Ех , така се допълват тези двамата Съдбата и късмета ги събра. След спечелването на конкоруса още същата вечер е получил предложение от Аксой. Аксой е с усет за сериали и чифтите. Където е горяло пак ще гори.
Никой не може да ме убеди че няма да им се получи втори път . Е , не са 20 годишни, това е тръпката и майсторството. Единствено глупостите дето и пишат могат да откажат Хазал. Бързо събраха Ардуч и Елка след Любов под наем да направят филм. Все се каня да го изгледам. Време за щастие. Не пожъна кой знае къв успех.Може би защото наистина избързаха с повторението. Нашите хората ги жадуват и прават акции. Един филм поне. Що пък не и фантастика или приказка.

Марги тенкс за душичката и останалите гифки

Иде ми да го гушнааа.
Като порастне ще стане още по - голяма звезда.
Ох и мен ма мързи да търса от онези търкалкящите се за блатната вещица. Шамано - вещица пиявица да я прекръста ма става чок дълго .

Преди малко мернах качила гривата , разни коси вее на яхтата.
Аз съм си добре , не съм открила още вторите фемири, макар да ми харесват и грабват някой екранни чифтета.
Марги ,за Вратата щях да питам каква го играе гаджето на Арас у твоя сериал ? Лелята на Сюрея от Невестата е в комедията. Тя каква го играе?