ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 100
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да се чуди човек откъде натрупахте тази неприязън към ромкомите и към участващите в тях. Да се прави комедия е много по-трудно от правенето на драма.
И, повторното партньорство на Джан и Йозге всъщност се получи супер. Двамата се справиха много по-добре в МГ, отколкото в Пълнолуние. От днес в мрежата се спряга следното "Fox Channel е в истински проблеми .. !!!! 😱😱😱 Турският цензурен орган дава предупреждение на канала два пъти, защото той е печелел пари незаконно и без лиценз за приложението си FoxPlay в Интернет, и вече е възможно да се появи причина сред причините, заради които Fox е отменила #Mr_Mistress, за да прикрие скандала си !! (Тъй като гледаемостта беше висока в приложението, което поражда съмнения относно реалния процент.) Освен това се въртят намеци  за евентуално завръщане на серила.

# 166
  • I Love You 3000
Бел, хич няма да те замерям , защото дори и да харесвам Джан съм абсолютно съгласна с твоето мнение. И аз не го исках в ром - ком и исках да мине я към екшън , я към драма. Изглежда на човек с по - освободено и Западно мислене, ама клекна , че явно много го наплашиха с това либидо. Много бързо се нави , а не трябваше. Демет го качи с класи, не трябваше да се връща наобратно. Определено показа собствен талант, ама като Сизиф го буташе този камък сам. Йозгето ми е хубавка и дотам. А Джан бей беше като мечка вече , на места му беше като по - малка сестра на вид. А дано да смени сега , ама доста огорчен ми се вижда.

Хазалкиния Фико го приписват на Чачо Grinning Grinning Grinning Че  с кой акъл го пишат това?

# 167
  • Варненска клюкарка
Проф, не е неприязън, а наблюдения, специално при мен повече от 10 години. Единици са летните оцелели в основния сезон, от последните години са Киралика, Стаята, РП, може да се каже и сериалът на Бурак и Ханде, ама не много- към 35 серии добутаха едва едва... или бяха 25? Върнат ли се титулярите край с рейтинга на летните защо ли? Даже оцеляването им е леко насила, обикновено в нов ден за излъчване. Даже Киралика който стигаше  11% първото си лято, изкара  2 сезона наистина, но накрая стържеше по дъното, с въртележка от нови  режисьори и сценаристи а съдържанието преливане от пусто в празно защото самата история се беше изчерпала още лятото първия сезон.  Казвам го като зрител изтърпял цели 30 серии. Всички които изредих и коитко се смятат за върха в жанра съм ги гледала докъдето съм издържала. Единствения ромком който изцяло изгледах беше Брак с чужденец, но то пък накрая го превърнаха в драма. Дори самите турци си смятат нивото на летните си ромкоми за ниско, нищо ново не казвам, пълно е с такива статии. Някои от актьорите успяват да се измъкнат и продължават напред, други се измъкват и пак се връщат там защото не успяват- Ханде Ерчел например има няколко опита със сериали през основния сезон - С Толгахан и с Буура Гюлсой и май още един, но ето че се върна там откъдето тръгна, при нея не се получава да премине на нов етап, първият и колега Толга Саръташ например успя да се измъкне и отиде във военен екшън изкарвайки 3 сезона с висок рейтинг, даже би Ичерде. Няма да допълвам  какво съм чела по въпроса с успелите и неуспелите да се измъкнат от летните, щото пак ще ме изкараш че имам неприязън. А аз Хандето даже я харесвам въпреки че нищо не съм гледала с нея- Пък с Джан съм се опитвала, ама нищо не ми е харесвало, само донякъде РП и то не заради него. Вкус....
Впрочем в близкото минало лятото се правеха не толкова ромкоми колкото евтини летни драми, но точно щото бяха доста наивни, а и силно дрънчаха на евтинии не оцеляваха и почти нямам спомен, сега се сещам само за някаква драма с Гизем и Шукрю Йозйълдъз, която финишираха почти както при Джан в движение набързо - само че там драма драма драма без изход и бам женени щастливи и с бебе......... Други пък толкова набързо ги спираха че си останаха без финал-.....
Феновете могат да си кроят всякакви конспирации за Господин грешния, но си има съвсем просто обяснение- Фатих Аксой е започнал снимките на Сираците си  през август. Няма продуцент който да събере екип и да започне снимки без договор с канал за излъчване - резултата е че  Фокс изметоха летния Джан, и пуснаха новия сериал на Аксой за който се знае от пролетта и с който продуцент Фокс са партньори от години. Вероятно Джановия не е имало и къде да го преместят, Вратата си остава на мястото си, а титулярът от пролетта от който бяха успели да пуснат само 3 серии отиде в неделя, говоря за Учителят, който отново е на Аксой, Вратата също е негов и няма проблем да размени местата на два свои сериала за един и същ канал. Джан си увисква отвсякъде щом даже няма къде да го преместят, предпочели са направо да го занулят. Както описах по-горе това изобщо не е прецедент, случва се редовно, просто когато застигне твоя сериал тогава се усеща. Аз още преди  седмици бях писала че на Аксой тръгва сериала и в следващите дни ще има съобщение за Джановите почитатели, само че мислех че Неверният ще го сложат в петък, а то Сираците.

Ети, съгласна съм че Джан трябва да опита в екшън, минимум трябва да смени нещо и не говорая само за визия. Още един ромком и ще го закопае та няма измъкване. Успешната формула в бранша е да бъдеш различен. Мускулести красавци в летни сериали с лопата да ги ринеш. Справка, в момента Керем май го харесват повече, гледам че в Испания вече са закупили сериала и нищо чудно да го пуснат по някой от националните канали както в момента върви Жена пак на Аксой. Между другото Жената прави чудовищен рейтинг в Испания, над п2 милиона гледащи и към  16-19% рейтинг.

Ох ако знаете какви неща и пишат на Хазал и как я лепят на Ча барабар с Фико... Имаше и някакви истории с какви черти от лицето на детето и са от Ча - заопомнила съм първата снимка на Фико където Хазал го държи на ръце, а долната му устна била от Ча, не ми се търси сега плескащото се по челото човече.... Попадала съм и на глупости в една група във ВК, словенка пишеща на английски- бебето в корема на Хазал било от Ча, приятелка на словенката писала на майката на Хазал и на самата Хазал, явно нашата затова беше споменала в едно интервю какви нелепици писали на майка и... Може една от причините за "голямото приятелство" с бившия колега и за изнасянето от едно много сомфортно място където беше живяла години да  е по причина и малоумните фенове които не знаят кога и къде да спрат.... Много примери има, сега не ми се изреждат но наистина ще ви щръкнат косите от някои, имаше и заплахи ако не остави мишо.....

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:03 от Беллора

# 168

От конференцията на 11 - ти Октомври

Чифтето е в Бодрум заедно с Киво и Башак и още хора.
Релакс  му одариха , а Киво най - много, но се стегат за проекти и двамата аркадаши.
Времето все още е хубаво и слънчево  , но се започна с блокажите в някой държави зарад ковида .

Киво с дом . любимците в Бодрум

Ча никъв не се показва цингарелата , пардон Дуда е на линия и се кефи че е там.
Какво нещо е да си гадже на ЧУ. Заради него разбра какво е да те преследват журналята. Тя всеки път им казва едно и също. Приятелите му опозна ,иначе ни Киво ,ни Миво щеще да види.
Нема опасност да я уреди в проект негов ще е провал и не е толкова изглупял.
Да я влачи на колкото си сватби ще и морета.

Марги за това ,което дискотираме  ша стане, като на филм барем Дуда и Мишока да се утешат Joy Ча още не е разбрал, че сладкия пухляш е негов.
Те само на Хазал и пишат ,щото колегата не е социален и не се нерви ,като нея . 

====================

да рупнем чипс и хапнем сандвич .

Агент Боонд -  пу , ще ги засенчи Холивудските  само да е в добра форма Heart Eyes

ааах Stuck Out Tongue Winking Eye

Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses
Sunglasses
от едно време с мотор

Цитат
Турецкая пресса сообщает, что после соглашения с Кыванчем Татлытугом компания OGM Pictures готовится объявить о новом сериале Чагатая Улусоя, который выйдет в 2021 году. Напомним, что Чагатай и продюсер Онур Гювенатам уже три года плодотворно работают вместе, именно Гювенатам отвечал за создание сериала Защитник и он же был главным продюсером фильма "Боевой тупик". Тот факт, что актер решил продолжить сотрудничество, которое оказалось весьма успешным, особого удивления не вызывает, тем более, что компания OGM является в настоящее время одним из самых популярных турецких телевизионных брендов, выпуская такие сериалы как Квартира Невинных, Красная комната и Твой дом твоя судьба.
Пресата да съобщи разгеле кво е намислил , че ми е любопитно. Само казват в близко време , то и аз така мога да драскам.ОГМ прават хитови продукции с добър екип.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 18:27 от femmi2

# 169
  • Варненска клюкарка
Цитат
Каква е елегантна Хазал на снимката, значи може. Роклето не е върха, но линията и отива.

На 15.10 станали 10 години откак Ча е спечелил Бестмоделс, не знам защо аз съм останала с впечатление че конкурсът се е провел първите дни на ноември.
Пишат че Джейда имала РД пък на 14.10 и за там малко ми се губи точното инфо, по едно време феновете по два пъти и празнуваха рождението, сигурно затова и аз се бъркам....

Така е, Ча, Киво, жени и компания са на почивка в Бодрум. Чудя се след седмица дали ще празнуват повода така шумно и в компания или някъде насаме, говоря за кака и нейната дата.

И аз не съм във възторг от това че ще снимат по книгите на психиатърката, така и не ми потръгна тоя по Бтв, забравих му заглавието, особено че още от първи опит се забелязва прекалено раздърпания сюжет.... Дано за НФ ги правят по-събрани.

# 170

Родной дом Чагатая Улусоя

Родния дом, когато е живял с родителите си ли иде реч ?
Знам , че са живели в квартал където са живели преселници .
После , като го връхлита славата сменя жилища . Сега поне сме сигурни , че е в Зекеркьой .
Родителите му живеят в Чанаккале , синът им купи имот .

новата партньорка на БУ Дениз е Алина Боз в Маршанец производство на ТИМС .
Започнали са снимките за дизито.
Дизито с Диляна Чичек по блу тв ги харесах на снимките. После, като видех кадри се изплаших от Бурак. Може би е такъв героят му и кат ги разпери ноздрите.
Забил е неква грозотия руса , даже тя потвърди в репортаж.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 01:00 от femmi2

# 171
  • Варненска клюкарка
Кой казва в тази сграда е живял ча? На мен в първия момент ми заприлича на блока в Етилер но не е.

Ох тая Инеса, идва ми да се изтропам там и как ми липсва червеното  много ядосано човече.

Помните ли тази снимка и Мехмет Аслан, първият неосъществен Емир?

Не е зле а

От всичките простотии които е написала тая жена, не я знам на колко водки е, но вярното е към 10 %.
Ча не е бил взет директно за АФК, Да, 2 часа след спечелването на конкурса е подписал договор с упълномощен служител на Аксой, но без конкретна роля. Сам Ча казва че са го взели за друга роля за която се е оказал неподходящ, говори за въпросните "Младите доктори"  макар че не споменава заглавие, това е другия сериал който снима Мед Япъма.  Не Мехмет Аслан се отказва от Емир, а Ча не ставал за доктор и ги разменят, защото за разлика от току що започналите снимки на АФК, на докторите им предстои пускане на екран. Аксой за Астана казва че взаимодействието на сета е било мигновено, видяло се е отстрани и на екрана - вероятно говори за пробни снимки на Ча и Хазал, макар че не уточнява, но то няма и за кого другиго да е, интервюто беше за АФК. Затова, вероятно заради споменатото  взаимодействие Ча получава ролята.  Всичко това е на база догатки защото името на Мехмет никой не е споменавал, но той е най-младият сред докторите и попада в каста в последния момент, ролята му петото колело на каруцата с Ча са на една възраст и даже имат лека прилика- ръст, маниери, такива неща..... Всъщност 1-2 пъти в медиите се споменава че с разменения актьор Хазал в близкото минало е имала отношения и може и това да е натежало за идването на Ча....
Вярно е че се говори че Хазал е имала отношения с този момък, но не в периода на АФК, а втория сезон на ЗП, тя рязко сменя имидж, вталява се и въобще някак става различна не само за ролята си, имат и няколко общи снимки, но в това време все още умните телефони са рядкост и камерите им не струват, едва ли могат да се намерят вече.... Лятото след ЗП на хоризонта излиза фотографа, вероятно се сближават на фотосесията която той и прави. . И да, вярно е че Бена и Емко са техни прототипи- На Мехмет и баща му  и луксозните им кръчми. Но нито Ча го е следвал по петите нито е вярно че се е учил от него, по това време вероятно не го е познавал, просто не е бил от неговата черга.... Нито е вярно че е станал ученик на Вахиде от раз, забравих и сега името на първата му учителка. Ох и още колко глупости прочетох, ето как се разждат измислиците ooooh!

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 22:40 от Беллора

# 172
Руските девушки казват , ама от нерде са изкопали блока  , че е родният му дом   , няма повече инфо.

проверям няколко руски групи за ЧУ и попаднах на  това фото.
Они встретились на мероприятии на красной ковровой дорожке, Çağatay & Клинт Иствуд знаменитый американский актёр.
 Явно е когато беше в Лондон  за фотосесията на списание хелоу .  Нека се среща със знаменитости , стига да не е колаж .

тази сега я публикуват

# 173
Феми, колаж е. Peace
Достатъчно е да погледнеш колко ясно се вижда вратовръзката на Клинт Истууд и колко е размазана тази на Ча.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Все забравям да кажа, че освен приятелството на Ча с Киво, има още нещо свързващо двете "семейни" двойки. Дуда е в една и съща агенция с Киво. http://www.gayesokmen.com/en/management

Засне си Ча социалката, изрекламира си я в Мениджъра и сега ни чакат сигурно поне 2-3 месеца затишие. Същата работа и с Хазал. Ама тя поне е активна в инстаграма. Я Фико ще ни покаже, я как се е събрала с комшиите или ще пусне поредния призив за някоя кампания. А от Чачко нищо, че даже и Дуда спря да снима вейките в дъното на двора. Направо съм се затъжила за някое листо.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 15:20 от profi_1

# 174

Тази с фаса слагана ли е ? Не помна да  съм я виждала от фотосесията .

съпоставка Wink сега не е толкова красив с тия  изменения и за капак мустаци .  Но вярвам , че ако поиска ще се оправи . Винаги различен за роля. Съгласна съм с  коментара на Бел , че Джан Яман трябва да пробва и друг образ и жанр.Ще е интересно в екшън.
Но кой ни пита нас има си екип до него.

========================

новость о контракте Бурчин Терзиоглу на новый сериал по известному роману от самой успешной телевизионной компании на рынке прямо сейчас арабские фаны озадачились с кем же будет Бурчин - с Кыванчем или Чагатаем. А кого бы предпочли вы?

Бурчин Терзиолу се готви за нов  проект . По слухове е възможно по книгите на психоложката . Ще си партнира с Киво или Чаатай. Първо да се потвърди дали наистина ще забият в нейните драми.
Това ми напомня по бтв даваха  подобно с Ани Владимирова , като известен психолог под заглавие Истински истории.
Та колко е  морално ,като хората им се доверяват.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 23:18 от femmi2

# 175
  • Пришълец
Помните ли тази снимка и Мехмет Аслан, първият неосъществен Емир?

Хазалинда пък какво му е харесала на този момък?! Не за друго, но струва ми се, че външният му вид не отговаря на вкуса ѝ. Шегичка hahaha
Красавец е, определено. На снимката даже първо той ми грабна окото.
Забравила съм или пък въобще не съм знаела, че Емко е прототип на този същият. Интересно. Можеше те с Джейда Атеш да са ФЕмир, но съдба... Случило се е каквото е трябвало Grinning

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 18:05 от Маргарита Н.

# 176
Маргарелкеее ,  много си харесах  това от  Т с нашите хора .
Ще резнеш ли по възможност Blush
https://twitter.com/albaliz_6HazCag/status/1317613334519287809
Ще те черпа  с Емко Heart Eyes

носи ти закуска , ама да не се дърпаш като Фера Joy

маргаритки

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 20:30 от femmi2

# 177
  • Пришълец
Феми, то е време за вечеря, но нищо де и закуската няма да върнем Joy

Ох, Емко с маргаритките Heart

Само да ми кажеш клипчето от което искаш да режа е озвучено с песен на Жанкарлос Канела ли /харесваше го преди/,  че през твоя линк ми се отвориха снимки, мярнах го надолу...

# 178

Бенсу и котаранката Heart Eyes
Joy Маргиии ,ще имаш готова закуска за утре с  бонус от най добрият му красив период от където започна всичко.

Да ,от клипчето с Жан Карлос искам.
Обичам да го слушам. Отдавна не съм се интеренсувала какво става с него. Играе ли още ,нови песни и така.
Има и фемирско клипче с негови песни .
Сега не ми се рови ,но някой ден ще изрова клипчета .
Марги ,ко харесаш и друго от Т носи нема проблеми Hug

А ,какво става с твоето сериалче ?
Влюбените са разделени да е драматично.
СЦ измислят глупотевини . Кирилика ми идеше да ги тресна с нещо и Дефнето и сценария. Иначе Дефом ги харесвам и музиката и песните са уникални.Heart Eyes
На Ардуч не съм му кой знае каква фенка,нито на Елка. Елчин и в драмата добре се справи с Киво.

Маргиии ,заповядай още.  Хареса  ми фотото , като пейзаж Heart Eyes

новичко от Хазалинда

есенен пейзаж и Пикасо Laughing

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 23:29 от femmi2

# 179
Елка има 3 сериала преди да участва в Къралъка. Драматични. Аз я харесах в Една любовна история. В Къралъка се съгласила да участва защото искала да играе и в комедия.

Бенсуто много сладка с котанчо.

Общи условия

Активация на акаунт