Обикновено рядко се влияя от чужди впечатления, но ЛпН беше доста нашумял та реших да му хвърля едно око. Елчин биваше, Ардучев не дотам, но най-забавните образи вместо да ме разсмиват ми бяха адски дразнещи и го зарязах без време.
В моя сериал, Феми - да, последва раздяла при главните. От вечните дизи клишета е, но предвид сериозността на проблема, неуместно би било и да си останат заедно. Те моментите, в които уж не са заедно пък все търсят повод да са един до друг даже са по-вълнуващи от разните обяснения в любов. Само в правилните дози да е, пък нека си има и драма, и романтика, и хумор.
Има тук-там по някоя глупост - главната заспива права като положението е напечено, но добре, че не се случва често. Наистина е тъпо вместо смешно

Една от актрисите, Елчин Афаджан, която участваше и във филма на Хазал от това лято е заразена с К-19. Засега няма открити други случаи сред екипа и снимките няма да бъдат преустановени.
Не може да се каже, че съм почитател на турската музика и ме радва това, че пускат англоезични песни.
За химията между Ханде и Керем и всичко, което ме вълнува съм споменавала повече от веднъж

Гифките не успях сега, но по друго време.