ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 124
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Пришълец
Времето лети не съм го гледала от-до, но си спомням, че Елка и колегата ѝ от Любов под наем - Салих Бадемчи участваха в някой от сезоните, аз оттам ги знам. Добре, че сменят амплоато, за тях като актьори е нужно, а за зрителите интересно.
Обикновено рядко се влияя от чужди впечатления, но ЛпН беше доста нашумял та реших да му хвърля едно око. Елчин биваше, Ардучев не дотам, но най-забавните образи вместо да ме разсмиват ми бяха адски дразнещи и го зарязах без време.

В моя сериал, Феми - да, последва раздяла при главните. От вечните дизи клишета е, но предвид сериозността на проблема, неуместно би било и да си останат заедно. Те моментите, в които уж не са заедно пък все търсят повод да са един до друг даже са по-вълнуващи от разните обяснения в любов. Само в правилните дози да е, пък нека си има и драма, и романтика, и хумор.
Има тук-там по някоя глупост - главната заспива права като положението е напечено, но добре, че не се случва често. Наистина е тъпо вместо смешно Joy
Една от актрисите, Елчин Афаджан, която участваше и във филма на Хазал от това лято е заразена с К-19. Засега няма открити други случаи сред екипа и снимките няма да бъдат преустановени.
Не може да се каже, че съм почитател на турската музика и ме радва това, че пускат англоезични песни.
За химията между Ханде и Керем и всичко, което ме вълнува съм споменавала повече от веднъж Joy , та за да се кротна си намерих поле за изява вместо да спамя тук Joy

Гифките не успях сега, но по друго време.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 00:46 от Маргарита Н.

# 181
  • Варненска клюкарка
Профче и ни една главна роля от трите, има си хас да пропусне шанса си да играе първа цигулка пък макар и в летен ромком...  Сигурно си е умряла от радост че най-после е получила главна роля, времето си минава, била е на  на 29 а вТурция най-големите си пробиви актьорите правят до към 25-26 г. особено жените, тя с няколко години е позакъсняла.....Във Времето е някакъв временен персонаж последния сезон, в КСШ една от многото актриси в пълнежа, там освен Фарах играят няколко красавици които са по-интересни от главната - Мелиса Аслъ Памук, Демет Йоздемир, Елчин Сангу, Фахрие Евджен и други чиито иена не знам.... Любовната история която никога не е имала рейтинг  започна в късната пролет обзавеждаики се с първото проекто заглавие на мъпета и главните бяха други- Сечкин Йоздемир и Дамла Сьонмез..... Има една съвсем кратка главна роля но не помня преди или след Киралика, към 3 серии с Кадир Доулу, даже и финал нямат.
Марги и аз не харесвам Ардуча- малки свински очички, нос като копче, лилавеещи устни... Идеален е за разхождане на костюми, но красавец не бих го нарекла. Аз Киралика го гледах с удоволствие до към 12 серия, и пълнежът ме забавляваше, но после взеха да преливат от пусто в празно, смешките по традиция затъпяха адски, изтърпях ги до към 30 серия когато започнаха едни ретроспекции с младите главни, то и нямаше как Ардуча влезе в болница с пневмония и просто съвсем ме отказаха....

Марги какво поле на изява си си намерила ако не е тайна? Нали знаете, тук можете да си пишете за всичко, Джан, Керем, , Йозгета, Хандета.... Може да не се харесват от всички, но какво да се прави....

Ох какъв сладък Фико не знам дали ще го видите, Разхожда го Йълдъз Чъъръ Атъксой. Нея отдавна не бях я виждала около Хазал.

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1587815

На това момиче къде му е коремът, май вече е към 30-та седмица

Не мога да повярвам че е изглеждал така, сега ми попадна и не можах да го подмина

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 18:51 от Беллора

# 182
И при нас може да пише Марга,но изявата е в темата за Вратата . Изписват я скорострелно ,това напомняли ви как беше едно време със Зиза и другите .
Та бяха споменали за Керем ,че писателката го харесала за Защитника и НФ избрали нашият рибар.
Марга е забравила ,но и тук сме коментирали това.
Не е голема  загуба,като сценарии.
Като се има предвид, че това е световна платформа и турчин за сефте снима за тях е пробив за ЧУ . Новатор е и това ми харесва и привлича. След Ча започнаха и други проекти и колеги за Нетфликса.
Тези ретро мустаци дали са за Жената зад стъклото . Как мислите това ли ще е или съвсем друго ?
Рускините предпочитат Бурчинката за Киво . И аз така на любимеца му отиват друг типаж жени. Оффф и Тубата не я ща за него. Безлична и безизразна .
Сори за фенките това ми е мнението.
Със сигурност ще има ашк и драми.
Ако се окаже верно за психоложката дано са по сбити и да не го разтегат, като Невестста. Ще е интересно двамата да изиграят откачени роли. Ча ,като Баръш в див мед изигра шезофреник. Взимаше уроци по барабани ,чел е за болестта.
Липсва ми на екран ,домъчняло ми е Disappointed Relieved Покри се типично в негов стил.
Последно в джипа с маска на лицето.
Хазалка е активна ,иначе щеше да е голема суша. Видях и новото от Фико.
Що народ се снима с него ,сега и да прохожда го учат Heart Eyes
От малък е в пространството и родитителите не се страхуват да го показват. Не знам колко е добре това ,но е истински сладък бонбон и му се радваме .Yum

Бел, как ще подминеш тази красота. Някой ,който сега го среща като актьор нема да поверва ,че това е един и същи човек. Worried  Нямаше да го забележа и харесам ,ако бях го открила след Фериха. Може би ,като Хаканчо ще го забележа. Но заради нашия сериал прописах у форума. О ,и като Сарп е в топ форма . Heart Eyes
Минава ми мисъл тия мустаки да не са за Барбаросата ,но едва ли. Засне си филма има време и за пирата. Енгин Алтан е качил кила за ролята. Официално потвърдено и набират каст за сериала.  
Така си мечтаех Ча да изиграе и изглежда в образа на пират ,като Джони Деп от карибски пирати с една Пенелопе Круз Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 18:32 от femmi2

# 183
  • Пришълец
...
Не мога да повярвам че е изглеждал така, сега ми попадна и не можах да го подмина

Една от любимите ми в периода Емко 2¾ Heart Eyes

Бел, в подробности за Вратата си позволявам да изпадам в темата за сериала, не че и тук не споделям вълненията си, но не намирам за справедливо спрямо вас да говоря повече за други отколкото за тези в заглавието. Пък и едва ли някога ще ме спрете ако стана досадна, намерих компромисен вариант.

Феми, ти пък баш на чаршафа, който опънах си попаднала.Sweat Smile
Куца ми фактологията открай време и се забелязва отдалеч. Неведнъж показвам изненада от неща, които уж чувам за пръв път, а всъщност съвсем не е така. Чета с разбиране, но помня избирателно. Само онова което ми е важно или ме е впечатлило по някакъв начин.
За Керем и това, че Ипек Гьокдел е виждала него в главната роля явно съм го забравила, че не ми е било интересно към онзи момент по никакъв начин.

Визията на Ча според мен не е за роля. Я си го спомни на премиерата на Кивовия филм Хайде бе, сине (дано не греша заглавието). Някъде през януари 2018 да е било, с каскетчето и обрасъл (но втален) и през март изненадващата промяна за началото на снимките на Защитника.

ВК ми иска регистрация, намерих клипчето с Фико и Йълдъз Ч. Атиксой в Туитър. Ама, че сладко дете.Heart Eyes

Роклята на Джейда е широка, но коремчето започнало да си личи според мен Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 22:05 от Маргарита Н.

# 184
  • Варненска клюкарка

Хазалинда пък какво му е харесала на този момък?! Не за друго, но струва ми се, че външният му вид не отговаря на вкуса ѝ. Шегичка hahaha
Красавец е, определено. На снимката даже първо той ми грабна окото.
Забравила съм или пък въобще не съм знаела, че Емко е прототип на този същият. Интересно. Можеше те с Джейда Атеш да са ФЕмир, но съдба... Случило се е каквото е трябвало Grinning

Ади де, да и се чуди човек нали, сЯ кО беше някой грозен дърт плешундер, всичко щеше да е точнУ и нямаше да се чудим Joy Явно докато е била малка не е страдала от сегашния си вкус, даже и едновремешните и фотосесии са по естествени и по-красиви, явно тогава и вътрешен свят е отговарял повече на възрастта и, сега е станала спечена като мъжа си, с какъвто се събереш......

Според мен младежът не прилича, но рускините коментират че им приличал на Рики Мартин, тя по едно време нали била луда по него,   в Истанбул нямало испански лицей и затова максимално близкия до езика  и така се озовала в Италиянския.
Вече не помня за къде се коментираше, дали са били съученици с момъка, или са учили в един университет. Хазал е изкарала 1 или 2 семестъра в Билги, това е във времето на втория сезонт на ЗП, макар че имала доста екранно време явно и е оставало време за университета. АФК слага край на това.  Както казах с тоя момък имат няколко неясни снимки, тя никога не е говорила за него, но той на въпрос за нея казва "Хазал е такова дете...."  не става ясно защо го казва, рускините го тълкуват че му била малка.... Да припомня че са набори Joy Не знам сега как е, но до смъртта на баща му са притежавали един от най-популярните клубове в Истанбул.
Аз преди време, не много отдавна, може би преди година или две съм слагала една снимка на Хазал с едно доста високо момче което стои зад нея и я е гушнало под биото, личи че е малка и пишеше че това било първото и гадже, не пишат кой им е светил Joy Не помня обаче физиономията на момчето и се чудя дали не е този младеж.
На снимката и на мен той от раз ми прави най голямо впречатление. Ча в този период започва да прилича на себе си, но все още е доста подпухнал, много далеч от най-добрата си форма.

От видеото с Йълдъз

# 185
Хайде народе нося хабериии и то достоверни. Да дръпнем любимата темичка ,че изпаднала назад.

Нетфликс на виртуална пресконференция представи проектите си за Турция и по света. Официално клошарския филм ще се излъчи премиерно на 15 март 2021 год.
В главните роли Чаатай Улусой и Емир Али.
Режисьор Джан Улкай . Продуцент ОГМ.
Героя му ще се казва Мехмет и ще живее на улицата .
Ох има и снимки . Евалла ,горда съм с него! Ще му простя грозния вид ,защото вярвам че този филм и роля си заслужават. Ча също е повярвал в това.

Ще оставя на вас да публикувате снимките.Wink
И на кака ви Дуда има,нерде без нея .
Изтъпани се в стил природна фотосесия с фотограф ашкъма или друг от компанията. Не пропуска ко случайно сме забравили с кого е и нерде.
Споко Дуде помним ,ама рибаря ша та помни ли след като ти бие шута някой ден? Малеее ,лоша съм лоша не мъ е срам. Grin
На една от снимките я загледах отблизо и що ли си го причиних . Кожа ,шия ,чело ноу комент. Не че Чачо е цвете сега ,нито пък аз дето я дялкам. Бе по убава и добра съм от нея.  
Шъ кача фото романтично пък ко ще да се сърди ша го умилостивим после.
За РД щях да измисля нещо ,а шаманката оставила комшийте да го изненадват с торта. Що ли имам усещането ,че Дуда не е голямата му любов и с нея е свикнал за риболов. Дава му лоялност. Иска като жена да я поласкае ,сигурно го прави ,но не публично. Сега сме Ретограден Меркурий до трети ноември . Бъдете внимателни. Нервност,проблеми. Като цяло годината не е добра независимо от планети .

Новината е при Къванч Татлату.
Официално ще играе в проект за лодки.
Ще се разказва за морски биолог ,който с екипа си ще преживеят бедствие. За да се спасят ще се качът на военна подводница.
Ще изследват подводницата и ще се окаже ,че мисията и е съвсем друга . Ще спасят себе си и подводницата. Общо взето ще е приключенско ,хареса ми замисъла.
Не се съмнявам ,че ще изберат добър каст .Героят на Киво ще се казва Арман.
Сценарист Джейсън Джордж,който е писал Защитника ,Атие и други.
Също в екипа са още хора работили с Ча.
Чачи или ще е в Амазон или на роден екран.Но клони към платформата ,щото и той си ги харесва и му дават свобода и време. Знай ли човек току виж се завърнал на турски екран. Фоеверки ша гърмат Joy

Баръш Ардуч ,Салих Бадемджи и Гьокче Бахдахар са на Нетфликса.
Продуцент О3 медия. Арабите са там .
Набързо прочетох в тиймито.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 22:13 от femmi2

# 186
  • Пришълец
Феми от теб инфото, от мен снимките.Stuck Out Tongue Winking Eye О, значи има яснота около новият проект на Киво. Браво.

Много ти ги бавя доставките, ама ще опитам тази вечер...

# 187
  • Варненска клюкарка
Марги и аз тъкмо качих снимките, добре че проверих дали някой не ме е изпреварил докато пиша.

Има и сериозно инфо за "Пера палас", за който преди две седмици се чу че ще играе Хазал. Историята е странна, накратко реални исторически събития преплетени с фантасмагории ала НФ. Нито дума за актрисата в главната роля няма. Преди това се говореше че преговарят със Сера, после с Хазал, ама двете са толкова различни, че минимум едната част от слуховете не е истина.

И кака.... Според мен на едно такова пусто и диво място е ясно кой я е снимал, Ча има афинитет към фотографията и въобще към нестандартниекспозиции и снимачна техника....
Опитала се е да наподоби някаква романтика, ама на мен ми лъха на току-що изплувала блатна вещица.

Фемо, аз да ти кажа да не се надяваш, няма да е скоро, ако той е правил тези кадри, не е с нея за удобство и лоялност каквото и да означава това. Ние даже и 0,000001% о отношенията им не сме видели, той я крие от феновете си, но крие и себе си, самият той се показва даже по-рядко от нея- има това право, така му харесва. Ама еди си кой държал любимата си за ръка, но Ча през годините е показал че не прилича на никого, даже не разбирам как им хрумва да го сравняват с всякакви, ако той приличаше на други нямаше да е ЧУ, човекът който толкова години си остава загадка и буди интерес дори да се снима само с рибите. Това което прави обаче връзката им съвсем реална и нормална е че Дуда не я крие от приятелите и роднините си, тя получава отлично отношение защото уважават него и вероятно виждат отношението му към нея, иначе едва ли семество Кивови би я поканило да почива с тях по време когато Ча отбиваше дълга си към родината, а Башак да си разменя любезности с Дуда в мрежите, наричайки я приятелко...... И в този смисъл ние нищо не знаем, кой  казва че тортата е от комшиите? Може да е от Ча, от Дуда  или и двамата да са поканили съседите.... Ние дори идея си нямаме кой още е присъствал там нито преди тортата имало ли е нещо на масата - кой може да твърди че преди това там не са опушили махалата с барбекюто? Никой!  Просто някои падруги са толкова малоумни че няма накъде повече.
И аз не я харесвам но на бялото черно не мога да кажа, това са почти 4 години, никой не губи такова време от живота си с човек когото не харесва или най-малкото за някакви удобства или от безразличие тип ако не е тая може някоя друга...... Застоя се в родината и за разлика от преди когато по снимки редовно го виждахме с Агент Гинчо, сега или с Кивови, или с Дуда или всичките някъде заедно пък макар и да не пускат снимки за отчет..... Лошото е че това хоби все повече ми заприличва на мания Imp

# 188
Феми от теб инфото, от мен снимките.Stuck Out Tongue Winking Eye О, значи има яснота около новият проект на Киво. Браво.

Много ти ги бавя доставките, ама ще опитам тази вечер...
Екстра екип сме баджаначке:grinning:
Не се притеснявай за поръчката ,когато тогава. Ще се радвам на бонус как Фико прави първи стъпки.Heart Eyes
Оф ,какво ще правим до март месец ко не се появи и нема новини за нов проект. Само филма е обявен с неговото име.
Пълна суша ,но Хазалинда ще ни радва .
Предстои концерт в подкрепа на театрите заради пандемията . Но ще пее ли нашата на сцената що ли ? Онур Сайлак също ще е там и други турски звезди и певци.

Бееел ,това и аз не го измислих ,браво хиля се кат зелка .Joy ТочнУ ква ти романтика мяза на водорасло ,изплувала блатна вещица JoyJoyAnimal Speak No Evil
Иначе си права и не го оспорвам че толкова време не е без нищо с нея.
Ашк ли е що ли но е факт.
То нема да е скоро но си драскам и барем предизвикам нещо и ареса некое маце на снимачната площадка. Ама е мисия невъзможна ,обречени сме да гледаме нашите любимци с мишовци ,шаманки и грозни риби.
Но пък когато са щастливи и спокойни и ние сме така. Хазал изпита най хубавото чувство да си майка.
Нашия не бърза с това ,за него сме по чувствителни Blush
Но Дуда не може да не е мислила затова.
А,това че почива заедно с Кивови е заради Ча. Некак си е неловко с продължителна връзка да не я влачи с него и запознава с приятелите .
Но от друга страна не го остава сам ,един път да е усамотен .
Това ,че не е в любимия Лос Анджелис е заради вируса ,поне така си мисля. Със сигурност му липсва и немаше да пропусне. Там ще лови риби и усамотява . Лорка ша го фотне , купони. Пък не сме там да светим ша изневери ли на съкровищетУ Joy
Там пътува да се пидготвя за роли. Преди Ичердето там се подготви и за Защитника.
Гинчо ходи и се връща после тестове, проверки .

Марги ,да има яснота за Киво. Фенките в темата му се пресушиха да чакат новини.
Ти си го харесваш и ще гледаш проекта.
Поне ще са с нормарлно времетраене епизодите.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 19:20 от femmi2

# 189
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наздраве за Блатната вещица!   Drunk  Много точно попадение, Белл. Joy
Годините са вече към 4 и половина. Peace

Признавам си честно, че не съм фен на стрийминг платформите. Там я няма, и няма как да я има, тръпката от чакането на следващия епизод, от гадаенето какво ще се случи, от създаването на теории около подсказките в озета ... Изсипват ти един сезон от около десетина серии - гледай си го. Сетне откарваш една година в пълна скука и чакане на следващото изсипване. Не е мой тип гледане. Така не ми се задържа вниманието, нищо не ме кара да "тичам" след сериала. Може би това е още една причина да не помръдна по-далеч от първия сезон на Защитника. Да, там със сигурност творчески могат да се изразят по-свободно комшиите. Но аз все ще се чувствам като малко дете, на което са му дали всички играчки, но са му отнели времето за игра.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Слагам без да обяснявам - https://dizilah.com/curated/new-netflix-turkish-originals

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 21:20 от profi_1

# 190
  • Варненска клюкарка
Проф, аз нямам против да ми сервират на куп, стига да е интересно. Мен чакането ме отегчава и точно тогава губя интерес. Ако по някаква причина пропусна серия, много трудно се наствойвам пак.Само АФК съм гледала така и към 50 и някоя вече ми писна и исках да свършва, ако не беше свършил 3 месеца по късно сигурно аз щях да го зарежа накрая. Когато се сгъстят глупостите на екрана няма значение колко ми допадат двойки, тройки -много бързо се отегчавам. Фрагменти рядко разцъквам, озетите също ги пропускам, обикновено познавам какво ще се случи. Всъщност знаеш, гледах в реално време мъпета, ама то там беше само заради Ча, ако не беше той никога не бих си го причинила.Единственото което очаквах с нетърпение тогава беше финала и Ча да си намери нов сериал с читави сценарист и режисьор, знаете как исках Байрактара. Явно наистина много съм го искала щото се случи Joy Защитника му изгледах 3 сезона- най съвестно първия, втория и третия с мишката, просто съдържанието ми ставаше все по-безинтересно то просто нямаше какво да се види, даже и Ча след първия сезон вече видимо не му е интересно и на него, само присъства в кадър..... Ако трябваше да чакам Защитника серия по серия не до трети сезон, а до трета серия нямаше да ми стигне търпението.

Днес има страшно много инфо от НФ, много проекти започват, някъде имената ги виждам за пръв път и не мога да ги цитирам.... Запомних Баръш Ардуч, скоро премиера ще прави и филм със Сонгюл Йоден.

Още от Чачовия

# 191
  • Пришълец
На Защитника ми оставаше само последния сезон, поради ред причини не успях да го изгледам, а го има и при мен този момент, че взема ли да отлагам после трудно се настройвам пак. Онзи ден прецъках финалната сцена, че да затворя раздела поне - вече половин година ме очакваше на таблета, а аз така и не се наканих Joy Joy Joy

И аз предпочитам епизодите накуп, въпреки, че това ми струва няколко безсънни нощи. Докато гледах вече излъчените на Вратата, от втория нататък с такъв ентусиазъм им налитах, а сега като знам, че всяка седмица ще чакам не ми е баш същото.

Феми, ако ми донесеш линк от Туитър с Фико ще резна. Аз го гледах онзи ден, да го бях ретуитнала или харесала да си го намирам в профила, а сега трудно... Бел беше сложила и друг линк, но във ВК нямам регистрация.
Засега това, че минем ли още някоя страничка ще се чудя адреса и за тях къде да го търся Joy
Скрит текст:

ПП Феми, Киво правилно си разбрала, че го харесвам ама половината от проектите му не съм ги гледала. И Чачовия не го очаквам с нетърпение. Нито пък на някой друг. В последно време четивото и филмите ги избирам доста спонтанно, без оглед на това, че не отговарят съвсем на вкуса ми Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 00:23 от Маргарита Н.

# 192
  • Варненска клюкарка
Марги, аз нямам желание даже и за последна серия. Доскоро все си намирах причини да отлагам, но разбрах че наистина си търся причини и нямам никакво намерение да го доглеждам. Навремето сигурно и мъпета нямаше да гледам, но Ча все още ми беше пресен и много мил след АФК, та каквато и тъпня да къдреха на екрана  я търпях, от един момент обаче си четях нещо в друг прозорец и когато чуех Чачовия глас тогава го отварях.... Но за онлайн наистина много издържах, ама ме държеше желанието таз простотия да свърши по-скоро, някои които бяха фенове на серияла не издържаха толкова, колкото аз на инат като антифенка на историята, сега си се чудя на тогавашния акъл как съм си го причинявала толкова време Joy
Иначе последната година съм гледала 2 сериала- Карагюла от който погълнах 100 серии за около 2 месеца, оставаха ми още 26 но така и не можах да се върна да го догледам заради купищата простотии които бяха натворили поредните сценаристи. Това не мога да си го представя да го чакам всеки петък и така 4-5 сезона а Карагюле един много динамичен сериал изпълнен с истории.
В момента всяка вечер гледам Жена по ДФ. Това е един от най популярните турски сериали, навън води класациите, Фатю вече се рекламира по Мип комите освен като продуцента на хитовете  Фериха и Майка също и като продуцента на Жена.Това са емблемите на Мед Япъма. Хубав, съдържателен, с безксрайно човешка история, проста и истинска, както казах гледам го всяка вечер, но ако трябваше да го чакам веднъж едмично определено нямаше да стигна до тук. Даже вече ми омръзна и искам финал, но вероятно остава малко та все още гледам.....
Фериха я загледах случайно, казвала съм ви как се случи, а нататък по тв в реално време ми помагаха и обстоятнелствата- ден петък, мъжов ден, детето спи у баба си, значи аз сама, по времето на първия сезон даваха  ЗП по БТВ но в петъците вървеше някакво шоу и така загледах Емко и Фера. Но после когато го загледах вече по Бтв, все едно беше нов сериал, много неща които не бях разбрала ми се изясниха благодарение на дублажа. Бях се пробвала и с руска озвучка ама това нещо не се търпи, руски субтитри намерих по-нататък.... Вече с нашия дублаж  някъде останах и поразочарована, като например с момента когато Емко и Фера в леглото си говореха за Джансу Joy
На кратко, по отношение на сериалите никак не съм от търпеливите, кО може всичко веднага и на куп най-добре.  Стрийминговите платформи предлагат този разкош, но не съм фен на историите на НФ, които рядко са без фантастика. Ето дори и предстоящия Пера палас който почива на реални исторически факти, създаването на съвременната турска държава и там ще има летене през времето, съвременни неща преплетени с миналото  и някакви борби подобни на тези от Защитника- Ако в миналото не се довърши някаква започната работа, в бъдещето нещата няма да се случат както трябва....

Пишат че Капитана напуска ЗП, в компания с още двама като единият е основния за историята още от самото начало. Странна работа.

Агента нали го преместиха в неделя- дали това, или че вече е с нов режисьор, но рейтинга чувствително се вдигна, почти двойно всъщност. От около 2,4 % на 4 и нещо. По принцип местенето в нов ден само срива още цифрите, но както казах тук и онзи заспалия Билгин е отишъл да проваля друг биг босов сериал....

# 193
Боенос диас и да изпием по ароматно  кафе с този чаровник Wink

Нови от Фикош и мама Grinning

Дуда също наредила чашите с кафе на яхтата .  Да можехме и ние така , ама само в сънищата . Скоро не съм го сънувала рибара , но когато  го сънувам ,  винаги след това се сбъдва или появява Flushed
https://twitter.com/LaviPoenar/status/1318830586576896000

=========================
Марги , издирих Фико за гифки .  Атиксой присъства и на сватбата на Хазал , но не ми е известно да са близки аркадашки. Последно ифра с Толгахан в Шампион , но беше кат лелка до него.  Лекарка героинята й. Смяли сме се   с прословатата реплика на  Кафкас и аз те обичам доктор Joy
https://twitter.com/dilosumsuuu/status/1317877353872240641
Stuck Out Tongue Winking Eye
 любимата ми снимка след мъпета . Уауууу , стана предишният след като се освободи от пиар шоуто.

Ранини е писала за Ча . Доколкото и сфанах мислите ще се върне на екран преди Амазон .
Вероятно зимния сезон , щото и други блогъри писаха затова. Кога ще стартират снимките за Амазон не може да каже , щото не решава тя.
Оф  , ще ни мъчат докато се разбере официално, не е за сефте. Unamused
Почива по морета и риби , снима блата и езера и блатни вещици . Дуда иска да покаже ,че се ловкат с ашкъма и колко романтичнУ си прекарват.
Ча лови риба ще си сготвят , после това онова в нощта и така ...  
Що не фотне себе си Чаатай ми онази само. Покажи че си жив , нали се радва на рибите и природата. Може и мустаките да е махнал ,но едва ли . Rolling Eyes
Марга мисли ,че не са роля . Мързелува и брадясва ,но никога не се е оставял с мустаци. Много хора мислят ,че е за поредна роля. И според мен е така.
Желая да пресъздаде образа от Музея на невиността ,но ако ще е с мустаци подпухнал и блед ще ми се отще ко ще и най добрият любовник да е . Но квото и да плямпам е неудържим в любовните сцени ,та трудно ша издържим да не гледаме това.
Може и партенка да се окаже . Времето ще покаже. Wink

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 22:02 от femmi2

# 194
  • Пришълец
Каква душичка е Heart

Бел, тя историята в Карагюла те хваща за гърлото направо. Само да не беше това протакане. Изпуснаха момента когато трябваше да излезе истината наяве или пък аз като зрител се уморих да го чакам, но ето, че след като най-накрая  се разкри всичко някак не ми беше въздействащо 33uu. Може и заради дублажа да е, дубльорът на Мерт Язъджъолу е добре подбран, но когато изразява такива емоции е едно циврене до степен преиграване. Освен да видя и в оригинал с гласът на Мерт, белким ми се промени впечатлението, щото монологът му от днешния епизод си беше истински прочувствен. Всичко, което си смятал за реалност да се срути в един миг .... Много динамичен сериал и различен от всичко онова, на което сме свикнали - някога, някъде се срещнали двама, влюбили се безумно, ама са от различни прослойки на обществото и обикновено това се явява най-най-голямата пречка да са заедно. Laughing Повечето тръгват оттам, та приказката за Пепеляшка е в много варианти, само дето някои са по-интересни от други Laughing

Протектора не беше моето, но аз заради Ча жертви не съм правила, та тук почти стигнах до края. Joy
Ашк 101, също на Нетфликс ми хареса повече, най-малкото поне е близък до действителността. Недостатък е обаче, че докато пуснат втория сезон ще мине година и може да не се сетя какво точно е било в първия.

Но заради последното, което си намерих за гледане направо съм с диагноза. :rotflmbo: Ex, как ли се изписваше кода на онази търкалящата се емотиконка, другите се визуализираха това не ще...

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 23:33 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт