Колкото-толкова в крайна сметка, но за Вратата ще ме е яд да падне бързо от екран след завръщане на титулярите. След Фемирите не ми се беше случвало да гледам такава магнетична двойка

Не знам как е при другите сериали, но не трябва ли да има нещо подвеждащо във фрагмана, очакваш едно, случва се друго. Да не е толкова предсказуемо, губи се интереса някак като знаеш предварително, че нещата са такива каквито ти ги показват. Само последователността е друга и пак не е трудно да се досетиш кое след кое следва.
Керем е добър актьор, подозирам, че има още много да покаже и то в различни жанрове. Само да попадне на подходящ проект и партньор/ка. Казват, че и с другото Ханде (Доандемир) са имали химия (и тук при вас съм чела същото) ама там е някакъв дечко тя ми страшнее, да вярвам ли... Докато с това малкото Ханде от нищото ще ти докарат сърцебиене

Има миски, които се изживяват като актриси, но просто не са си на мястото. На Сера специално като ѝ лъсне силикона и от още някое изражение ти става ясно каква е обиграна, твърде неубедителна е и ти става глупаво да я представят за невинна и чиста.
Не е само тя, разбира се, но аз се сещам за нея в момента.