Изпитани сайтове за парфюми - 32

• 60 989
  • 751
  •   1
Отговори
# 585

Днес ми пристигна парфюма от Make up -Elie Saab Girl of now .Закупен на сляпо 😁💕.Бях чела ревю на Денси,после и вашите отзиви  тук. Емии въпреки слабото ми обоняние ,страшно много ми хареса.Точно моят аромат ❤❤. Не го усещам толкова сладък.Очаквах да е някаква сладка бомба, .но не е 😁 или поне аз не я усещам Simple Smile .Страшно много хареса.Да се надяваме,че не е менте Simple Smile Макар,че за сега от Мейк ъп -не съм попадала на такъв продукт.
Тестерче е, с капачка.Добре опакован,бяха ми сложили и мостра 😁 крем за лице Simple Smile на някаква полска марка. Така,че +1 за сайта на този етап.
Стабилно се напръсках 😁 да видим 😊.

# 586
Нямам късмет с BLACK XS. В момента, в който съм бил направил поръчка, вече някой преди мен ме е изпреварил и не е останала бройка за мен. Остана ми само donbaron като опция. От донбарон да е поръчвал някой?

# 587
Добре, че обърнахте внимание. Аз ви подведох. Прощавайте.

Аз също имам 2 парфюма поръчани от Парфимо(тестери) Zadig&Voltarie This is her.. Никаква трайност.30 мин.Имала съм парфюма от Ук- съвсем по-друг начин-трайност,аромат.
Същия проблем, със същия тестер имах и аз. Никаква трайност. И не беше проблемът в моя телевизор, тъй като не ми е първото шишенце на този парфюм. Поръчвала съм и други парфюми от там, които са били читави. Но се въздържам да поръчвам тестери, именно заради този случай.
Сега се сетих и че sesil99 се беше оплакала от същото. Проверих публикациите ѝ - за същия парфюм е оплакването и пак за нетрайност. Тя може да потвърди.
Преди време поръчах Ричи Ричи на Нина Ричи от същия сайт за приятелка, на която ѝ е любим парфюм, съответно ползван дълго време. Беше се оплакала, че не го намира вече и мислех, че ще я изненадам приятно. Впечатленията ѝ бяха същите - че парфюмът, сравнен с предишните ѝ шишенца е нетраен и не го усеща. Аз също не съм го усещала върху нея, а сме заедно почти всеки ден.
Пак казвам, имала съм страхотни попадения от Парфимо, но има и издънки, трудно обясними за мен.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 12:17 от brumchilka

# 588
Крайно време е и Парфимо да си вземат бележка и да има начин да връщаме стока в определеният от закона срок.
Дори и да е пръснато от парфюма има начин да го продадат на по-ниска цена. Мисля в Нотино имаше такава опция. Няма да рефлектира особено върху продажбите им, дори ще подпомогне оборота.
Ще се радвам и да прекратят безумното въртене на цените- всички сайтове визирам. Не е възможно да гадаем на кафе каква ще е цената на продукт, който следим, промяната на цените в количката пък е абсолютно недопустима.

# 589
Онлайн платформите на " Конкорд" имат ли промо кодове? Сайтовете perli и parfum.bg

# 590
  • София
Онлайн платформите на " Конкорд" имат ли промо кодове? Сайтовете perli и parfum.bg
Не

# 591
Скрит текст:
Същия проблем, със същия тестер имах и аз. Никаква трайност. И не беше проблемът в моя телевизор, тъй като не ми е първото шишенце на този парфюм. Поръчвала съм и други парфюми от там, които са били читави. Но се въздържам да поръчвам тестери, именно заради този случай.
Сега се сетих и че sesil99 се беше оплакала от същото. Проверих публикациите ѝ - за същия парфюм е оплакването и пак за нетрайност. Тя може да потвърди.
Преди време поръчах Ричи Ричи на Нина Ричи от същия сайт за приятелка, на която ѝ е любим парфюм, съответно ползван дълго време. Беше се оплакала, че не го намира вече и мислех, че ще я изненадам приятно. Впечатленията ѝ бяха същите - че парфюмът, сравнен с предишните ѝ шишенца е нетраен и не го усеща. Аз също не съм го усещала върху нея, а сме заедно почти всеки ден.
Пак казвам, имала съм страхотни попадения от Парфимо, но има и издънки, трудно обясними за мен.
Явно има да.Имала съм Нината-купувах си я от Лондон-голяма трайност при мен. Дори и тук в Бургас-да кажеш,че от климата.Еднакво се развиваше като парфюм. Както и Zadig-a. Там ок влажен климат, плюс това живея в Бургас -пак е влажно 😁. Не знам. Може и аз да съм дръпнала тогава късата клечка с тези Zadig&Voltarie Wink Мина замина 😂🥴 .Изпърсках го 😂

За сега се въздържам от поръчки от Парфимо 🤷🏽♀..Въпреки хубавите коментари.Основно от Венера и Мейк ъп пускам поръчки от Бг сайтове.За сега всичко е ок,но знае ли човек Simple Smile Хубав ден.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 16:13 от bubanka

# 592
Мерси, пуснах от elinor.bg. За пръв път си поръчвам тестер, дано имам късмет

# 593
и аз поръчах тестер на този парфюм ( This is her) от Парфимо и не усещам трайност , може би макс 1 час.
Но тъй като не съм го имала досега, не ми прави чак толкова впечатление .
Но сега като споделихте и аз го потвърждавам това за усещането на аромата.
Не знам дали е менте, но за 46 лв 100 мл явно толкова.

Поръчах и тестер на JImmy Choo Fever пак трайност максимум 30-45 мин.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 16:14 от bubanka

# 594

Как дойде тестера?Имаше ли капаче и панделка?И откъде го поръчахте?

# 595
От parfumi-shop, тестера идва с “шапчица и шал”. До скоро беше на промоция и с още -5% се получаваше добра цена!

# 596
От parfumi-shop, тестера идва с “шапчица и шал”. До скоро беше на промоция и с още -5% се получаваше добра цена!

Благодаря за включването!И аз от парфюми шоп поръчах преди малко HERMES TWILLY D´HERMÈS EAU DE POIVRÉE.Цената беше 89,99.Ползвах код  October ( - 5 %), и дефакто спестих доставката.

# 597
Или, ако разликата до 100лв е малка, може някоя мостричка да се добави Simple Smile (макар да не са от интересни за мен аромати)

# 598
Поръчах и тестер на JImmy Choo Fever пак трайност максимум 30-45 мин.
От Парфимо? И моят тестер е от там при масовата поръчка на Fever. Трайност - почти цял ден.

Крайно време е и Парфимо да си вземат бележка и да има начин да връщаме стока в определеният от закона срок.
Преди време писах на КЗП за ценообразуването им и подскачащите между бутона "сложи в кошницата" и кошницата цени, и те отговориха, че сайтът продава у нас, но търговецът не е регистриран в България и не могат да му кажат нищо за ценообразуването или нещо подобно. Аз го разбрах като: нашите закони за търговия, не ги засягат особено, щото не са български фирми, регистрирани по нашите търговски закони. Те и емаг не са, ама за тях важат, та съвсем не ми стана ясно, но сигурно и за връщането ще отговорят така, което е все тая де.
Хора, наистина, при толкова страхове, които имат някои; при толкова "греди", споделени тук; при толкова други сайтове... ами не поръчвайте никога повече от Парфимо!

# 599
  • ново

и аз поръчах тестер на този парфюм ( This is her) от Парфимо и не усещам трайност , може би макс 1 час.

Не знам дали е менте, но за 46 лв 100 мл явно толкова.

Можете ли да кажете кога е купен тестера на This is her за 46 лв., никога не съм го срещала под 60 лв.

Общи условия

Активация на акаунт