ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 097
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Пришълец
Вярно е Бел, тя съдбата на летните сериали е предопределена, единици са сигурно тези които запазват стабилен рейтинга си. Имам бегли спомени, че сте посочвали за пример в това отношение Селянката с Гизема.
Колкото-толкова в крайна сметка, но за Вратата ще ме е яд да падне бързо от екран след завръщане на титулярите. След Фемирите не ми се беше случвало да гледам такава магнетична двойка Hands V А ще я похабят набързо. На драгия зрител що му е да гледа серията по време на излъчването, спокойно може и по-късно да го направи, след като най-вълнуващата част са я включили във фрагманите Imp имаш парченца от пъзела пред себе си и сам можеш да си го подредиш.
Не знам как е при другите сериали, но не трябва ли да има нещо подвеждащо във фрагмана, очакваш едно, случва се друго. Да не е толкова предсказуемо, губи се интереса някак като знаеш предварително, че нещата са такива каквито ти ги показват. Само последователността е друга и пак не е трудно да се досетиш кое след кое следва.

Керем е добър актьор, подозирам, че има още много да покаже и то в различни жанрове. Само да попадне на подходящ проект и партньор/ка. Казват, че и с другото Ханде (Доандемир) са имали химия (и тук при вас съм чела същото) ама там е някакъв дечко тя ми страшнее, да вярвам ли... Докато с това малкото Ханде от нищото ще ти докарат сърцебиене Joy То и химията всеки я усеща по различен начин всъщност...

Има миски, които се изживяват като актриси, но просто не са си на мястото. На Сера специално като ѝ лъсне силикона и от още някое изражение ти става ясно каква е обиграна, твърде неубедителна е и ти става глупаво да я представят за невинна и чиста.
Не е само тя, разбира се, но аз се сещам за нея в момента. Joy

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 15:28 от Маргарита Н.

# 151
  • Варненска клюкарка
На Гизема супер рейтингов не е бил, ама е стигал до 7-8% няколко пъти. Той въпросния сериал си остана звездния и час на нея, но честно казано не помня дали беше летен, със сигурност беше романтична комедия......
Ромкомите независимо какви химични играят в тях задължително окапват в основния сезон, защото историите им са банални и слаби, нищо невиждано не показват- срещнали се двама и така си продължават срещите в различни ситуации във всяка серия.... То и в основния сезон се срещнали някакви, но обикновено драмите са по-привлекателни, а и често лежат на някаква много дълбока социална история.
Вратата много рязко се срина последния път, цели 3%, но Аксой не е на загуба щото отидоха при новия му сериал същия ден. То се очакваше де, новия е римейк на хитова поредица, пък той ги умее римейците.

Фрагменти съм гледала много рядко, от тези които се сещам на АФК повечето бяха объркващи- не само че редът на сцените беше разменен, ами и измъкнати думи оттук оттам с цел да наподобяват нещо друго.... Веднага се сещам за фрагмента когато Джансу душеше Фера, не се сетих че може би е сън, защото това беше май единствения път когато използваха сън като похват.

Относно за обиграната на мен ли го казваш - много мразя с очите си да виждам едно, че даже и с останалите си сетива да долавям същото, а да ме убеждават в обратното, говоря за момента когато въпросната  искаше от главния глупак да и чупи стъкларията дето видимо изглеждаше да беше изметена преди около десетина години, пък той завалията срамотен срамотен..... как да повярва човек. Смешки някакви. То е ясно че актрисите играят, но някои са толкова органични в играта си че просто им вярваш, а на други колкото и да се мъчат не им се получава.

# 152
  • Пришълец

Ромкомите независимо какви химични играят в тях задължително окапват в основния сезон, защото историите им са банални и слаби, нищо невиждано не показват- срещнали се двама и така си продължават срещите в различни ситуации във всяка серия....
Ох, смея се Joy Точно, кратко и ясно си го описала. Така е, става ли дума за романтична комедия какво да очакваш. Срещи и раздели, дребни караници заради бивши и все в този ред... Но аз сега откривам топлата вода,  бая съм се прехласнала и сигурно ми личи Joy
Щото не е само любов ами и още нещо, но не толкова обременяващо като при типичните драми. Дойде ми като глътка свеж въздух. Надух ви главите и на вас Joy
Всяка седмица нов сериал стартира обаче, утре доколкото разбрах ще е на Толгахан. Не че нещо, но тоя човек постоянно препуска от едно в друго, даже съм пропуснала кога е приключил предишния му проект.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 20:58 от Маргарита Н.

# 153

Хазал и Фикош спинка сладко.Heart Eyes
Фото с роднини в ресторант. Ах , каква гледка Истанбулска  от мястото:heart_eyes:

От патроните Хазалка е активната с нови неща и качва снимки.
ПатронЯ сал един филм и малко снимки.
Щракнаха го с джипа и репортаж немаше.
Кога ли ще благоволи да се появи? Rolling Eyes

Марги ,донесла си гифки Flowers Tulip

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 21:13 от femmi2

# 154
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На снимката с гледката последната жена, в дъното вдясно, е майката на Хазал.
Феми, откога е тази снимка, знаеш ли?
Не допълвай, пиши нов.
Тази вечер ли е Мениджъра с Хазал?

# 155
Профи ,вече редактирах но писах друго.

Снимката от ресторанта е прясна.
Поне така пише. Събрала е родата и си почива преди новият проект. Нали си харесала сценарии.
Не забелязах, че там е майка й. Дано е добре жената .

На другия въпрос да тази вечер са мениджърите. Рускините бързо ще преведат откъса  с Хазал .

============

Цитат
Хазал Кая пришла в сериал Звоните моему агенту, чтобы поддержать экологический проект Красиво, когда чисто / Temizken Güzel, который организовала компания Cif Türkiye по очистке турецких городов в период пандемии. В рамках экологического проекта компания очистила подземные переходы в Каракёй и Эминёню, а также начала акцию по очистке Босфора. Для актрисы, которая известна своей гражданской позицией, появление в экологической благотворительной рекламе вполне ожидаемо. Приятно, что компания Ay Yapim поддержала ее в этом начинании и подключилась к проекту
Ето какво са измислили за Хазал Кая . Нашата винаги с каузи.

Отива й зеленият цвят пу Heart Eyes
Както и бялото ,червеното и люляковото.

==========
Слагам почерпката за нас двете с Марга Yum
Скрит текст:

Heart Eyes
Дръпна реч край Босфора за екологията , още нема превод .

зад кадър от рекламата

Мишовата физиономия си е такава , рекламата не е нещо уаууу . Мишо реже домат , съпругата с усмивка му казва за онлайн магазина.

ОГМ обяви официално проект с Киво филм и сериал.
Медийте пишат за общ проект.
Не вярвам в това , но ако стане ще се изкефииим Stuck Out Tongue Winking Eye
линк към статията .
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1584004

Медийте пишат, че участват заедно , но други казват  да и двамата ще снимат проект по романите на психоложката, но ще са отделно.
Вероятно Киво ще играе в Кралят .
Ще обяват и за ЧУ в близко време.
Тези мустаки рано ги пусна и не ги скри.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 19:41 от femmi2

# 156
  • Пришълец
Киво и Ча в общ проект - не ми се вярва, но времето ще покаже...
Аз пък така и не схванах, че в Агента гост-звездите са с няколкоминутна изява,а не целия епизод и допреди да видя редакцията ти Феми се засилих да питам гледа ли го някой, имаше ли нещо интересно, разказа ли за Фико и как я е променило майчинството. Значи се е захванала с екологичен проект, браво, отделеля време за значими неща.

При Мишо не толкова физиономията забелязвам, има нещо в погледа му, което преди ми беше плашещо. Вече свикнах. Дали не е с някакъв дефект на зрението, примерно кривогледство? Някак по-особен ми е бил винаги, но може и да ми се струва.

Хазал си я харесвам в червено Heart Eyes Пък как я снимат, кво я правят, не ми изглежда предишното момиченце. Или майчинството я превърна в жената, която е в момента. Споделям личните си впечатления Sweat Smile

# 157
Марги, според мен бретона е виновен да не се вижда предишното момиченце.

# 158
Рориии ,сподели за последните изяви  на Хазалка ,ако желаеш Blush Фенове писаха на АЯ да ги събират ,ама те викат в агента ,но искаме другооо Grinning
За мен няма голяма промяна. Бретона променя пак е сладка .

Марги ,звездите в Агента им отпускат определено време. В този бяха Бурчин Терзиолу и Хазал Кая .
Нашата за еколкогия ,а Бурчин за някаква рокля измислиха. Но като наминавам в общата тема у форума коментираха че това за роклята е взето от оригинала.  
Да напиша, че сменят деня на Мениджърите . Ще се излъчва вече в неделя.
Киво и Ча двамата аркадаши и колеги ко ги съберат в едно трябва двамата да са във водещи роли. Иначе нема как .
Надявам се на хабери и да познаят ,че ще обявят новият проект на патрона или ще изчака да мине клошарския филм.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 09:08 от femmi2

# 159
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А според мен точно бретонът придава момичешки вид. Днешните момичета, които ходят без бретони, в повечето случая приличат на каки Wink, да не кажа на лелки.
Хазал се очакваше, че ще я включат в Мениджъра с някаква кауза. Прогнозирах го още при излизането на новината за нейното участие.

И да кажа - аман! Аман от модата да филмират психиатърката! Свърши тази на мафиотските екшъни, сега психо ни дай. Пак тръгва една вълна на еднотипни сериали, на всичкото отгоре грам не са ми по вкуса. Дали изобщо ще успеят поне един от всички тези проекти да го направят приемлив и приятен за гледане? Или ще задълбаят в традиционните им тежки драми? И Ча няма да е достатъчен да ме прикове към екрана с такъв сюжет.

# 160

Чагатай и Барыш Кылыч с поклонницами, 2012 год
Определено не съм я виждала тази снимка .
Брех , с фенки  все едно са към тяхната компания .  Сега не се снимал с хората , щото не излиза , иначе си е земен .
Тези мустаки нема да го разпознаят .

Маргарелке , ще  те помоля Хаканчо с килима да резнеш как люпи семки.
https://twitter.com/AliAv41539069/status/1313936903473856513

готино направено, като фантастика

така е застанала все едно и се ходи по нужда , а може и така да е Grin Ча е безстрашен ,но мен ко ме погледне шаманката с зловещия поглед, озъби и ша бегам Joy

Скрит текст:
това ко е  бившия какви гайтански мустаци Scream като е фанала златната рибка нема пускане с мустаки или без.
Ама не се знае рибаря ли не я пуска или тя него.Като им е добре така за кво да си рушат спокойствието. Нали Ча в интервю цитира за недостатъците . Няма човек без недостатъци . Дуда удря греда за някой неща. Това е ашка и съжителството.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 06:17 от femmi2

# 161
  • I Love You 3000
А да попиша и аз малко Simple Smile

Хазалка все по -хубава и социална ми става. Евала!

За да ги събират с Чачо пак и аз съм пас вече. А и да ги съберат с тези резки визуални изменения на Чачо, ще ми седи като чичо й. Но най - важното е , че няма кой да им напише сценария. И двамата са на ниво , че не можеш да им дадеш да играят някаква незавършена от до партенка. И посред проекта да им пишат нови сценарии, мнне мерси. Тъкмо прескочиха бариерата , да не са посмяли да се връщат! Rage

Както виждате ясно ми личи беса ми по Джановия случай Simple Smile И по - други теми писах ама вие най - ще си ме разберете Simple Smile От епизод 13 на РП приказвам , че Джан не е за турско дизи и да бега да си търси късмета по чужбината, ама ме начислиха за "хейтър" явно. Сега дойдоха на мойта дума, ама си мълча и си вентилирам тук.

Та си дойдох и аз на мнението на Бел , че по - хубаво да не се повтарят двойките. На Джан и Йозгето си им личеше , че са си приятелчета.Втори път химия , без сюжет и ясен сценарий от-до трудно се изиграва. На маймуни ги направиха.Джан се раздаде на макс, Йозгето имаше хъс да го догони. И като се почна едно угаждане на простия им зрител, изтърваха коня. Мъка си беше последният епизод за гледане- мъка. В Джан една отегченост и огорченост, Йозгето се бори като самотния войн до последно, а пълнежа през просото и по - бързичко да се измитат от терен. Сценарият и първоначалният замисъл е сменен от 4 -ти епизод тотално и се играе серия за серия. Как да се надявам да го вземат Джан сега в Нетфликса или Амазона?! Казал либидо , казал. Да беше изчакал можеше да го вземат дори след това . На чуждестранките не им пука за родната публика. Сега ще е голяма мъка да се намърда. Ама а дано Нетфликса да се уплаши от Амазона или Амазона да реши да ги бори с най - вървежния за сега и да го взимат.(Надеждите умират последни Simple Smile)

Ей затова , Чачо и Хазал да не са помислили да се връщат наобратно. Чачо мисля , че няма да направи тази грешка , особено и след участието в Мениждъра дето си каза всичко мотамо. Чисто Холивудско - Нетфликско интервю изказване си беше това. Тъй че не, не позволявам! Simple Smile За Хазалка не съм сигурна, тя май не е опитала от горчивия край на хляба и дано не.Умна, талантлива и еманципирана жена е тъй че, дано не отстъпва.
Пък може и за един бенефис да спретнат едно филмче двамата Simple Smile Ама само филм и то чуждестранно-продуциран, с хубав сценарий.  Simple Smile

Хайде, толкова от мен за тази вечер Simple Smile

# 162
Етиии ,прочете ли интервюто на Джан Бей за италианското  списание и това за предаването Верисимо ?
Там си личи изказа на Джан и това ,че е съвременен и му е трудно при Аман моралистите. Но внимава след либидото каква дума ще употреби.

В МГ кво гледала и недогледала, не мога да кажа ,че няма флуиди.
Важен е сценария ,а МГ е за чужда публика.
Приятели са и хубави думи говорят един за друг. Йозгето заства зад него.

А ,за нашите че трябва да им напишат смислен сценарии е така. Нямат идеи и дори комедии често се превръщат в драма. Обичам да гледам ромкоми да не ме натоварват. Често в ромкомите забиват в драмата.
Сега тази актуална психоложка ако Ча и Киво забият в нейните дебри и аз не съм сигурна колко ще гледам.
Не им е лесно в бранша . Цензура , продължителност на епизоди и квото каже телевизията заради рейта.
И пак произвеждат на количество .
И печелят продуценти от продажби в чужбина.

Та да се върна за Ча и Хазалка .
На нейната сватба е като гризли и изменен ,но застанали един до друг двамата ти пълнат душата . Heart
Тя нежна и крехка. Красавицата и звяра, като приказка.
Та от много неща зависи ,но ако се навият да е за нет платформа . Може и филм в една ,две части. Хазлка  ,като женена жена в Туркиш колко ша са раздаде ....
Чачи не каза имена в агента и да аз го преживях и ми тежи . Каза така знам и затова станах отшелник рибар да не се похабя и запаза себе си.
Но втори път нема да позволи да направят това ,но няма да спре да играе.
Романтика ша играе. Ко излезе верно това за Амазон там ша гори. Зависи какво ще измисли драгия СЦ.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 18:46 от femmi2

# 163
  • Варненска клюкарка
Ети слава Богу повторение на Ча и Хазал няма да се случи. Това ще е провал на провалите, и фенове и критици ще ги разкъсат после. Хазал още продължава да се кара с фенове в Инста които пишат Фико на сметката на Ча и нея самата я лепят на Ча, да не е луда да си го причини отново? Жалко че малко хора разбират какво казва тя с думите че и е брат, приятел, че не са били в добри отношения по време на сериала и прочие и прочие.... Вместо да си гледа живота и да си свирка, тя води напълно безсмислени войни с феновете си. В Турция няма повторена двойка която да е надиграла сама себе си. От това което съм чела като нейни изказвания тя има много изострено чувство за справедливост и доста голямо его. Не може да допусне че на мъжете се плаща повече в този бранш както и за други неща.... А реалността е че 90% от зрителките заглеждат нещо не заради главната актриса, а заради главния или двойката като цяло, много са малко тези които подхващат всяко нещо заради определена актриса. Това и самочувствие да остави рейтинговия проект и да доказва нещо в някакви Балкани и беше първия шамар, после последваха и други- АШК почти без актьори и с бисквитко за главен любовник бляая Sick Проект изоставен от първите избрани за главни, тя се почупи да бяга да се връща от САЩ че да не изпусне огризките doh  Ами Марал? Какво ако не его е да се тупнеш в проект в телевизия която излъчва сериал за пръв път и даже е без национално покритие- инат и самоувереност smile3537
На мен не ми дреме за Джан но помните ли какво казах за Йозге - хубавка но пълно дърво, на нея и трябва друг тип актьор, не Джан, Ча например би могъл да я разиграе. Неговият огън избухва на екрана, в живота е прикрит и не играе някакъв  измислен образ, не можем да кажем той е такъв и такъв, разкрива се единствено на екрана и то в образ, а не човекът ЧУ.
Успехът на РП за мен се дължи на Демет, тя е катализаторът и на успехите на партньорите си последните 5 години, които след приключване на работата си с нея не помръдват повече - Юсуф Чим, който даже не знам от какво се издържа, всичките му последващи проекти ги спираха на втора-трета серия, май сега е пълнеж някъде, Фуркан Палалъ, Джан, сега и с Ибрахим Челиккол случиха много с нея. Нейният огън е неподправен за разлика от Джановия който е старателно режисиран и в реала е в образ носещ неговото име Джан Яман newsm43  Ако ще още 143352 летни ромкоми да изиграе дрънчейки железа и показвайки тяло, нещата няма да се променят newsm43 Първо трябва да смени амплоато - пълно е с мускулести красавци по сериалите, нищо невиждано не е показал. Нужна му е драматична роля нов образ и нов продуцент. И да намали егото- видът му в последна серия крещеше "какъв съм готин вие нищо не разбирате, не ме заслужавате" Погледнах 5 минути и освен да се прави на готин мачо нищо друго не видях, обидата му личеше от километри, това пред зрителя, а представям си какво е било да са край него на сета. Сънародниците му помнят повече делата, а не думите, повечето даже не разбраха какво е казал за либидото, така че не е там проблема. Нетфликс може, ама когато първо стигне до големите играчи в родината си а не да се закотвя в ромкомовски смешки. Следващия му такъв образ  и толкоз няма да изкара на екран. В този смисъл Ча може да не ни допада в новите си образи, но винаги е различен и винаги успява да прибави нови фенове., да не говорим че само с появата си някъде и става тренд в мрежите,, понякога има и два хаштага с името му в първата десетка ако го щракнат някъде.
Всъщност в момента се сещам само за няколко които са успели да изплуват от ромкоми - Демет, Елчин Сангу и Баръш Ардуч, останалото и на 35 продължава да прави глупави смешки каквито е правило и на 25. Пък Демет даже успя да впечатли и обратния Рики Мартин Laughing

И за мен Хазал изглежда по-млада с бретончето. Тя по принцип си млрадее заради ръста, а когато е слабичка и не пъчи биото съвсем става като момиченце.

Не ме замеряйте много за горните неща, така ги виждам просто newsm43

# 164
  • Пришълец

Леле, вярно ли е това с халюцинациите за Фико, луда работа Shocked Веднъж вече го спомена Фема, макар и по друг начин казано, но се подразбираше, че Ча станал баща без да е разбрал. Joy  Аз въобще не го приех насериозно тогава, чак пък толкова дълбоко филмирани не вярвах, че има...

Между другото преди време проявих интерес пак към романтична комедия и това беше № с Демет и Фуркан. Бях се надъхала да го подхвана като почна по Диемата, но не, не ми се получи. Бързо ми дотегна. Зависи на каква вълна е човек.

За повторението на двойките,  вероятно първия опит е по-сполучлив при повечето. Сещам се преди време някой беше дал пример с Джансу Дере и Кенан Имирзалъолу, че големият успех дошъл с Езел, преди това участвали в някакъв исторически... Ако е вярно, те са единствени сред турските актьори, на които втория път им е провървяло повече.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:17 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт