека", днес ме информираха любезно, че липсва  наличност на приетата вчера  поръчка за 30 ml  Signiture . Предложиха да ме уведомят по мейл, при наличност......Та, който вчера не успя да поръча изобщо да не съжалява.
Аз днес моят си го взех от Спиди. Много ми харесва, доволна съм като първа поръчка от този сайт.

# 338
Мейкъп ме зарадваха много днес! 2 от 3 са купени слепешката (само Олимпеята я познавах) и са 10 от 10! Отново не ме подведе шестото чувство и предварителното проучване 😍😍😍 Само 3-4 дни им отне доставката този път!

# 339
  • Стара Загора
Разочарована съм от https://makeup.bg/, циганят се на дребно.
Миналата седмица имах рожден ден и реших да питам мога ли да ползвам отстъпка за РД и как (имам регистрация в сайта и поръчки). Според условията в сайта им седмица преди РД трябваше да получа поздравителен мейл и при поръчка автоматично да ми се приспаднат 10 лв. при сума над 59 лв., или - 5 лв. при сума под 59 лв. Нито поздравителен мейл получих, нито отстъпка ми се формираше. Отговориха, че ще направят запитван към IT отдела им и ще се свържат с мен през тази седмица, още не съм получила окончателен отговор, пък парфюма който исках междувременно се изчерпа.
Ами мина ми желанието и мерака да поръчвам от тях.

# 340
Добре че стана въпрос за РД и Make up. Аз имам рожден ден следващата седмица и мислех да се възползвам, но явно няма да мога, защото това ще ми е първа поръчка. Но и парфюмът, който исках да поръчам свърши, така че явно ще е 0 на 0.
Там е трагедия с наличностите. 20 неща съм си харесала, и половината изчезнаха докато се наканя за поръчка и вече не знам кой месец нямат обратно зареждане. От целият ми списък само 2 неща ги има, а за две неща поръчка не ми се прави. Шантава работа са за мен.

# 341
Миналата седмица имах рожден ден и реших да питам мога ли да ползвам отстъпка за РД и как (имам регистрация в сайта и поръчки). Според условията в сайта им седмица преди РД трябваше да получа поздравителен мейл и при поръчка автоматично да ми се приспаднат 10 лв. при сума над 59 лв., или - 5 лв. при сума под 59 лв. Нито поздравителен мейл получих, нито отстъпка ми се формираше. Отговориха, че ще направят запитван към IT отдела им и ще се свържат с мен през тази седмица, още не съм получила окончателен отговор, пък парфюма който исках междувременно се изчерпа.

Да не е отишъл въпросният мейл в промоции или спам? При мен понякога идват там техните мейли.

# 342

Да не е отишъл въпросният мейл в промоции или спам? При мен понякога идват там техните мейли.

При мен беше там. Имах пратен мейл
с кодче -5лв ми намаляха от поръчката 😁. 5 лв 5 -кой ти ги дава Simple Smile Доволна съм от сайта.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 22:37 от bulgari_bs

# 343
Последната поръчка в makeup направих точно за рождения ми ден миналата седмица - на една от стъпките системата автоматично намали 10 лв. от цената. Иначе не съм получавал никакви поздравления и кодове по имейл.

# 344
Аз тази неделя имам рожден ден, получих имейл с код за 5 лв отстъпка на 20-ти септември.

Общи условия

Активация на акаунт