ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 147
  • 735
  •   1
Отговори
# 195

Ех ,  така се допълват тези двамата  Съдбата и късмета ги събра. След спечелването на конкоруса още същата вечер е получил предложение от Аксой. Аксой е с усет  за сериали и чифтите.   Където е горяло пак ще гори.
Никой не може да ме убеди че няма да им се получи втори път . Е , не са 20 годишни,   това е тръпката и майсторството.  Единствено глупостите дето и пишат могат да откажат Хазал. Бързо събраха Ардуч и Елка след Любов под наем да направят филм. Все се каня да го изгледам. Време за щастие.  Не пожъна кой знае къв успех.Може би защото наистина избързаха с повторението. Нашите хората ги жадуват и прават акции. Един филм поне. Що пък не и фантастика или приказка.

Марги тенкс  за душичката и останалите гифки Kissing Heart
Иде ми да го гушнааа.
Като порастне ще  стане още по - голяма звезда.

Ох и мен ма мързи да търса от онези търкалкящите се за блатната вещица. Шамано - вещица пиявица да я прекръста ма става чок дълго .Joy
Преди малко мернах качила гривата , разни коси вее на яхтата.

Аз съм си добре ,  не съм открила още вторите фемири, макар да ми харесват и  грабват някой екранни чифтета.

Марги ,за Вратата щях да питам каква го играе гаджето на Арас у твоя сериал ? Лелята на Сюрея от Невестата е в комедията. Тя каква го играе?

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 21:52 от femmi2

# 196
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Но заради последното, което си намерих за гледане направо съм с диагноза. :rotflmbo: Ex, как ли се изписваше кода на онази търкалящата се емотиконка, другите се визуализираха това не ще...
Я да видим   rotfImbo  . Онзи ден я ползвах тази емотка в друга тема и си излиза.
Маргарелче, трябва да оставиш по още един интервал пред и зад кода, че да има място да се разрита човечето. Joy

# 197
  • Пришълец
Профи, благодаря! Другият път ще е по твоя начин. Стана ми навик да изписвам, но понякога не се справям с интервалите и ей го резултата на предната страница Laughing

Феми, Фико си е само за гушкане. Десет пъти го изгледах видеото. Колко пъргаво крачи. Погледна умно Йълдъз и я прикани да продължи да го води Laughing

За Вратата: лелята на Сюрея е майка на главния, гаджето на Арас - бившата му.
Ако си без сериал, загледай го този,  не губиш нищо Joy Ама че реклама му правя, олях се Joy

# 198

Днес сме на чай . Какво ли стана с неговият филм , пълна мъгла .  Дали пък няма да го осъществи ?Rolling Eyes

по един сок с Хаканчо Tropical Drink
от архивите . Ех , какви времена .  Стил и красота ! Heart Eyes Сега се молим за една снимчица Unamused

Чагатай, Джейда Атеш, Юсуф Акгюн между съемками "Назвала ее Фериха"
https://www.youtube.com/watch?v=z3ApcRiepno&feature=youtu.be
клип фемирски . Какво прават , ама като го изгледах , още ме държи и ми стана едно мило.  Уникално се привличат Flushed

Турецкая пресса сообщает о романтических каникулах Кыванча Татлытуга и Башак Дизер. Знаменитый актер перед началом работы над новым сериалом отправился в Мармарис, где проводит время на яхте вместе с супругой и друзьями. Также вместе с ними находится Дуйгу Сарышин. Журналисты предполагают, что большой друг Кыванча и возлюбленный Дуйгу Чагатай Улусой также находится в этой компании, однако удивляются почему он не появляется в кадре, старательно прячась от объективов.

Е ,това са красиви гледки и залези за снимки:heart_eyes:
Киво ползва рядко ИГ ,но сега е качил семейната идилия.
Журналистите им прави впечатление че всеки се нащрака и си ползват хората мрежите ,Чаатай избягва снимки и социалки.
Кво толкова ще стане ко качи едно фото.?
Какъвто и вид да е не му пука доказал го е. Ама тези папараци нерде блеят кво като не е лято ,я идете и си свършете работата. Ама не щем тип лигавни ,като това лято Imp Нашия да и оди по акъла и оназ да му се зъби ,като акула.
Човек не се променя лесно . Такъв е  любимеца ,  не се родила тази , която ще го промени и лудне да ни шашардиса с активност .  Не че искам да и гледам физиономищта на Дуда с тех двамата , нито на новата ко е същата . Поне вкуса му за брюнетки и каки не се променя.
Щастието обича тишината.  Сега открива нови - стари места , говори си с рибите и така.  Ко не беше мъпета и пиара , може би сега немаше да се покрива толкова и да излиза често. Може би му е омръзнало  по баровете .

=======================
ново от нашия Фико , нали сме му виртуални лелки , каки .

на гости на Нур Фетихоглу - момичето е дъщеря й.  Фико е неустоим ,  мадамите го целуват. Kissing Heart

Один из самых авторитетных американских журналов Variety публикует статью о новых проектах Нетфликс, иллюстрируя ее трогательным кадром из нового фильма Боевой тупик .

Авторитетно издание  в чужбина публикува статия за новият филм на Чаатай Улусой .

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 19:13 от femmi2

# 199
  • Пришълец
Феми, да ти кажа и мен още ме държи...

... и скоро няма да отмине Joy

Бел, това не успях да го схвана, някакво несъответствие ли е имало със сцената в оригинал.
Още онзи ден ми направи впечатление, но се връщам на същото чак сега Joy

Цитат
с нашия дублаж  някъде останах и поразочарована, като например с момента когато Емко и Фера в леглото си говореха за Джансу Joy

# 200
Засега това, че минем ли още някоя страничка ще се чудя адреса и за тях къде да го търся Joy

Пробвам да извадя гифките от спойлера ,но съм през телефона и каквото стане.
Марги ,вижда ли се нещо ?

Принц Емир и неговата фея. Това име Емир ми е от любимите . Не заради Ча ,а защото наистина е готино. На Ча му отива екранното име . Принцът на нощта.
Приказка за любовта и класата беден ,богат . Приказка стара ,колкото света .
Но по такъв начин я пресъздадоха ,че те стиска за гърлото. Най необяснимото как 20 годишни келеши направиха това ? А,може би защото са млади ,невръстни и Ча още неупотребен. Сега пак играе не може да прикрие ,когато  не му е кеф и на сърце.

Маргиии ,нема минаване тихата ни лудост . Нали затова сме баджаначки Joy
Чачослав ко знае кво му мисла ,ама да е греховно красив ,щото иначе трудно....
Но отвратителната визия за филма му прощавам. Какво ли ще правим до март ко нема проект и чЕкаме премиерата.
Драскачите не познаха за психоложката.
Нетфликса не обявиха нищо затова.
Доста проекти ще правят. Ардучев също намаза с тех. Сонга ще бъде там. Сончето я харесвам знаете .
На Киво проекта го очаквам . Ще е интересно приключенски стил с ефекти.
Киво обича морето ,подготвя се за ролята. Феновете се питат ще има ли ашк или йок ,изобщо женски персонаж.
Нема как да нема ,и при нашия има и ги подпре до стената   Ааах ,как го умее това. Не ми омръзва да го гледам . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 201
  • Пришълец
Феми, виждат се, само моите думи над тях трябваше в цитат, ама и така става. Сонгюл с Ардучев в общ проект ли ще са?

Ча и Хазал точно с това ни грабнаха - млади, в известна степен първични и се сляха с образите, които пресъздават. Сега никой от тях не ми е чак дотолкова впечатляващ, но както казваш тихата лудост няма минаване Joy

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 10:54 от Маргарита Н.

# 202
  • Варненска клюкарка

Но заради последното, което си намерих за гледане направо съм с диагноза. :rotflmbo: Ex, как ли се изписваше кода на онази търкалящата се емотиконка, другите се визуализираха това не ще...

:Марги тука май всичките сме с диогнози Joy На мен първите са ми от латино сериал, таман ги преболедувах към 6 години и се насадих на Фемирите, ама там диагнозата ми е хронична, преболедуване няма Joy Мисля че трети път няма да има.

Бел, това не успях да го схвана, някакво несъответствие ли е имало със сцената в оригинал.
Още онзи ден ми направи впечатление, но се връщам на същото чак сега Joy

Цитат
с нашия дублаж  някъде останах и поразочарована, като например с момента когато Емко и Фера в леглото си говореха за Джансу Joy
Това е заради факсовете - Белка гледа на турски и си мисли че в диалозите си говорят едно, пък българския дублаж месеци по-късно и изясни нещата които не и бяха ясни. С други думи, на моменти се оказваше че бих предпочела да не знам превода, като в случая когато първата нощ на острова в леглото Фера говореше на Емко за Джансуто. Пък той такъв поглед и беше вкарал там, галещ, нежен, изпълнен с възхищение, направо мечта, няма жена която да устои на такова нещо, викам си брех, какво му говори девойката че я е зяпнял така а то.... newsm09 И още няколко такива разминавания с фяксовете имам, ама то диалозите не винаги бяха силната страна на АФК.

Фемо, това Ча на масата с приятели нова снимка ли е?

Маарги, за Карагюла аз гледах сцената в която Баран разбира истината която ние зрителите чакахме 100 серии, но на турски не ме разчувства, както знаеш аз точно там изоставих сериала. Мерт беше доста равен като звучене, а бабетката във вечно сълзливата си интонация, по нищо не се различаваха от десетки други ключови моменти. На мен не ми въздействаха както очаквах да се случи в този момент.За мен липсваше онзи момент  в който да изгърми всичко и най много  най-потърпевшите в историята. Иначе сериалът беше уникален  най малкото че и друг подобен не съм срещала където всеки е главен в някакъв момент и със своя история която върви паралелно с тази на останалите. Всичко тръгва от раждането на Баранчо, но всеки има дял в неговата драма която обърква и собствения им живот в различна степен.
Казвала съм колко много пъти съм си мислила какво ли щеше да е ако момчето от затънтената провинция се играеше от Ча. Още повече с видът му от първите серии на Мъпета, още повече че с Мерт имаха доста добра прилика - до някакъв момент преди нашия да му висне носът и да се разплуе. В сериала нямаше любовни сцени, но пък имаше много драма и насилие, това щеше да накара Ча да се разгърне минимум както в ПЕ. Не случайно още тогава имаше хора които икскаха да го видят с Айча, въпреки че по другия канал вървяха легендите за голямата любов.....

# 203
Навън съм и ми блести слънцето ,като пиша. Времето е перфе. Nature Sunny

Не ,Бел ,не е нова снимката от масата.
Стара е га обикаляше за неговия филм,на който е режисьор и сценарист.

Сега нали е с мустаки ,ама може да ги е махнал . Като бега от обективите как да разбере човек.
Да допълня ,че ко играе по книга от психотерапевтката се пише ,че не е изключено да е по тв 8 или новата нет платформа на Арджун.
Въпроси много ,Отговори Йок !
Мълчи ,като любимите си риби барабар с Гинчо. За Хазал не е ясно ще играе ли в Пера Палас .
Даже си представих нашите хора в ролите. Ча ша го играе красивия собственик на бар. Хазалка ще е журналистката ,която пише статия за легендарния хотел. Изведнъж попада в стая от миналото и разбира, че се готви заговор . На помощ и се притича мениджъра на хотела. После среща собственика на бара ,пламват искри.

Марги ,няма да са заедно Ардуч и Сонгюл. На Борко ще му партнира кадъната ,която спрягаха за Чачослав.
Името й трудно го пиша. Гьохче Бахдахар.
Запазена кадъна е. Игра и в МП с кака.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 21:01 от femmi2

# 204
  • Пришълец
Така ли? Гьокче Бахадър с Ча ли я спрягаха. По-добре не.

Бел, сега те разбрах, казваш всичко било в твоята глава,:35: а не както аз си помислих някакво несъответствие идващо от превода.
Аз пък в нетърпението си да видя как завършва намерих го някак си финала, попадам първо на сдобряването в парка ама не разбирам и думичка на турски ”с мен ли си” го изтълкувах като ”ще се ожениш ли за мен” щото веднага следва маргаритената сватба Joy
Иначе Емковите погледи ги знаем, галещи и нежни, сякаш нищо друго освен тях двамата не съществува и времето е спряло... Пък тя милата все намираше начин да му скърши хатъра. В къщата в планината или пък в университета беше, той захласнат, а тя както мечтаеше за общото им бъдеще превключи пак на дертовете за чепиците...
Но поне пречките пред това да бъдат заедно си бяха истински, а не неземно тъпите проблеми на някакви младоци, които не могат да бъдат заедно, но не става ясно защо Joy Колкото по-реално поднесено, толкова по-добре. В това, което гледам сега решението за раздяла пак е основателно, не заради бивши гаджета и други дразнители. Химията между главните к'во да ви разправям, с всеки изминал епизод се засилва и не след дълго изчезва първоначалното усещане, че това е поредната боза. Романтична комедия с елементи на драма е, дава теми за размисъл и на моменти оставам с отворена уста от задълбочените анализи, които се правят Винаги съм си била малко скептично настроена към ромкомите, а всъщност сега се оказах пак с диагноза заради един такъв Joy Нито преди, нито след Фемирите ми се е случвало.
Малко трудно насмогвам, имам да догледам от единия епизод, а то излязъл нов, Туитъра взех да наглеждам често, ама и външния свят ме зове, все имам за наваксване и понякога ми се съкращава нощта. Накратко - изтрещявам бавно Joy
Ох, някога някъде го наричаха Ушо, пък ние тука Керо, което беше в съзвучие със Серо Sweat Smile Амии... бивало си го момчето Stuck Out Tongue Winking Eye В мобилната версия спойлер няма, не ми се сменя езика, за да го изпиша. Това отклонение ще ми е за последно, наистина. Heart Eyes

Иначе се увличам и по сериали, където в основата не е любовта но пък историята е достатъчно силна, че да те погълне. Последно с Майка и Карагюл, но тях бих ги гледала единствено в завършен вид, не и онлайн серия по серия. Това чудо да следя все още незаснет изцяло сериал си го причинявам за пръв път.

Бел, понеже и по Нова стигнаха до дългоочаквания момент в Карагюла се замислих дали не си имала възможност да го чуеш и с бг аудио. Всъщност самото разкриване на тайната добре й се получи на Кадриела, дублажа там прави нещата в пъти по-поносими, но гласа на Баран изпортва всичко ... Визирам сцена в двора на конака, където той вече е научил и се изправя пред всички, абе едно дразнещо хленчене. Даже монотонността при самия Мерт сигурно е за предпочитане...

Ча хем си го представям като Баран, хем не. С вида си в първия сезон на АФК/Орлето, идеално щеше да се слее с образа, а понеже е различен щеше да му е по сърце и да се раздаде, ама той взе, че порасна преждевременно. В смисъл такъв, че възмъжа, докато Мерт на 20 по онова време, но си наподобява 17-18 -годишно.

# 205
Ехааа , още малко да се любуваме на готиното време , че иде мрачна есен и дъждовно време .
Аааах , как искам вечно да е лятооооо .  Да съм на остров да пия кокосово мляко или коктейл  и да  опознавам света и да нема вируси .

от сторито на Хазалджим с модерните филтри.

добре изглеждат един до друг . Аксой за пореден път направи симбиоза.

фемилито . Малкия е дете чудо.  И на двамата прилича  , но ми се иска да е повече с гени от мама . Heart Eyes
Този мъдър , любопитен поглед.  Дали ще му подарят  една сестричка или братче . От първото раждане бързо се възстанови.

Днес е Рд - то на Дуда  , рускините коментират , ама  тази дата или друга , че стана объркано кой месец и дата.
Рибара ще  я изненада с рибааа и романтикЪ на езерето .  Оф , ко почна да я ръфам ша стане неудобно на тоя ден . Нема да доживее да и каже мили думи публично и да пусне снимка с любимата в ИГ. Приела го е такъв. И аз немам фейс не го харесвам  , макар да дялкам Ча .
Празните два стола срещу тях  има ли нужда да казвам на кого са Wink Предпочитам двамата аркадаши в кадър.

Девушките са у вихъра си падам от смях:joy:
Колкото дълго те чаках Дуни Joy
Наизвадили  стари интервюта и си припомнят как живял като пенсионер. Айшето писа впечатления, че е Асоциален и обича много природата.

Страх ме фаща с неговата рибомания. Imp Коментите от рускините .Joy Дуда му била , любовница не любима.
Нея всичко я устройва. Разкостиха я.

Кълбото ми подсказва  утре или през новата седмица ще се появи и ще е хубааав.
Стихче за нашият Отшелник.
Май се влюби погрешно във мене
Аз съм само един тъжен мъж.
С мен морето не е до колене
и е бурно – нашир и надлъж.
Николай Дялков

Този поет го харесвам , имам си любими стихове .

Маргиии ,:blush: резни
https://twitter.com/dilosumsuuu/status/1320036455713034241

За мен най - добрите фотосесий са Бондовската любимата ми от Вътрешното време. Даже си го купих списанието с интервюто и фотосесията. Американската за ЕЛЛЕ от Лос Анджелис е готина.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 02:03 от femmi2

# 206
  • Пришълец
Феми, Sunglasses

# 207
Мерсиии , джанъм за гифката Flowers Hibiscus весело е зад кадър .   Добре се разбира с колегите с които работи . С впечатление съм че не се надува и винаги усмихната.  Изкарват я скандалджийка  , но не е така. Може да има неразбирателство  за някои неща , което е нормално.  Няма идеални хора.

Маргиии , това ще стане ли за размер на шапо ?
 Хареса ми , такива са скици и двамата.  От Беяз шоу . Там го бъзикнаха за колежката , даже зрителка се обади със същото име. Тази  негова свенливост Blush  Хазал участва в предавания  но нашия забраветИ . Може ко е рибарско предаване Joyда обикаля пущинака  , да дава съвети кое на кво кълве .  Така ша са навие без да го мъчат със сериални въпроси. Е , може и лични поне един , води ли гаджето на рибилов ,  кво е научила.

Сладки сънища .  Да припомня времето е с един час назад от утре . Зимно часово време.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 02:07 от femmi2

# 208
Маргиии, как само ми бръкна в душата с Фемирското клипче. И музиката чудесно допълва емоцията от играта им. И преди съм го казвала. Те не изиграха Емир и Ферия. Те показаха, изиграха любовта. Не просто химията между тях, и не сценарийната история ме привлякоха. Всеки път когато имат общи сцени с играта си са  изваяли видим образ на невидимото чувство любов. И други екранни двойки са химични, сладки, въздействащи, реалистични, но само при фемирите имам чувството, че виждам визуализирано чувство. Но тази визуализация някак ми се губи в сериите след появата на Едже. Пак са химични като двойка, но нещо липсва от предишното въздействие.

# 209
  • Варненска клюкарка
Ей тая кака нищо не пусна бе Imp Две риби проснати една до друга на някой самотен бряг да беше сложила Joy
Странно, вчера споменах латино любимците си- дамата която дълго време ми беше аватар е родена на една и съща дата с Дуда, едната беше толкова красива а другата.... И друго странно Чачовата любима и Айча са родени на поредни дати, Айча днес е рожденичка, а Бенсула и Илка са на една и съща дата. Есните са му скъпи в личния живот, другите важни в професионалния.
Феемо там на масата с Башака какво е?

На колажа каква е хубава Хазал до Фико, пък мишо какъв остър поглед има. Като го загледах, сякаш долавям прилика с Джахид Баха Парс, фотографът на Хазал и онзи е с тъмна коса и светли очи, самво че от толкова космарляк не си личаха много.

Ах защо ми трябваше да разцъквам видеото, догледа ми се сериалът, не съм го правила от години.... Да не говорим че ме обхвана и латино вълната, Давид Бисбал не ми е точно любимец, ама си пуснах 2-3 любими парчета на други латино изпълнители. Имам ужасния навик да въртя едно и също докато всички вкъщи го научим наизуст, хеле пък ако седна на компа който е свързан с музикална уредба става страшно Joy

Всеки път когато имат общи сцени с играта си са  изваяли видим образ на невидимото чувство любов. И други екранни двойки са химични, сладки, въздействащи, реалистични, но само при фемирите имам чувството, че виждам визуализирано чувство. Но тази визуализация някак ми се губи в сериите след появата на Едже. Пак са химични като двойка, но нещо липсва от предишното въздействие.
Рори, от болднатото изречение настръхнах чак, а за продължението и аз имам същото усещане, само че при мен се появи към средата или края  на педесетте серии и ми се искаше да свършват защото вече не усещах онова привличане което беше осезаемо през цялото време. Химията я имаше но някак ми липсваше чувство.... Познавам хора които пък точно по последните серии, че даже и финални сцени "захванаха" сериала, значи и там са доста добре, но ние знаейки преди това какво беше искахме все от същото.
Хазал и неупотребения Ча много добре си паснаха - както се казва попаднаха на точното място в точния момент, това никога няма да се повтори с такава сила.
Любимата сцена на Марга "С мен ли си" там Ча е огън, но Хазал ми е някак вяла и отпусната, може би има връзка с онова и състояние което се вижда на една от снимките където Бату Кая я тика по-надалеч от сета и снимащия народ а тя плаче, кой знае, може тези ни усещания да са и заради "студените ветрове" за които пишеха последните няколко седмици в медиите, тя по това време ходеше на работа с майка си сякаш се страхуваше от нещо или да не я притесняват или.... ох не знам, но преди не го е правила. Имаше нещо което се отрази и на работата им което не саемо ти и аз забелязваме, ами и много други.

Общи условия

Активация на акаунт