Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 144
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, дами! Моля за съвет. Възнамерявам да закупя два нови парфюма излезнали тази година. В момента ги има единствено в Нотино, Сефора и Дъглас. Понеже цените им не са никак малки (искам големи опаковки), има ли смисъл да чакам до Black Friday? Понеже не съм купувала парфюми на черния петък, може ли да ми кажете миналогодишните ви впечатления къде и какви намаления има и заслужава ли си да се чака?
Douglas обикновено пускат 20% на Black Friday. Notino пускат периодично % намаление от 10 до 20, трябва да се следи, но обикновено  цените са леко нагоре (можете да запазите парфюмите в кошницата).

# 406
Миналата година в периода на Black Friday в Дъглас Парадайз отстъпките бяха различни от другите магазини - 25% на аромати, 20% на ВСИЧКО (за притежатели на Beauty Card), предполагам поради същите отстъпки в Сефора.

# 407
Днес и моята кошница в Нотино беше изпразнена цялата, логната съм не съм излизала от профила си. И всичко което си пазех отиде на кино, вчера слагах едни козметики..

# 408
Моите стояха с дни в кошницата и без да съм логната. Днес изчезнаха. Аз помня какво имах, но вече ги няма на сайта мострите на парфюми.

# 409
Предполагам, че е бъг някакъв, защото като кликна върху кошницата, не ме прехвърля там, а си остава на страницата, на която съм.

# 410
  • Sofia
Аз пък сложа ли нещо в кошницата, още същия ден получавам мейл с подсещане, че има нещо в нея.

# 411
Я, и моята кошница днес е празна. За пръв път се случва 😳 Явно не им харесва да колекционираш продукти на стари цени 😀

# 412
Veka, ясно, че като се разнесе офертата във форума и вероятно заявилите желание са се увеличили многократно, а те разполагат с ограничен брой мостри и вероятно няма да има за всички желаещи, но как пък един човек не се похвали с получено пакетче. Както и да е, ако имах чак такъв зор щях да отида до мола да го пробвам, но тъй като много ме издразниха  реших да ги захапя и за това. Smiling Imp
 Моята кошница я изпразват от миналата седмица още през ден-два, логната съм, не съм сменяла браузър и не съм излизала от профила си. Иначе и аз редовно получавам подсещащ имейл, ама човек дори и да има доброто намерение да го използва, не може. Grinning

# 413
  • София
Нещо много започвам да се дразня на Нотино, от една седмица тръгвам да правя поръчка и нещо все ме разсейва, а те всеки ден ми изпразват кошницата и се започва от начало добавяне и съответно нова цена. Rage
А гафа с мострите пък даже няма д го коментирам. Не, че са длъжни да ги изпращат без поръчка, но поне да не бяха прави обявление въобще.

Логната ли си? Моята кошница си стои винаги, както съм я зарязала, вкл с цените, на които съм добавяла.
Вече не. Всяка вечер кошницата се изпразва. От този понеделник така.
Всеки ден си избирам и добавям нещо и си го оставям. Всяка вечер напомняне по мейл получавам от Нотино за забравени неща в кошницата. На сутринта кошницата ми е празна.

# 414
Нотино премахнаха мострите от сайта си.
Вече я няма категорията, която излизаше при всички парфюми в левият панел с филтри.
Пробвах и линка, който беше публикуван тук преди няколко дни, той също е невалиден.

# 415
  • Sofia
Дойде ми пратка от нотино и се надявах вътре да са сложили безплатната мостра, за която се регистрирахме повечето. Уви, нямаше нищо освен това, което бях поръчала.

# 416
На мен Дъглас са ми сложили мострата този път.

# 417
На мен Дъглас са ми сложили мострата този път.
Относно Douglas и предоставените мостри от тях - последна покупка от физически магазин за около 270 лева, само декоративна козметика на EL&YSL, като никой от продуктите не беше на промоция. Явно не случих на консултант. Споделих, че ме интересуват мостри на бяла козметика и ето какво получих:
Пропуснала съм да снимам една мостричка на дневния крем от същата серия като очния серум.
Парфюмните мостри получих на касата, като се бях поинтересувала за друга мостра, която естествено липсваше.
За сравнение при покупка от физически магазини в Холандия и Германия, консултантите са много по-щедри и се съобразяват с това от които се интересува клиента. Там съм получавала и талони за намаление при следваща покупка. Не е въпроса само в мострите, а най-вече в отношението - не е нужно да се чувстваме неудобно при 10 минутното ровене в шкафчета и чекмеджета и мрънкане, че мостри няма.

# 418
Има мостри, но се изсипват в джобовете на приятелки, на колежки от съседните магазини...

# 419
Те някои и ги продават даже. Постоянно виждам пакети с мостри, често на най-новите парфюми в момента във Vinted например. Специално затова не мисля, че веригата са виновни, но аз вече мисля да пиша един учтив мейл на CS всеки път като ми кажат, че няма.

Общи условия

Активация на акаунт