Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 158
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Parfumi-shop.net – всяка мостра от 5 мл в отделен плик и в огромно кашонче с изолация. Е, постарали са се хората, как да не ги похваля!
Скрит текст:

С извинения за ниското качество на снимката.

# 376
Ами похвалете ги, все пак сте си платили мострите.  И голямото кашонче си е голяма екстра! 😊 Оставаше и в найлонов плик да започнем да получаваме, че да оценяме кашончетата. Ние сме потребители и тези екстри са ни включени в цената все пак Simple Smile

# 377
Кое е "местното Нотино" и къде е Сефората "при нас"?
Франция.

# 378
Кое е "местното Нотино" и къде е Сефората "при нас"?
Франция.
Поръчвам от френското Нотино. Мостри, ако има, то са автоматично добавени в кошницата. От коя Sephora не получавате мостри? Във физическите им магазини ми е адски приятно всеки път, защото  винаги получавам “бонусчета” на каса. Онлайн Ви препоръчвам и nocibe - винаги имат интересни промоции!

# 379
Про онлайн поръчки от френската Сефора почти никога не слагат мостри, често даже тези, които дават понякога да ги избереш от сайта в пакета после липсват. А във физическите магазини много зависи май на кой ще попаднеш, но общо взето 50/50 дават по нещичко и то е съвсем малко, често не е и парфюм, а подаръци с точки както е в Америка, например, няма.

Не е по темата, но веднъж когато работех като придружител на хора с увреждания пък почти ни изгониха в една Сефора в Монпелие, въпреки че никой от групата не си е позволявал дори да пипне някой тестер и просто разглеждаха, ама явно им загрозяваме магазина или изглеждахме като прошляци. Направо дойде един господин и говорейки ни на Ти ни каза, че не може да ни помогне.

В Носибе наистина са доста по-симпатични или поне при нас и винаги дават мостри.

# 380
  • София
Да си кажа и аз за Дъглас и мострите. Щото много се ядосах тогава.
Поръчвам си парфюм. Мостри по избор имаше вариант новия на Армани и Ла Бел. Избрах ги аз и тичам нетърпелива до мола да си взема поръчката плюс мечтаните мостри. Отивам, взимам си торбата и питам - А мостри има ли? Жената ми изважда Мон Герлен и Бушрон..А, не. Леко се озъбих и тя отвори шкафчето на касата, извади от там Арманито/значи можело и имало, но твърдо ми отказа за Ла Бел. Поисках нещо мъжко.
Следващите ми поръчки със сигурност ще бъдат по същия начин. До магазин и проверка на мострите. Много обичат да се правят на утрепани.
И наистина, не малко пари изсипваме в онлайн сайтове. Могат поне едно комплиментче да сложат. Вчера от Парфюми шоп ми се обаждат да ми кажат, че като съм направила поръчка и съм приложила код, ми е паднала цената на 96 лв. ЗАтова трябвало да ми начислят доставка. Ама никъде не пише, че не се съвместяват код и цена на доставка. Пише над 100 лв. С мостричка стана над 100. Падна доставката. С кодче падна цената още малко. Пуснах поръчката. Не ми е за 4 лв, ама е дразнещо. Ми да си напишат твърдата доставка и да не си играят ама така, ама онака.

# 381
  • Стара Загора
За Франция знам, че може да дадеш празните си бутилки и да ги използваш като % намаление, когато купуваш друг парфюм. Но не мога да се сетя за кой магазин се отнасяше.

# 382
Ами похвалете ги, все пак сте си платили мострите.  И голямото кашонче си е голяма екстра! 😊 Оставаше и в найлонов плик да започнем да получаваме, че да оценяме кашончетата. Ние сме потребители и тези екстри са ни включени в цената все пак Simple Smile

Елинор, ако видиш цената на някои от мострите и най-евтината възможна цена на шишето, от което са отляти /защото това са отливки, все пак/, ще видиш, че не само кашончето не ти е включено в цената, ами продавачът е буквално "вътре" с тяхната продажба. Да не говорим каква играчка е това отливане - шишенца, етикетчета, пликове,  отделно че и те пари струват. Не случайно дават право само по една мостра от вид да се купи. Аз лично дълбоко оценявам жеста, който Парфюми-шоп ни правят с тези мостри и дори два от парфюмите, които си харесах по тях, съм решила да си ги купя именно от Парфюми-шоп, нищо че са с 5-10 лв. по -скъпи там.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 15:14 от GG_BG

# 383
Аз лично нямам оплаквания от българските онлайн магазини, защото цените са наистина доста прилични и дали ще платя доставка +4-5 лв. не ми е проблем. Да не говорим, че повечето са с безплатна доставка над определена сума.

# 384
За Сефора, това обаче аз съвсем наскоро го разбрах и не им някаква политика да го обясняват на клиента явно, защото чух от една ютюбърка. Намалението е 20%, но във Франция има такава конкуренция, че винаги има поне един магазин (Носибе, които са Дъглас, Марионо), който да има намаление от поне 25% на повечето продукти, включително парфюми и парфюмни комплекти.

Не мисля, че има много хора, които да купуват на пълна цена тук изобщо.

Adopt, които май доставят и до Белгия също имат 20% намаление, ако се върне стара опаковка от техен парфюм. Те имат и настина чудесно обслужване във всичките им магазини и правят страхотни отстъпки.

# 385

Елинор, ако видиш цената на някои от мострите и най-евтината възможна цена на шишето, от което са отляти /защото това са отливки, все пак/, ще видиш, че не само кашончето не ти е включено в цената, ами продавачът е буквално "вътре" с тяхната продажба. Да не говорим каква играчка е това отливане - шишенца, етикетчета, пликове, да не говорим, че и те пари струват. Не случайно дават право само по една мостра от вид да се купи. Аз лично дълбоко оценявам жеста, който Парфюми-шоп ни правят с тези мостри и дори два от парфюмите, които си харесах по тях, съм решила да си ги купя именно от Парфюми-шоп, нищо че са с 5-10 лв. по -скъпи там.
Стига де 😄 Както сте го написали направо да ги ожали човек, както се казва! Приятно пазаруване!

# 386
Българският бизнес като цяло е за ожалване, защото пазарът е малък и се печели много трудно. Аз знам, защото работя с такива хора. Който си мисли, че е лесно, нека пробва. Винаги влизам в положението на честния търговец и го адмирирам.

# 387
Oт това Nocibe ми се реве. Произволен пример: Idole Intense 50ml с отстъпката им излиза 120лв...Жалко, че не шипват извън Франция.
Без коментар за тукашните "промоции"

# 388
  • Бургас
Аз с моята диета ... гладувах, гладувах ... очевидно не дълго /2 месеца/ и се наградих с два парфюма - на СЛЯПО. Много съм смотана да ви кажа. Свърши ми се №5 О премиер и реших да си купя №5 ЕДТ и докато сравнявах цените и взех, че се обзаведох със съвсем други два аромата: Infusion d'Oeillet Prada и Infusion d'Amande тестери по 100 мл. Ей така, да имам и да си пръскам. Не ми се получава това с намаляне на количествата явно.
От парфимо са с бели кутии И с капачки.

# 389
Oт това Nocibe ми се реве. Произволен пример: Idole Intense 50ml с отстъпката им излиза 120лв...Жалко, че не шипват извън Франция.
Без коментар за тукашните "промоции"

Дъглас нямат ли същата промоция? Носибе ги купиха Дъглас преди 3-4 години. И всички магазини Дъглас си смениха името.

Иначе в Андора за повечето парфюми най-голямата опаковка (80-100 мл) излиза към 60 евро. LVEB 100 мл взех за 61 евро, Libre 90 ml за 60, Armani Si Passione 150 мл за 65. Изключително жалко е, че техните сайтове не доставят извън държавата, но предполагам и няма как заради митото. Но, който има път на там наистина си струва да се отиде.

Общи условия

Активация на акаунт