Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 61 148
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Oт това Nocibe ми се реве. Произволен пример: Idole Intense 50ml с отстъпката им излиза 120лв...Жалко, че не шипват извън Франция.
Без коментар за тукашните "промоции"

Дъглас нямат ли същата промоция? Носибе ги купиха Дъглас преди 3-4 години. И всички магазини Дъглас си смениха името.
.

Имаха оня ден 20% или нещо подобно, точно Идол Интенз гледах, че може би бих взела и 50ца. Излизаше с отстъпката oколо 160лв...

# 391
  • Пловдив
Някъде да сте срещали "rose in rose" louis vuitton...?

# 392
Българският бизнес като цяло е за ожалване, защото пазарът е малък и се печели много трудно. Аз знам, защото работя с такива хора. Който си мисли, че е лесно, нека пробва. Винаги влизам в положението на честния търговец и го адмирирам.
По принцип съм съгласен за пазара, и като сложиш манталитетчето, и на търгаша, и на клиента, мхм.
Обаче, точно големите сайтове, 3-4 са от първата страница, са "филиал" на "дропшип" принцип, и са навързани и с "афилиейти", като свински черва, и никак не "разчитат" на БГ клиентелата толкова, още повече на "тесния" кръг "БГ мами". SunglassesMoneyDollarEuro Но си развързвате кесиите, това не пречи. Moneybag
Цените на много от продуктите тук са по-евтини от навън, факт. И не говоря за "ритейл".
Изкуство е това да вземеш на клиента парите, още повече с усмивка, и още повече да се върне, и връща за още, както и препоръки колко сме доволни "от уста на уста".

# 393
  • София
Днес в офиса е парфюмна вакханалия. Дойдоха три поръчки накуп.
Ланком и Картие са от мейкъп.бг и имаше мострички на козметика и в двете пратки. Шанел-а е от парфимо.бг за 116 лв с кода. Доволна съм !

# 394
Скрит текст:
Българският бизнес като цяло е за ожалване, защото пазарът е малък и се печели много трудно. Аз знам, защото работя с такива хора. Който си мисли, че е лесно, нека пробва. Винаги влизам в положението на честния търговец и го адмирирам.
По принцип съм съгласен за пазара, и като сложиш манталитетчето, и на търгаша, и на клиента, мхм.
Обаче, точно големите сайтове, 3-4 са от първата страница, са "филиал" на "дропшип" принцип, и са навързани и с "афилиейти", като свински черва, и никак не "разчитат" на БГ клиентелата толкова, още повече на "тесния" кръг "БГ мами". SunglassesMoneyDollarEuro Но си развързвате кесиите, това не пречи. Moneybag
Цените на много от продуктите тук са по-евтини от навън, факт. И не говоря за "ритейл".
Изкуство е това да вземеш на клиента парите, още повече с усмивка, и още повече да се върне, и връща за още, както и препоръки колко сме доволни "от уста на уста".
[/spoiler]
Е, хайде сега. При тази конкуренция търгашът в тази ниша не вирее. Но виж манталитетът да се цепи стотинката от клиента е налице. А и да се прави сметка на продавача също. Аз лично не дребнея, предпочитам да ми е лесно, опростено и достъпно. Няма да се вейна да поръчвам от чуждестранен сайт с 2454 врътки, превозвачи и т.н. За мен това е твърде ангажиращо времето, мисълта ми. При добри цени на парфюма не ми пречи да си поръчам дори и + 10 лв. горница. Дори често поръчвам с доставка до офис на магазина, защото така или иначе се разхождам денем и за мен е удоволствие. Има и черни петъци, коледни и тем подобни разпродажби. Както кажах, мен ме устройват бг парфюмните онлайн магазини, който не е ок, пазарува в чужбина. Аз проблем нямам.

# 395
На makeup много им се радвам заради огромния избор, но ме загубиха почти скоро, когато ми казаха как не могат да добавят продукт към поръчката, както и с техните променливи цени за секунди време точно цъкнах голям размер продукт и в количката изведнъж стана пари  отгоре от което пише на страницата,стотинки отгоре ама все пак,ако нямат толкова марки - отиде .......

# 396
  • Бургас
Днес в офиса е парфюмна вакханалия. Дойдоха три поръчки накуп.
Ланком и Картие са от мейкъп.бг и имаше мострички на козметика и в двете пратки. Шанел-а е от парфимо.бг за 116 лв с кода. Доволна съм !

Поничке, направо ме стрелна в сърцето, парфюмите са у-н-и-к-а-л-н-и.Как ме нацели не зная, но и трите парфюма са ми любими! Имаш страхотен вкус, със здраве ги ползвай.

# 397
Базила, ок, де. Simple Smile
Така е.
И аз така процедирам, обичам да ми е easy по възможност всичко.
Викаш тези разлики от 1 левче или 0.99 ст., са заради цепещия бг клиент.
Или зачеркната "стара" цена, надута до безбожност, даже по-висока от "в мола", и сложена "отстъпката" "реална". Smile
Един от големите плюсове, че сме в София, е именно възможността за избор.
Аз вече толкова съм свикнал, че съм го приел за даденост, и не търпи кофти отношение. Тегля баста, и не ми дреме.
А реално в моловете тествам и си правя "оглушки" с "консултантките". Sunglasses

О, Кристалина, има ли нещо да не ти е л-ю-б-и-м-о. Joy

Абе, къде е "Сънчето", не съм я чувал и виждал отдавна. Да не е на "меден месец"?

# 398
Има сайтове и сайтове. За български ми е думата. Скоро проявих интерес към продукти на производител. Любезни, изчерпателни, ама бавни... Отговарят след часове. Оправдаха се, че момичето, което им поддържа сайта и връзката с клиенти, било напуснало и видиш ли, чорбаджията си прави труда да отговаря, но е зает и го прави на добра воля, ма когато - тогава. След като проявих интерес към техните продукти и казах, че ще си поръчам, вдигнаха цената на всичките с 40 лв. Ми няма да поръчам!
Друг пример - получих поръчка, не ме удовлетвори. Обадих се, поисках замяна с доплащане. Никакъв проблем! На следващия ден поръчката беше при мен. Като условието да я получа беше, да доплатя разликата и да върна предишната поръчка за тяхна сметка. Ами пак ще ги имам предвид за в бъдеще, ако ми потрябва същото нещо. Така че, всякакви търговци има за всякакви претенции. Като някой не ми изнася, не ползвам "услугите" им повече, това е. Избор има достатъчен.

# 399
Скрит текст:
Базила, ок, де. Simple Smile
Така е.
И аз така процедирам, обичам да ми е easy по възможност всичко.
Викаш тези разлики от 1 левче или 0.99 ст., са заради цепещия бг клиент.
Или зачеркната "стара" цена, надута до безбожност, даже по-висока от "в мола", и сложена "отстъпката" "реална". Smile
Един от големите плюсове, че сме в София, е именно възможността за избор.
Аз вече толкова съм свикнал, че съм го приел за даденост, и не търпи кофти отношение. Тегля баста, и не ми дреме.
А реално в моловете тествам и си правя "оглушки" с "консултантките". Sunglasses

О, Кристалина, има ли нещо да не ти е л-ю-б-и-м-о. Joy

Абе, къде е "Сънчето", не съм я чувал и виждал отдавна. Да не е на "меден месец"?

Е, ама кои са тези коректни продавачи с отношение и на добри цени, де? Не се заяждам изобщо, искам да разбера, за да им бъда клиент и аз в бъдеще.

# 400
Синия чай на Булгари на много хи аса цена в bellamia https://bellamia.bg/parfyumi/uniseks-parfyumi/bvlgari-eau-parfum … -edc-75-ml-unisex
Както и се е появил отново Gala A L'Opera Korloff https://bellamia.bg/parfyumi/damski-parfyumi/korloff-gala-a-lope … m-100-ml-za-zheni

# 401
Нещо много започвам да се дразня на Нотино, от една седмица тръгвам да правя поръчка и нещо все ме разсейва, а те всеки ден ми изпразват кошницата и се започва от начало добавяне и съответно нова цена. Rage
А гафа с мострите пък даже няма д го коментирам. Не, че са длъжни да ги изпращат без поръчка, но поне да не бяха прави обявление въобще.

# 402
Здравейте, дами! Моля за съвет. Възнамерявам да закупя два нови парфюма излезнали тази година. В момента ги има единствено в Нотино, Сефора и Дъглас. Понеже цените им не са никак малки (искам големи опаковки), има ли смисъл да чакам до Black Friday? Понеже не съм купувала парфюми на черния петък, може ли да ми кажете миналогодишните ви впечатления къде и какви намаления има и заслужава ли си да се чака?

# 403
  • София
А гафа с мострите пък даже няма д го коментирам. Не, че са длъжни да ги изпращат без поръчка, но поне да не бяха прави обявление въобще.

Чак пък гаф!? От сайта на Мюлер ми бяха пратили имейл дали искам да тествам новия Angel Nova и това беше преди официалното му лансиране. Отговорих с "да" и го забравих, получих виалчето след месец и половина може би. В крайна сметка надали 5 човека само са поискали мостра!?

# 404
Нещо много започвам да се дразня на Нотино, от една седмица тръгвам да правя поръчка и нещо все ме разсейва, а те всеки ден ми изпразват кошницата и се започва от начало добавяне и съответно нова цена. Rage

Логната ли си? Моята кошница си стои винаги, както съм я зарязала, вкл с цените, на които съм добавяла.

Общи условия

Активация на акаунт